bielok Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Cześć Odebrałem dziś zamówienie z HB, wszystkie woreczki w porządku, żadnych pęknięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys123 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Czy kapslownice stołowe w najbliższym czasie będą w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Belgian Ardennes, French Saison, Thames Valley (w ostatnim private collection jest Thames Valley 2!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Chcecie kupować (a zwłaszcza wysyłać!) drożdże przy -20°C? Poczekajmy aż będzie co najmniej 0°C. Sam się zastanawiałem co takie pustki w sklepach, aż mnie oświeciło Skoro Dori robi zamówienie na drożdże, to znaczy że wiosna blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Życie mnie nauczyło, że od zamówienia do realizacji droga daleka, dlatego tak jak pisałm drożdże nie pojawia się wcześniej niż za 2tygodnie, a jeśli mrozy się utrzymają potrwa to pewnie jeszcze dłużej. Kapslownice stołowe powinny dotrzeć do mnie za jakieś 3 tygodnie, ale dokładnie określę się jak będę mieć potwierdzoną wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak Wyeast to 1099 Whitbread Ale™, 3763 Roeselare Ale Blend, 5112 Brettanomyces bruxellensis™, 5733 Pediococcus™, 1028 London Ale™, 1084 Irish Ale™ i 1275 Thames Valley Ale™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys123 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kapslownice stołowe powinny dotrzeć do mnie za jakieś 3 tygodnie, ale dokładnie określę się jak będę mieć potwierdzoną wysyłkę. Kapslownice Grifo czy innej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jakbym mógł zasugerować zmianę kuriera, bo GLS jest firmą o trochę złej reputacji i to nie bezpodstawnie. Dzisiaj przyszła paczka na szczęście z zawartością całą i zdrową bo karton był w opłakanym stanie. To chyba zależy od kuriera, która obsługuje dany teren. Do mnie od lat przyjeżdża te sam kurier, wcześniej zawsze zadzwoni, że "jest paczka z Browamatora", żebym wyszedł na parking, już wie koło którego samochodu ma stanąć i jeszcze sam zaniesienie paczkę do bagażnika. Tak więc nie mam powodów do narzekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Promocje w HB: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To jest przekreślona ósemka, a nie 10-tka Normalna cena : 18.00zł Cena promocyjna : 15.00zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 http://www.homebrewing.pl/slod-abbeymalt174-weyermann-1kg-p-445.html tutaj jest tak samo może warto pomyśleć o zmianie czcionki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Trochę dobrej woli i można odczytać poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja tam wszystko widzę i bez dobrej woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ojej, przepraszam w takim razie za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie podoba się? Promocji nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Duży plus dla prowadzących sklep, za nową opcję "Twoja własna receptura" Czy istnieją jakieś ograniczenia min/max dla zamawianych składników (słód i chmiel)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Duży plus dla prowadzących sklep, za nową opcję "Twoja własna receptura" Czy istnieją jakieś ograniczenia min/max dla zamawianych składników (słód i chmiel)? Jedyne ograniczenie to paczka do 30kg ilość paczek nieograniczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 "wykorzystaj arkkusz" literówka na www i można by linki podlinkować, nie trzeba by wtedy kopiować i wklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Duży plus dla prowadzących sklep, za nową opcję "Twoja własna receptura" Czy istnieją jakieś ograniczenia min/max dla zamawianych składników (słód i chmiel)? A ja to uważam za zdecydowanie nietrafione rozwiązanie przy cenie za przygotowanie zestawu 10 zł. Przecież i tak zwykle chodzi w takim przypadku o kilkadziesiąt czy kilkaset gramów nietypowych słodów. To można kupić wiadomo gdzie z dokładnością do 1 gr, a to nie będzie kosztować 10 zł, a resztę kupić osobno na kilogramy. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A ja to uważam za zdecydowanie nietrafione rozwiązanie przy cenie za przygotowanie zestawu 10 zł. Przeliczyłem kilka zestawów tym arkuszem. Sprawa nie wygląda tak źle (w stosunku do gotowych zestawów surowców na rynku) Fakt, te 10 zł skłania do wykorzystania limitu wagowego paczki i zakup zestawów na kilka warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dla początkujących ok, ale w końcu i tak zacznie się kupowanie na worki a nie gramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ale wielu początkujących będzie miało ułatwioną sprawę, a wiadomo że liczba piwowarów rośnie w przyroście geometrycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy w ofercie sklepu, pojawi się Strzegom Pale Ale w workach 25 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy w ofercie sklepu, pojawi się Strzegom Pale Ale w workach 25 kg? W tej chwili nie, nasza umowa ze Strzegomiem tego nie przewiduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy w ofercie sklepu, pojawi się Strzegom Pale Ale w workach 25 kg? W tej chwili nie, nasza umowa ze Strzegomiem tego nie przewiduje. tak samo jak 5 kg z karmelami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi