Scovron Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dodam, że ten avatar kojarzy mi się z obdzieranym ze skóry psem. Pewnie to coś innego ale właśnie tak go widzę. A mi akurat z Davy'm Jones'em z Piratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Mamy krzyżyk pozwalający "zniknąć" czyjąś sygnaturę. Można stworzyć coś takiego dla avatarów? Edytowane 7 Lutego 2015 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie ma takiej możliwości. Źle zrozumiałem, myślałem, że chodzi o taką formę jak w w/w opise Jacentego. W opcjach ignorowania użytkownika można wybrać określoną zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A czy istnieje możliwość zgłaszania avatarów(i usunięcia), które są prowokacyjne albo wulgarne? Czy da się coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A są tu takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A są tu takie? a kto wie co to kto wymyśli? Mnie jeden się wybitnie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mnie jeden się wybitnie nie podoba Chyba myślimy o tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 myślimy o tym samym oj chyba tak Powoli nawet przestaję mieć wstręt do cenzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mnie jeden się wybitnie nie podoba Chyba myślimy o tym samym Też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosiak Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A czy istnieje możliwość zgłaszania avatarów(i usunięcia), które są prowokacyjne albo wulgarne? Czy da się coś z tym zrobić? Przecież jest taka opcja. A o który avatar chodzi, bo chyba nie mój? GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) oj chyba tak Powoli nawet przestaję mieć wstręt do cenzury oprócz sygnatury możesz ignorować posty tego usera - wtedy nie widać avatara i tak nie ma nic ciekawego do powiedzenia Edytowane 8 Lutego 2015 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 oprócz sygnatury możesz ignorować posty tego usera - wtedy nie widać avatara i tak nie ma nic ciekawego do powiedzenia To już coś. Sęk tylko w tym, że ten ktoś nie wie, że go ignoruję i wciąż nieświadomy atmosferę wyglądem swojego avatara i zachowaniem na forum psuć może. Dobrym rozwiązaniem byłoby żeby widział (tylko on), że ileś osób nie toleruje jego prowokacji. Że jest tu persona non grata. Pewnie dałoby mu to do myślenia, a jeśli nie, to moderator sobie z nim poradzi prędzej czy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 możesz ignorować posty tego usera - wtedy nie widać avatara No tak tylko wtedy wypowiedzi innych mogą być jak oderwane od rzeczywistości. Pewnie dałoby mu to do myślenia, ale nie wierzysz w to? to moderator sobie z nim poradzi prędzej czy później. w to chciałbym wierzyć ale co tam, pozostaje "nie karmić trolli" i tyle, bo taki "najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dobrym rozwiązaniem byłoby żeby widział (tylko on), że ileś osób nie toleruje jego prowokacji. Że jest tu persona non grata. Pewnie dałoby mu to do myślenia, a jeśli nie, to moderator sobie z nim poradzi prędzej czy później. ew punkty dodatnie i ujemne - teraz dodaj punkt to łapka do góry, że Ci się podoba czyjaś wypowiedź - jakby była łapka do dołu to ujemne punkty widoczne by były jako ogólna reputacja usera - wtedy na pierwszy rzut oka widać, że nie warto wchodzić w dyskusję lub, że właśnie założony wątek to prowokacja Erikos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ew punkty dodatnie i ujemne Dodatnie już mamy, ale ujemne rzeczywiście Tomek wprowadzić mógłby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ...jakby była łapka do dołu to ujemne punkty widoczne by były jako ogólna reputacja usera - wtedy na pierwszy rzut oka widać, że nie warto wchodzić w dyskusję... Bardzo dobry pomysł Piwko ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jeśli chodzi wam o avatar prosiaka to jest to okładka płyty bloodhound gang "hefty fine". I nie bądźcie tacy świętsi od papieża, to tylko internet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Pewnie dałoby mu to do myślenia Ale po co ma się słuchać opinii innych? Nie słyszeliście o pokoleniu "Patrz na mnie!" ? ew punkty dodatnie i ujemne Pamiętajcie, że to broń obosieczna. Można zhejtować okołopośladkowe podejście Jacentego do amerykańskiego chmielu, albo zdyskredytować wartościowy, ale mało popularny pogląd. Punkty dodatnie dodawane są według własnych upodobań, więc dlaczego tu ma być inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli chodzi wam o avatar prosiaka to jest to okładka płyty bloodhound gang "hefty fine". A jakie to ma znaczenie? Sugerujesz, że jeżeli to sam prosiak to be, a jak okładka to git? Prowokacja jest prowokacją. Jak widać cel osiągnął. EDIT: Na szczęście to już nie mój problem, z pomocą życzliwych "zniknąłem" prosiaka Edytowane 8 Lutego 2015 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Takie samo jak to że Ci się ona nie podoba. Mi się kilka rzeczy np w Twoim podejściu nie podoba, ale nie kombinuje jakby Cię tu zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jeśli chodzi wam o avatar prosiaka to jest to okładka płyty bloodhound gang "hefty fine". I nie bądźcie tacy świętsi od papieża, to tylko internet.... IMHO 1. to czy ktoś jakiś obrazek umieścił na jakiejś okładce nie znaczy, że mam zmienić do niego mój stosunek, 2. internet ok, ale mam nadzieję, że nie będzie nikt z tego forum robił twarzoksiążki? 3. od zarania internetu mam do niego odpowiedni dystans co nie oznacza, że mam siedzieć cicho i wszystko tolerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 wszystko tolerować Takie czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi