elroy Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Po lewej stronie "Nowej zawartości" masz filtrowanie - zerknij co tam masz ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Forum Nieczytana zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 A niżej? Jaki okres czasu? Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 "Nieczytana zawartość" jest w sekcji "Według daty". Jak wybiorę jakiś okres czasu to mi się odznacza "Nieczytana zawartość". Zaraz spróbuję zrestartować system - może to siedzi w ciastku i coś mi się lokalnie wysypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Przez kilka minut nie chciało mnie wpuścić na forum" "There appears to be an error with the database". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Problem usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Problem usunięty. No tak, bo mnie w końcu wpuściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale tam gdzie mam powiadomienia zamiast jak kiedyś konkretni użytkownicy co napisali post w interesującym mnie temacie byli wyświetlani okienku powiadomienia, wyświetlani są moderatorzy i admini! Od wczoraj się coś takiego zrobiło, a nie grzebałem w ustawieniach swoich Da radę to naprawić? Screeny na dole po wejściu w pierwsze powiadomienie po przekierowaniu okazuje się że ktoś inny napisał Edytowane 4 Września 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Cześć. Nie da rady. Po prostu pisałem testowo w wielu wątkach które subskrybujesz i dlatego się tam pojawiłem. Przy okazji komunikat. Wczoraj nastąpiła awaria serwera bazodanowego, co za tym idzie była chwila przerwy w dostępie do forum. Niestety skutkuje to tym, że w niektórych wątkach, zwłaszcza tych dłuższych występuje długi czas dodania postu do wątku. Objawia się to migającym paskiem postępu (tym zielonym) i brakiem reakcji. Post zwykle po 3-5 sekundach dodaje się prawidłowo. Pracuję na rozwiązaniem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale tam gdzie mam powiadomienia zamiast jak kiedyś konkretni użytkownicy co napisali post w interesującym mnie temacie byli wyświetlani okienku powiadomienia, wyświetlani są moderatorzy i admini! Od wczoraj się coś takiego zrobiło, a nie grzebałem w ustawieniach swoich Da radę to naprawić? Screeny na dole po wejściu w pierwsze powiadomienie po przekierowaniu okazuje się że ktoś inny napisał Potwierdzam, mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Przez ostatnie 2-3 dni mogliście niestety otrzymać trochę fałszywych powiadomień wewnętrznym komunikatorem i na maila o nowych postach napisanych przeze mnie. Musiałem na żywym organizmie potestować czas dodawania wpisów. Problem wydaje się, że został rozwiązany zatem nie powinno się to już powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Czy wiecie dlaczego nie moge zaczac nowego zdania od nowego akapitu piszac post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Też tak miałem. Elroy poradził, żebym zmienił przeglądarkę. Pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 To jest bug w edytorze. Myślę, że za około miesiąc pojawi się już nowa wersja oprogramowania i problem będzie na pewno usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chyba prace nadal trwają, bo znów mam problemy z wejściem na forum: There appears to be an error with the database Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Tak zgadza się, wybaczcie, ale sprawy konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja tylko informuję, bo taka informacja może być Ci przydatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zauważyłem, że w mojej galerii próba przełączanie zdjęć z wersji mini do dużej lub na odwrót kończy się komunikatem "502 bad gateway". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie działa mi opcja "Idź do pierwszego nieczytanego posta" tzn działa ale tylko czasem, a normalnie to pokazuje posty stare, które na pewno już przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Pracujesz na jednym, czy wielu komputerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Na dwóch. Ale chyba już się naprawiło Dla nowych postów już jest ok, problem był z wczorajszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Profilaktycznie na obu komputerach użyj funkcji "Oznacz forum jako przeczytane" -> "Oznacz wszystko jako przeczytane" (link w stopce forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A nie były to przypadkiem wątki z Imprezy i Spotkania? Po przenoszeniu wątki dziwnie się zachowują i pojawiają ponownie w nieprzeczytanych, a wczoraj właśnie było jakieś spore sprzątanie i przenoszenie wątków do podkategorii z województwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tak, dokładnie wątki z Imprezy Spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi