Gawron Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Darmowa wysyłka będzie dotyczyć tylko kuriera InPost (to nie jest paczkomat) w opcji przedpłata na konto. , ale można sobie przekierować przesyłkę do paczkomatu, lub punktu odbioru jak otrzymamy email z linkiem z Inpostu. Wiem, bo sam tak zrobiłem . Zamówiłem, z darmowej przesyłki skorzystałem, a czas realizacji na wielki plus. Pozdrawiam i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Darmowa wysyłka będzie dotyczyć tylko kuriera InPost (to nie jest paczkomat) w opcji przedpłata na konto. , ale można sobie przekierować przesyłkę do paczkomatu, lub punktu odbioru jak otrzymamy email z linkiem z Inpostu. Wiem, bo sam tak zrobiłem . Zamówiłem, z darmowej przesyłki skorzystałem, a czas realizacji na wielki plus. Pozdrawiam i polecam. nie wszystkie przesyłki Inpostu można przekierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) nie wszystkie przesyłki Inpostu można przekierować Zapewne tylko te, których gabaryty pozwalają na to, aby je umieścić w paczkomacie. Moja paczka ważyła 15 kg. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Gawron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 nie wszystkie przesyłki Inpostu można przekierować Zapewne tylko te, których gabaryty pozwalają na to, aby je umieścić w paczkomacie. Moja paczka ważyła 15 kg. spokojnie w paczkomat wejdą nawet cięższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Z tego co mi mówił kurier nie da sie przekierować niektórych paczek. To zależy od nr początkowego przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decocsis Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 dołączyłem do grona zadowolonych klientów, malutki minus jednak, jedno opakowanie słodu 5 kg ''puścił'' zgrzew czy może się rozdarło w transporcie... ale to drobnostka, git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy o Ameryce 2016 już coś słychać? Będzie jeszcze w lutym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kds Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy w najbliższym czasie zapowiada się dostawa do Huty Piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiooo1990 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kolejne zamówienie zrealizowane profesjonalnie i ekspresowo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy w najbliższym czasie zapowiada się dostawa do Huty Piwa? Niestety z powodów "rodzinnych" rzadko teraz bywam w Krakowie Planuję przyjazd dopiero 10-11 marca, pewnie dam znać wcześniej na forum. Czy o Ameryce 2016 już coś słychać? Będzie jeszcze w lutym? Mam taką nadzieję. Być może będą już pod koniec tygodnia 17-18 lutego. kds 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moki Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Czy w najbliższym czasie zapowiada się dostawa do Huty Piwa? Niestety z powodów "rodzinnych" rzadko teraz bywam w Krakowie Planuję przyjazd dopiero 10-11 marca, pewnie dam znać wcześniej na forum. Czy o Ameryce 2016 już coś słychać? Będzie jeszcze w lutym? Mam taką nadzieję. Być może będą już pod koniec tygodnia 17-18 lutego. Są już na stronie chmiele z 2016 roku z USA, przynajmniej granulat Cascade jest Edytowane 18 Lutego 2017 przez moki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Czy w najbliższym czasie zapowiada się dostawa do Huty Piwa? Niestety z powodów "rodzinnych" rzadko teraz bywam w Krakowie Planuję przyjazd dopiero 10-11 marca, pewnie dam znać wcześniej na forum. Czy o Ameryce 2016 już coś słychać? Będzie jeszcze w lutym? Mam taką nadzieję. Być może będą już pod koniec tygodnia 17-18 lutego. Są już na stronie chmiele z 2016 roku z USA, przynajmniej granulat Cascade jest No nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 W zeszłym miesiącu promocja związana z darmową wysyłką kurierem InPost spotkała się z dość dużym zainteresowaniem z Waszej strony. Mam taką możliwość, że mogę ją powtórzyć co też bez wahania robię. Zamówienia zrobione w okresie 22.02.2017 a 24.02.2017, na kwotę powyżej 100 zł brutto, wyślemy Wam kurierem Inpost całkowicie za darmo. Darmowa wysyłka będzie dotyczyć tylko kuriera InPost (to nie jest paczkomat) w opcji przedpłata na konto. Przy okazji pozwolę sobie zabrać głos w sprawie przekierowania do paczkomatu. Jak wspomniał Anteks nie wszystkie paczki można przekierować i nie chodzi tu nawet o wagę jak ktoś sugerował, ale o wymiary paczki. Najłatwiej to sprawdzić na stronie naszego sklepu. Przy finalizacji zamówienia w okienku wyboru kuriera jeśli nie pokazuję Wam się opcja "paczkomat" możecie być pewni, że kurier InPost nie przekieruje jej do paczkomatu. Będą oczywiście wyjątki od tej zasady, ale powiedzmy że w 98% przypadków to się sprawdzi. Jeszcze wyprzedzę pytanie o amerykańskie chmiele z roku 2016 (bo na 100% takie padnie ) w piątek po południu postaramy się "wrzucić" ma sklep kolejne odmiany, jakie to będą ..... jeszcze nie wiem bo do nas nie dotarły (ale jakieś będą ). Zapraszam do sklepu. Decocsis, Enethion, marceli_szpak i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli_szpak Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Bardzo dobra promocja. Zwłaszcza, że większość paczek wysłanych InPostem dociera do mnie następnego dnia. Szkoda tylko, że wczoraj zrobiłem zamówienie na 105,68zł Może warto byłoby dać informację o promocji na stronie głównej sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Może warto byłoby dać informację o promocji na stronie głównej sklepu? Albo informować z większym wyprzedzeniem Przeddzień promocji, to kiepski moment, zwłaszcza wieczorem Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Bardzo dobra promocja. Zwłaszcza, że większość paczek wysłanych InPostem dociera do mnie następnego dnia. Szkoda tylko, że wczoraj zrobiłem zamówienie na 105,68zł Może warto byłoby dać informację o promocji na stronie głównej sklepu? Zadzwoń do sklepu i negocjuj. Paczka wychodzi dzisiaj, w okresie promocji, więc może się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ach, a rozważałem Wasz sklep 3dni temu jak robiłem zamówienie i darmowa wysyłka przesądziła sprawę =/ Ale jak będę miał chwilę to zajrzę dzisiaj Ruszam z warzeniem od marca Szczególnie, że zapomniałem jeszcze jednej rzeczy kupić. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Michal_87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Bardzo dobra promocja. Zwłaszcza, że większość paczek wysłanych InPostem dociera do mnie następnego dnia. Szkoda tylko, że wczoraj zrobiłem zamówienie na 105,68zł Może warto byłoby dać informację o promocji na stronie głównej sklepu? Zadzwoń do sklepu i negocjuj. Paczka wychodzi dzisiaj, w okresie promocji, więc może się da Wiem, że odpowiadam już po czasie, ale taka informacja na przyszłość, tak jak pisał kolega Buber, zawsze można zadzwonić/napisać jak będzie taka sytuacja. Myślę, że coś by się udało zrobić. Może warto byłoby dać informację o promocji na stronie głównej sklepu? Albo informować z większym wyprzedzeniem Przeddzień promocji, to kiepski moment, zwłaszcza wieczorem Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Niby tak, ale ta promocja trwa 3 dni można więc założyć że była ogłoszona 3 dni wcześniej ale rozumiem sugestię, więc dla tych którzy wszystkich którzy uważają, że za późno się dowiedzieli: Promocja zostaje przedłużona do końca weekendu (26/02/2017 godz 23:59, rozumiem że nie wszyscy używają FB a na forum nie są codziennie). Ostatnia informacja: dzisiaj po południu powinny pojawić się jakieś kolejne chmiele z USA ze zbioru 2016. Marcin_K, FurioSan i buber 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czy jest szansa, że wszystkie drożdże z FM będą stale dostępne? Nie jest łatwo trafić np na Gwoździe i Banany lub Białe Walonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_097 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zdecydowanie polecam sklep Alepiwo ,paczka kompletna dobrze zabezpieczona i szybko wysłana/doręczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wybieram się do Krakowa 11 marca Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do sklepu "Huta Piwa" na os.Szkolnym 35 proszę o złożenie zamówień do czwartku(9 marca) Zamówienia będą do odbioru 11 marca już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajfrost Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Trzecie zamówienie i kolejny raz bez zastrzeżeń. Świetny kontakt, szybka realizacja, świetnie spakowane (pakujący jest chyba fanem puzzli:]) Kolejny wielki plus, dla mnie, to możliwość skorzystania z paczkomatów, czego brakuje u większości konkurentów. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1000 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czy w najbliższym czasie można się spodziewać dostawy do Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak zwykle ekspresowo i bez zastrzeżeń. Nie ma co więcej się rozpisywać, pozostaje polecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Czy jakas dostawa White Labs w najbliższym czasie? Chodzi mi głównie o czyste szczepy brettów, susza na rynku, nigdzie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi