Pieron Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Sto lat Jacek i dalszych samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jkocurku, Twoje zdrowie! Zibi jesteś niedościgniony, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wszystkiego dobrego Panie Jacku ! Ty to masz się fajnie. Najpierw zestaw prezentów pod choinką, a na drugi dzień poprawka urodzinowa :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego, wielu udanych warek i zadowolenia z piwowarzenia. Sto lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Cześć Ostatnio zaniedbałem ten wątek więć dla wszystkich jubitatów z poprzedniego miesiąca jak i dzisiejszego życzenia wszystkigo najpiwniejszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Teraz to musisz podliczyć i wypić choć po jednym piwku na toast ( takie karniaki powinno liczyć się podwójnie !!!). Edytowane 25 Grudnia 2009 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jacku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. 100 lat w zdrowiu przy warzeniu piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dzięki wszystkim za życzenia. Cieszę sie, że o mnie pamiętacie Jejski: urodziny w Boże Narodzenia to marny "szpas": jak byłem bajtel to zawsze wydawało mi się, że Ci co mają w innym terminie dostają 2x więcej prezentów. A teraz, cóż nie jest tak łatwo imprezę zorganizować kiedy wszyscy dogorywają po obżarstwie, choć faktem jest, że zdecydowanie łatwiej nakarmić gości . Pieron: spoko, podlicza i łykna co trzeba Tym razem zdążyłem rzucić okiem na ten wątek. Przy okazji Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 sto lat w zdrowiu :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek wszystkiego najlepszego Pozdrowienia z Beskidów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dzięki wszystkim za życzenia. Cieszę sie, że o mnie pamiętacie Jejski: urodziny w Boże Narodzenia to marny "szpas": jak byłem bajtel to zawsze wydawało mi się, że Ci co mają w innym terminie dostają 2x więcej prezentów. A teraz, cóż nie jest tak łatwo imprezę zorganizować kiedy wszyscy dogorywają po obżarstwie, choć faktem jest, że zdecydowanie łatwiej nakarmić gości . Pieron: spoko, podlicza i łykna co trzeba Tym razem zdążyłem rzucić okiem na ten wątek. Przy okazji Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Musisz jeszcze trochę poczekać na tą właściwą atmosferę Twoich urodzin. Moja Babcia miała również urodziny jak Ty i było bardzo fajnie jak przychodziła cała rodzina Dzieci, wnuki, prawnuki. Gorzej chyba mieć urodziny 1 września jak moja Żona. Za czasów dzieciństwa dostawała zawsze piórniki, kredki, przybory szkolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek - 100 lat, Twoje zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Raz jeszcze wszystkim dzięki. Za Wasze zdrowie wypijam Premium Bittera z tegorocznej produkcji. Jeszcze słabo nagazowany (w piwnicy 7°C) ale już całkiem smaczny. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek Wszystkiego Najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Abyś był zawsze zdrowy,aby Ciebie żona zawsze kochała,abyś dużo zarabiał a piwo nigdy nie skwaśniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sto lat,Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sto lat,Jacku Dzięki.... Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek, 100 - lat i wszystkiego najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jkocurek - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jacku życzę ci 100 Lat w zdrowiu i szczęściu oraz wielu wspaniałych i pysznych piw własnego wyrobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Christof wszystkiego naj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 CHRISTOF wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 jkocurek -wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc, sto lat warzenia! I do roboty chłopie, jakoś po czterdziestce ucichłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi