Jump to content

Piwowar

pablo

Recommended Posts

Na stronie PSPD pojawiła się informacja o nowym numerze PIWOWARA. Można przejrzeć kilka pierwszych stron artykułów - zapowiada się ciekawa lektura.

Gratuluję ekipie PIWOWARA kolejnego numeru :lol:

• 2 months later...

Przed południem otrzymałem, a przed chwilą przeczytałem jesienny numer Piwowara.

Redaktorom gratuluję kolejnego udanego wydania kwartalnika.

Bardzo się cieszę, że pismo powstało, zawsze dowiaduję się czegoś nowego.

W aktualnym numerze najbardziej zainteresowały mnie artykuły ASa o warunkach wstępnych udanej fermentacji, Coder ładnie odkrywa tajniki natleniania brzeczki (mimo, że na żywo wydaje się człowiekiem skrytym :P ) i relacja Grzegorza Zwierzyny z Great British Beer Festival 2011.

Nowy papier absolutnie nie przeszkadza.

Tekst proszę potraktować jako nobilitację autorów tekstów i redakcji, co w warunkach działania non-profit jest zawsze miłe :)

Różnicy na papierze, gdybym nie wiedział, to pewnie bym nawet nie zauważył.

Ja tam jej nie zauważam, nawet jak wiem. :beer:

Tzn. muszę mieć dwa obok siebie, żeby wyczuć różnicę.

Wg mnie najlepszy z dotychczasowych numerów :tort:

Przez najbliższych parę lat naszą ambicją powinno być, żeby każdy kolejny numer był najlepszy z dotychczasowych.

Z drugiej strony w tym numerze miałem tylko felieton, więc chyba nie powinienem się za bardzo cieszyć. :beer:

cześć :beer:

Wg mnie najlepszy z dotychczasowych numerów
Z drugiej strony w tym numerze miałem tylko felieton, więc chyba nie powinienem się za bardzo cieszyć. :tort:

Taki inteligentny gość na pewno wyciągnie z tego odpowiednie wnioski :beer:

Edited by bielok

Jeszcze nie wiem co to za różnica, ale mój pies wciągnął gazetkę bo też chciał poczytać.

Widać dla niego to też bardzo ciekawy numer ;)

Ja ten numer dozuję sobie małymi porcjami - dotarłem do połowy. Chyba pomyśle o quadruplu choć do tej pory nie miałem go w planach no i pobujam fermentor zamiast przelewać z wysoka! :)

• 1 month later...

Kolejny PIWOWAR ujrzał światło internetu. Kilka przykładowych stron pojawiło się już na stronie pspd.org.pl

A już myślałem że ekipa redakcji nie wyrobi się przed końcem roku, a tu proszę - gratulacje :)

• 3 months later...
  • 3 months later...

Czy letni numer się pojawi ? (nie pamiętam, czy to akurat już ten moment :) )

Dokładnie ! Dziś pliki zostały wysłane do drukarni.

• 3 months later...