WiHuRa Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. admiro, anteks, Makaron and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amap Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. uuuuu, ale się dzieje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Tak jak Tak jak Kuchni Piwowarki Agi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Jakiś porządek musi być Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Jakiś porządek musi być Właśnie tu jest problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
banita12 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 To bardzo źle się stało Bardzo lubiłem artykuły Dori. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto pisać do Piwowara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarsweet Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Bez jaj... myślałem że podrzucam pomysły do kwartalnika piwowarów, a nie kwartalnika redakcji... zamykam się w sobie [;-|] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Bez jaj... myślałem że podrzucam pomysły do kwartalnika piwowarów, a nie kwartalnika redakcji... zamykam się w sobie [;-|] Nigdy nie rozumiałem autorytarnych posunięć Czesa. Tym bardziej w sytuacji gdy wszystko jest budowane praktycznie na wolontariacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 A to prawda jest? Ja sądziłem, że żart o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarsweet Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Czy był już temat to wodzie? W temacie wody wychodzi nowa pozycja spod pióra J. Palmera Water: A Comprehensive Guide for Brewers By (author) John Palmer, By (author) Colin Kaminski http://www.bookdepository.co.uk/Water-Comprehensive-Guide-for-Brewers-John-Palmer/9780937381991?b=-3&t=-20#Fulldescription-20 PS. Published: 01 July 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Czy był już temat to wodzie? W temacie wody wychodzi nowa pozycja spod pióra J. Palmera Water: A Comprehensive Guide for Brewers By (author) John Palmer, By (author) Colin Kaminski http://www.bookdepos...ldescription-20 PS. Published: 01 July 2013 Hehe, to teraz crosis będziesz miał tyle roboty z tłumaczeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarsweet Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Published: 01 July 2013 A na Amazonie... Publication Date: October 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 http://www.worldbeercup.org/supporters/endorsers Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 W odniesieniu powyższego linku. http://www.pspd.org.pl/pagesnews/piwowar-nawiazal-wspolprace-z-world-beer-cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Wyimki z najnowszego numeru PIWOWARA - Jesień 2013 (12) dostępne na stronie PSPD. W najnowszym numerze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Wyimki z najnowszego numeru PIWOWARA - Jesień 2013 (12) dostępne na stronie PSPD. W najnowszym numerze: Ja go jeszcze fizycznie nie mam, zapewne dojdzie w przyszłym tygodniu i wtedy będę rozsyłał, baaardzo proszę o cierpliwość Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Wyimki najnowszego numeru PIWOWARA (13) właśnie pojawiły się na stronie PSPD Szczególnie polecamy udostępniony w całości artykuł Piotra Wypycha (coder) "Bez dekantacji". Poza tym tradycyjne już: kilka słów reaktora naczelnego, Andrzej Sadownika, prezesa PSPD, Krzysztofa Lechowskiego i 1000IBU Tomasza Kopyry. Co więcej w wersji drukowanej? Spójrzcie na spis treści Zapraszamy do lektury! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czes Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Dopiero teraz trafiłem na ten wątek... Rzeczywiście przy formowaniu redakcji w kwietniu 2013 pominąłem Dorotę. Poinformowałem ją o tym następującym e-mailem: Temat: Piwowar Data: Wed, 10 Apr 2013 18:31:41 +0200 Nadawca: Andrzej Sadownik <andrzej.sadownik@pspd.org.pl> Adresat: dorota.chrapek@pspd.org.pl <dorota.chrapek@pspd.org.pl> Czołem Dorota! Mając w pamięci niezbyt miłą współpracę w zarządzie, pomny Twoich częstych narzekań na brak czasu (co pewno skutkowało nieobecnością Twojego pióra w dwóch ostatnich numerach Piwowara), zdecydowałem się pominąć Twoją osobę w składzie nowej redakcji magazynu. Łamy Piwowara zawsze jednak będą "stały otworem" dla ciekawych, wartościowych wpisów Twojego autorstwa. Pozdrowienia, Andrzej Mogę jedynie powtórzyć, że strony Piwowara są dostępne zarówno dla tekstów Doroty, jak i każdego innego chętnego podzielić się swoimi wiadomościami / przemyśleniami ciekawymi dla środowiska piwowarskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts