dz1d Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 10 Listopada 2015 przez dz1d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 @dz1d masz plus za zrobienie swoich ikonek oraz minus użycie ikonek w ogóle - każdy ich używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Trochę wieje nudą, ale takie było założenie xnrv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Etykieta ładna. Ale alkohol chyba Ci się źle policzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Masz rację, dzięki Miałem niezaktualizowane Plato w BS. Zauważyłem to niestety długo po rasteryzacji tekstu i stwierdziłem, że skoro i tak nie planuję drukować, to poczeka z korektą do następnej warki. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Roboraff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destrakt Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Etykieta do mojego pierwsze piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Śfinia - Belgian Pale Ale Mały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zośka - Grodziskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Nowa etykieta 3# Warka - Black Elixir (Black IPA). Również nowe logo browaru cml w sumie masz rację już poprawione. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Luqas van Dred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @@Luqas van Dred, black ale butelka przezroczysta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Na ostatnie piwka, bo są chwalone, zrobiłem dwie etykietki, najpierw namalowałem te dwa obrazy olejne-to historia na parę stron, potem dałem je do programu, dolepiłem co trzeba i tak jest, powinny dobrze wyjść nie jako kolorowe, ale czerń-biel, zaraz wydrukuję i będę nalepiał. Toporzeł czyli East India Pale Ale #4 Single Hop Lubelski, poszedłem macimową Szukalskiego i wymyśliłem, że takie piwo można było w tych czasach zwać chmieliwem, natomiast Prawomił to relikt tak jak i styl (inna nazwa to jest Cappagh Brown Ale, ale mimo wszystko chmiel był również polski, czyli to zobowiązuje), w świetle badań Szukalskiego Prawomiła wymyśliłem również, on o nim nie wspominał, dla ciekawych, tytuł obrazu to "Prawomił wykuwający toporła dla pokoleń" czyli czasy możnaby rzec jeszcze przed zaistnieniem państw słowiańskich. beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Chciałbym się pochwalić, iż moja etykieta do grodzisza The Antikythera Mechanism zdobyła wyróżnienie Honorable Mention oraz 10 miejsce w głosowaniu użytkowników Homebrew Label Awards :-) http://homebrewlabelawards.com/#prizes zasada, Krugerius i cml 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Piwko po dłuższej przerwie od warzenia to i na etykietę naszła ochota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajfurke Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam, to i ja pochwalę się kolekcją etykiet [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr][tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr][tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr][tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] Mały i dżazder 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Tylko na czym to kleić - kartki samo przylepne ?? Ja u siebie zastosowałem raz i to na zawsze etykiety samoprzylepne. Trochę drogo ale efekt fajny. Jedno ale z takimi etykietami wyparzanie odpada, po prostu się zdeformuja. Edytowane 10 Lipca 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 klej biurowy/szkolny w sztyfcie elegancko się sprawdza etykiety fajnie potem odchodzą, z samoprzylepnymi jest o wiele ciężej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 rosomak, dnia 20 październik 2007 - 01:02, napisał: Tylko na czym to kleić - kartki samo przylepne ?? Ja u siebie zastosowałem raz i to na zawsze etykiety samoprzylepne. Trochę drogo ale efekt fajny. Jedno ale z takimi etykietami wyparzanie odpada, po prostu się zdeformuja. Koledze chyba należy się łopata miesiąca za odkopanie pytania z 2007 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewlover Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Temat wiecznie młody Edytowane 10 Lipca 2015 przez brewlover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
579 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. azbest Opublikowano 22 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Etykiety do mojego ślubnego Edytowane 19 Września 2015 przez azbest Bajek, dżazder, Mały i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas van Dred Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Najnowsza etykieta American Wheat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Koledze chyba należy się łopata miesiąca za odkopanie pytania z 2007 roku Robię co mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Najnowsze ety po małym refreszu rozmiaru i układu: I "real foto": Mały i Bajek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi