rolek86 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja kupiłem jeden zestaw w auchan (jest/był po 29 zł). Generalnie są trzy wzorki na tych pokalach więc warto zwrócić na to uwagę i wybrać który nam się najbardziej podoba (w komplecie z RIS'em i Barley Wine jest tylko ten z logiem i napisem Komes) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 A jakiej pojemności są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 wyglądają na 0,5l; ktoś już z resztą sprzedaje je na Allegro i Olx z taką informacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To niezły dzban z tego kieliszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ansyn Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To niezły dzban z tego kieliszka Potwierdzam pojemność 0,5l posiadam takowy Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Bo to ma być goblet, do piw w stylu trapistów, nawet chyba znalazłem inspirację Komesa oczywiście też przesadzona, bo to jak nasz kielich półgarncowy. Przeważnie, ze względu, że piwo jest w 0,25-0,33 litra, to powinien być mniejszy i poręczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zestaw Kormorana ze szklanką. Opłaca się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Chyba Kormoran a nie Komes . Może się nie opłaca, ale za to warto? Ja chyba nie piłem żadnego z tych piw, więc jak dla mnie to warto (chociaż się nie opłaca, bo w sumie to wychodzi 7zł z butelkę a szkło jakieś takie zwyczajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Masz 100% racje Ja piłem tylko ipe. Zajebiste piwko. Może się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Odido. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sermon01 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Od czwartku w interMarcheWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1 godzinę temu, INTseed napisał: Nie mogłem się powstrzymać 8% alkoholu wyciągnięte z 13,2% ekstraktu, chmiel Lunga i do tego ta cena. piłbym mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja to wrzuciłem parę dni temu, ale w dziale lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_zg Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Trzeba się spieszyć, bo to "Okazja limitowana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja to wrzuciłem parę dni temu, ale w dziale lol Do złego działu wrzuciłeś. Przeca to promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tak się składa, że akurat pracuję w Aldiku to mogę Wam odstawić na magazynie po 2 zgrzewki zanim je wywiozę na sklep . Ale to już wtedy nie będzie po 1,99zł zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 35 minut temu, darinho napisał: Ale to już wtedy nie będzie po 1,99zł Tylko pamiętaj, żeby nie ogłaszać się na forum z tymi sztosami. Wszystko pantoflową! Mibor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanista Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Lindemans Kriek w Tesco za 250ml za 7.99. Promocja jak promocja, ale lambica nie widzialem jeszcze w hipermarketach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) We Wrocławiu w Carrefourze jest pare rodzajów lambikow od Lindemans Edytowane 4 Stycznia 2018 przez nidzwiadekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 w Leklerku są z kolei cały rok, chyba nawet złotówkę taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tesko ma drogie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tesko ma drogie piwa. Ja to piwo kupiłem w Piotr i Paweł za 11.99 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja to piwo kupiłem w Piotr i Paweł za 11.99 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka To przepłaciłeś Ja przepłacałem w tesco na ataku chmielu, piwach kormorana. I dalej będe przepłacał ;(Ps. W tesco z tego co pamietam coś kosztowało około 12zł Nie wiem tylko czy mi się to nie śniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jakby co to zdecydowanie odradzam kupno tego piwa ,, domowego" z Aldi. Wziąłem na próbę i żałuję nawet tych 2 zł. Najgorsze jakie piłem, a w zasadzie tylko powąchałem, spróbowałem i wylałem. Aromat jak zaoctowane słabe wino jabłkowe domowej roboty. Dramat. Tygrys z Aldi, z którego kiedyś się śmiałem to przy tym Barley Wine. A producent to nie browary łódzkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi