Fred Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam Jestem tu nowy, od niedawna też robię piwo. Na razie z brewkitów, ale chciałem wziąć udział w konkursie w Żywcu. Żadne z moich piw się chyba nie nadaje to kupiłem kilka piw w sklepie (oczywiście niepasteryzowanych z małego regionalnego browaru), odkleiłem etykiety, zdrapałem oznaczenia z kapsli i zamalowałem je farbą olejną. Wyglądają zupełnie jak kapslowane w domu. Moje pytanie brzmi: czy sędziowie mogą się zorientować, że to jest piwo ze sklepu? Czy w ogóle to jakoś da się stwierdzić poza tym, że ktoś może kiedyś je pił i pamięta smak (ale to i tak nie jest przecież 100-procentowy dowód). Czy w ogóle piwo ze sklepu ma szanse wygrać taki konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Chcesz oszukiwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Ja nie mogę, pogięło Cię? To chyba jakieś jaja. Edytowane 23 Maja 2012 przez Afghan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 dobry żart, szkoda tylko, że nie jest śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 coś tendencyjne to pytanie, autor jakby chciał kantować to by się nie chwalił, chyba,że wszystkie pomysły ma takie jak ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Niezła prowokacja Ale spróbuj może wygrasz nagrodę główną. Edytowane 23 Maja 2012 przez leech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ale w sumie to ciekawe zagadnienie psychologiczne. Przyjśc na forum, na którym siedzi 100% organizatorów i zapytać się czy mogę oszukiwać. Do tego podać na czym to oszustwo będzie polegać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Sędziów nie oszukasz, szczególnie tych, którzy będą sędziować w żywieckim konkursie, oni są w stanie podać czas zasadzenia sztobrów chmielu użytego do ocenianego piwa co do minuty, a co dopiero komercyjne piwo A tak poważnie, to nie widzę sensu żeby tak oszukiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Fred pamiętaj żeby kupić piwo ze sklepu refermentowane w butelce Ważne tez jest żebyś nie chwalił się nickiem na karcie zgłoszeniowej albo w towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie karmić trolla scooby_brew i Fidel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja bym tego posta nie brał na poważnie. Ktoś kto go wysłał wyraźnie chciał zostać anonimowy, więc na 99% to zwykła prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wątek prowadzący niestety donikąd. Zamykam. Fred - na forum niestety -1. Jesteśmy szczerą ekipą. Użytkownik logował się z anonimowej sieci tor, więc tym bardziej należy ignorować. A że tor ma pewne wady, więc temat zapisuję i będę do niego wracał wraz ze zmianami w tym protokole... Jędruś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi