pablo Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Na stronie PSPD pojawiła się informacja o nowym numerze PIWOWARA. Można przejrzeć kilka pierwszych stron artykułów - zapowiada się ciekawa lektura. Gratuluję ekipie PIWOWARA kolejnego numeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Kolejny numer Jesień 2011 (4) puka do naszych drzwi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Przed południem otrzymałem, a przed chwilą przeczytałem jesienny numer Piwowara. Redaktorom gratuluję kolejnego udanego wydania kwartalnika. Bardzo się cieszę, że pismo powstało, zawsze dowiaduję się czegoś nowego. W aktualnym numerze najbardziej zainteresowały mnie artykuły ASa o warunkach wstępnych udanej fermentacji, Coder ładnie odkrywa tajniki natleniania brzeczki (mimo, że na żywo wydaje się człowiekiem skrytym ) i relacja Grzegorza Zwierzyny z Great British Beer Festival 2011. Nowy papier absolutnie nie przeszkadza. Tekst proszę potraktować jako nobilitację autorów tekstów i redakcji, co w warunkach działania non-profit jest zawsze miłe Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Różnicy na papierze, gdybym nie wiedział, to pewnie bym nawet nie zauważył. Wg mnie najlepszy z dotychczasowych numerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Różnicy na papierze, gdybym nie wiedział, to pewnie bym nawet nie zauważył. Ja tam jej nie zauważam, nawet jak wiem. Tzn. muszę mieć dwa obok siebie, żeby wyczuć różnicę. Wg mnie najlepszy z dotychczasowych numerów Przez najbliższych parę lat naszą ambicją powinno być, żeby każdy kolejny numer był najlepszy z dotychczasowych. Z drugiej strony w tym numerze miałem tylko felieton, więc chyba nie powinienem się za bardzo cieszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Jeszcze nie wiem co to za różnica, ale mój pies wciągnął gazetkę bo też chciał poczytać. Ale się nie martwię, go mam już drugi egzemplarz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 (edited) cześć Wg mnie najlepszy z dotychczasowych numerów Z drugiej strony w tym numerze miałem tylko felieton, więc chyba nie powinienem się za bardzo cieszyć. Taki inteligentny gość na pewno wyciągnie z tego odpowiednie wnioski Edited November 18, 2011 by bielok Link to comment Share on other sites More sharing options...
prusak Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Jeszcze nie wiem co to za różnica, ale mój pies wciągnął gazetkę bo też chciał poczytać. Widać dla niego to też bardzo ciekawy numer Ja ten numer dozuję sobie małymi porcjami - dotarłem do połowy. Chyba pomyśle o quadruplu choć do tej pory nie miałem go w planach no i pobujam fermentor zamiast przelewać z wysoka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Kolejny PIWOWAR ujrzał światło internetu. Kilka przykładowych stron pojawiło się już na stronie pspd.org.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafek00 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Kolejny PIWOWAR ujrzał światło internetu. Kilka przykładowych stron pojawiło się już na stronie pspd.org.pl A już myślałem że ekipa redakcji nie wyrobi się przed końcem roku, a tu proszę - gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Kolejny - wiosenny Piwowar w drodze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Archiwalne numery można gdzieś kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 http://www.homebrewing.pl/literatura-c-12.html?osCsid=cb3e56055f5e7ab4f7c9f296af193824 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Przykładowe strony wiosennego numeru są już też dostępne Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Czy letni numer się pojawi ? (nie pamiętam, czy to akurat już ten moment ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdrój Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Czy letni numer się pojawi ? (nie pamiętam, czy to akurat już ten moment ) Dokładnie ! Dziś pliki zostały wysłane do drukarni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 A przychodzi jakieś powiadomienie o odnowieniu prenumeraty po roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 A przychodzi jakieś powiadomienie o odnowieniu prenumeraty po roku? Tak, dostaniesz z ostatnim numerem z prenumeraty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 jest mozliwosc zakupu czasopisma np w Empiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 http://pspd.org.pl/piwowar lub w sklepach piwowarskich - HB i BA na pewno mają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 jest mozliwosc zakupu czasopisma np w Empiku? Można wstąpić i otrzymywać do domu co kwartał Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 A już na głównej stronie (pspd) są pierwsze zajawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Przykładowe strony numeru Jesień 2012 (8) już na stronie PSPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Warto przeczytać wstępniak Naczelnego. Duże zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 O to chyba najwyższy czas żeby też przystąpić do stowarzyszenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts