wena Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja jestem zaprawiony w bojach, więc 30 czy 40 piw nie robi dla mnie różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumek_pl Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 131 browarów domowych zgłosiło 371 piw a to oznacza ze nie wszyscy członkowie PSPD uczestniczą w konkursie.... hmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ile piw przechodzi do finału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czy czlonkowie PSPD sa zobowiazani do udzialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Oczywiście, że nie. Niektórzy nawet nie są piwowarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Ile piw przechodzi do finału? Rok temu przechodziło nie więcej niż 15 w każdej kategorii: http://www.pspd.org....pd-zrealizowany Edytowane 8 Czerwca 2012 przez somek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 400 131 browarów domowych zgłosiło 371 piw Prawie bym zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Prawie bym zgadł A że impreza w Żywcu pozwolę sobie na cytat:Prawie robi różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Czy w sobotę rano na katowickim dworcu zbiera się jakiś kolektyw? http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s12&OK#focus Proponuję ten środkowy, 8.29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przeczytałem właśnie na stronie PSPD co następuje: "Piwa nadesłane z 8 browarów nie zostały dopuszczone do etapu eliminacji, jako że ich nadawcy nie dokonali w regulaminowym terminie skutecznej wpłaty wpisowego." Wiecie może, czy tych 8 piwowarów zostało powiadomionych o braku wpłaty? Czuję niepokój, bo nie dostałem potwierdzenia że moja wpłata doszła, a zawsze mogło dojść do pomyłki przy rejestracji wpłat. Byłoby mi trochę łyso, gdybym przez przypadek załapał się do tej ósemki Z piwowarskim pozdrowieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 147 piw w finale. Sporo poległo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przeczytałem właśnie na stronie PSPD co następuje: "Piwa nadesłane z 8 browarów nie zostały dopuszczone do etapu eliminacji, jako że ich nadawcy nie dokonali w regulaminowym terminie skutecznej wpłaty wpisowego." Wiecie może, czy tych 8 piwowarów zostało powiadomionych o braku wpłaty? Czuję niepokój, bo nie dostałem potwierdzenia że moja wpłata doszła, a zawsze mogło dojść do pomyłki przy rejestracji wpłat. Byłoby mi trochę łyso, gdybym przez przypadek załapał się do tej ósemki Z piwowarskim pozdrowieniem Twoje nazwisko na pewno by mi się rzuciło w oczy na liście niezapłaconych, raczej możesz spać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Przeczytałem właśnie na stronie PSPD co następuje: "Piwa nadesłane z 8 browarów nie zostały dopuszczone do etapu eliminacji, jako że ich nadawcy nie dokonali w regulaminowym terminie skutecznej wpłaty wpisowego." Wiecie może, czy tych 8 piwowarów zostało powiadomionych o braku wpłaty? Czuję niepokój, bo nie dostałem potwierdzenia że moja wpłata doszła, a zawsze mogło dojść do pomyłki przy rejestracji wpłat. Byłoby mi trochę łyso, gdybym przez przypadek załapał się do tej ósemki Z piwowarskim pozdrowieniem Tak, maile zostały dzisiaj wysłane, Ty nie dostaniesz... Coder mnie ubiegł. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez szop007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja też nie dostałem potwierdzenia że kasa wpłynęła więc to chyba standard że tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Stara zasada Unixa: komunikat wysyła się tylko wtedy kiedy pojawia się błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwochłon Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Twoje nazwisko na pewno by mi się rzuciło w oczy na liście niezapłaconych, raczej możesz spać spokojnie. A to ulga Już kupiłem bilety do Żywca i bałem się, żeby jakieś licho nie popsuło zabawy. Dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Powiadomienie dotarło dzisiaj. Niestety zapomniałem o terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Niestety podobno system bankowy wykluczył mnie z konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Niestety podobno system bankowy wykluczył mnie z konkursu smutne, człowiek czeka cały rok na konkurs, a potem kończy w ten sposób. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przelew dotarł ale dzień po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to jestem w szoku, że z tego powodu zostałeś wykluczony. Zwłaszcza, że wiadomo jak to z bankami. Mają te swoją sesje księgowania i czasem przelew wysłany dwa dni wcześniej w jednym banku dociera na konto docelowego banku za dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to jestem w szoku, że z tego powodu zostałeś wykluczony. Zwłaszcza, że wiadomo jak to z bankami. Mają te swoją sesje księgowania i czasem przelew wysłany dwa dni wcześniej w jednym banku dociera na konto docelowego banku za dwa dni. Taka kara dyscyplinująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to jestem w szoku, że z tego powodu zostałeś wykluczony. Zwłaszcza, że wiadomo jak to z bankami. Mają te swoją sesje księgowania i czasem przelew wysłany dwa dni wcześniej w jednym banku dociera na konto docelowego banku za dwa dni. Też jakoś z tym jest mi nieswojo z drugiej strony wnioski są 3. 1. może za rok termin wysyłania kasy powinien być na 7 dni przed eliminacjami 2. organizator powinien ostrzegać dzień po zamknięciu o braku środków i może dać dodatkowe 2 dni. 3. w przyszłym roku trzeba sporo wcześniej kasę wysłać ! anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dura lex sed lex. Nie dziwię się komisji. Zawsze to min. 8 piw do oceny. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Niezależnie od terminów. Jak ktoś wysyła piwa na konkurs i nie ma od niego wpłaty, to znaczy, że coś jest nie tak. Wystarczy telefon, prośba o wysłanie potwierdzenia przelewu, itd. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi