bart3q Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mam problem. Kiedy przeglądam zawartość jakiegoś użytkownika nie wyświetla mi jego wszystkich postów tylko jest informacja: "Rezultat wyszukiwania ograniczony do daty: 13-grudzień 12". Jak usunąć to ograniczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 A szczerze mówiąc nie wiem, sprawdzę i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I jak, da się to zmienić? Jeszcze drugi problem z wyszukiwarką - kiedy wpisuje w nią jakąś frazę, wyniki wyświetlają się jako tematy, w każdym z nich muszę szukać interesującego mnie postu. Czy jest możliwość żeby móc zmienić wyświetlanie wyników na posty (w wyszukiwaniu w "mojej zawartości" taka opcja jest)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Na szybko nie znalazłem sensownego rozwiązania. Co do wyszukiwania, to proponuję tryb zaawansowany http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=search&search_in=forums albo zmień na opcję "google" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ok dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 W jaki sposób można zamieścić ankietę? Usiłuję to znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tylko przy tworzeniu nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Można można. Wejdź Bogi w pierwszy post danego tematu, daje edytuj, później "Użyj pełnego edytora" i u góry będziesz miał opcje "Zarządzanie ankietą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 I jest Dzięki wielkie. Można głosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bogi, tytuł swojego tematu też można zmienić w #1, gdyby kiedyś jak by co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak wyszukać posty zawierające US-05? Wpisanie tego w wyszukiwarkę zwraca 'brak wyników', a na pewno pojawiło się mnóstwo razy na forum. Próbowałem też US*05, ale to też jakieś dziwne posty zwracało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 "US05" bez znaków specjalnych Stasiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ha! Faktycznie działa. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czy jest możliwość wstawienia tabelki do postu np. za pomocą HTML-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 z tego co widzę to nie ma takiej możliwości zrób w google docs zalinkuj i już MichalW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie, HTML wyłączony. Rada powyższa jak najbardziej słuszna. MichalW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dzięki, obczaję i zobaczę co z tego wyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Drogi Adminie mam taki problem: Jakiś czas temu coś z ciekawości kliknąłem i znikł mi pasek boczny z ostatnimi wpisami na forum - pasek ten był po prawej stronie i nie wiem jak go odblokować przywrócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Edit, też czasami włączam rozmaite opcje. Edytowane 16 Listopada 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 W prawej części forum znajdziesz taki półprzeźroczysty znacznik. Zaznaczyłem strzałką gdzie się znajduje. Kliknij i pojawi się boczny pasek. Lusterko87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam, mam problem tego typu. W pierwszym poście dziennika mojego browaru mam wymienione kolejne uwarzone warki. W kolejnych postach mam szczegóły tych warek (zasyp, chmielenie, temp. zacierania itp). Jak mam utworzyć linki w pierwszym poście do postów poniżej? (np. Klikam w pierwszym poście z listy "Warka nr 6: American India Pale Ale" i przeskakuje mi do posta nr 6 poniżej bez przewijania paska?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Link do danego postu znajdziesz klikając na ikonkę na niebieskiej belce. Skopiuj link do schowka i wklej do pierwszego wpisu. Wojen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogniskowicz Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Link do danego postu znajdziesz klikając na ikonkę na niebieskiej belce. Skopiuj link do schowka i wklej do pierwszego wpisu. Można jeszcze raz ? I bardziej łopatologicznie ? Wieki się na forach nie udzielałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi