Smul&Sons Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ostatnio się przerzuciłem na takie etykietki: Bardzo ładne. Masz do tego kontry ze składem i datami warzenia/ rozlewu? Sorry, dopiero teraz przeczytałem, póki co nie mam ale postaram się niedługo wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Etykiety dwuczęściowe - centralnie na butelce obrazek, poniżej na dole butelki dookoła pójdzie pasek. ' Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Alexy nms007, Kamil J i Mały 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Widzę, że są tutaj prawdziwi artyści piwnych etykiet, nie to co ja Mam pytanie, czy znalazłaby się jakaś dobra dusza, która pomogłaby zrobić podobną prostą etykietę na piwo weselne? Wesele mam w sierpniu, myślałem, że sam podobałam z etykietą ale zadanie mnie przerasta. Wydaje mi się, że dla wprawionej osoby to relatywnie łatwe. Chodzi mi o coś jak poniżej, zdjęcie młodej pary (tzn tych ludzików) i informacje na temat piwa. Jaki program to ogarnia? Druga sprawa, na czym drukujecie etykiety? Jakiś konkretny papier, zwykła drukarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil J Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Druga sprawa, na czym drukujecie etykiety? Jakiś konkretny papier, zwykła drukarka? Ja drukuję na zwykłym papierze w punktach ksero u mnie w mieście (czasem tylko warto sprawdzić jakość kolorowego druku w poszczególnych miejscach. Na jednej stronie mam 3 etykiety (Strona to ok. 1,5 zł). Wiadomo, że jak masz czas i chęci, to można się bawić z bardziej matowym papierem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil J Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Etykiety do mojego najnowszego piwa - tak jak poprzednie, zaprojektowane przez koleżankę z ASP beu i Smul&Sons 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Małe nawiązanie do obrazu Juliana Fałata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewlover Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 O! Zbieranie chmielu! Super pomysł & fajny efekt beu i Jarzyn_waleczny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Switala18 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) niektórzy w grafice to wymiatają np. Olo. szacun Edytowane 3 Lutego 2018 przez Switala18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Switala18 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 dorzucę kilka swoich etykiet które wykonałem do moich darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 35 minut temu, Switala18 napisał: które wykonałem Mi się podobają - kolorujesz ręcznie te detale czy to drukowane? Jedna sprawa: ortograficzny błąd chyba na każdej. Alkohol a nie alkochol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Switala18 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 wiem wiem ale to można powiedzieć taki nie zamierzona gafa ? ale dzięki temu wiem że każdy czyta etykietę jeżeli chodzi o kolory to drukuję czarnobiałe a później z córką kolorujemy (8lat czasem pomaga mi w niektórych wyspach warzenia?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Switala18 napisał: później z córką kolorujemy Super. Ja dotychczas raz podebrałem swojej kredkę i pokolorowałem na czerwono rękę z ostatniej warki. Edytowane 5 Lutego 2018 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Switala18 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) etykieta do aktualnie uwarzonej warki - ciemny lager Edytowane 5 Lutego 2018 przez Switala18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Złota łopata. Znalazłem nowy pomysł na ety do Smashy. Widać od razu co z czym, przy udziale czego. Wcześniej większa, klejona centralnie: Teraz wąska idąca dołem butelki: Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garot Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Fajny dział i ładne prace, też pokażę swoją pierwszą oraz najnowszą: Edytowane 21 Września 2018 przez garot cml i BitterEater 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Złota łopata *2. Po poście z szablonem etykiety, pomyślałem, że wrócę do klecenia czegoś więcej niż prostych tekstowych. Wyszedłem od wzoru z Canvy, dwa dni klikania i taki wstępny wygląd. Do poprawy kilka spraw, szczególnie pełen kolor na jakiś rzucik zamienić i znaleźć z cztery domyślne palety do wykorzystania. edit 16.04: Od początku zabawy z etykietami starałem się zakładać, jak w wypadku robienia plakatów na koncerty/ potańcówki, żeby robić pod kątem faktycznie posiadanych możliwości druku. Projektowany full kolor plakat, który powielany ma być na cz-b ksero zazwyczaj wychodzi bardzo ciemny, nieczytelny etc. Dlatego zmodyfikowałem ten wielokolorowy do warunków cz-b drukarki i ksero Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez zasada josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markin Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Wprawdzie jeszcze nie uwarzone, ale projekty etykiet na serię piw na kveikach już wstępnie gotowe(pozostanie kwestia uzupelnienia parametrów), więc i ja się pochwalę? Mały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Taka okolicznościowa etka z okazji początku edukacji mojego syna Kazika Edytowane 11 Września 2020 przez Mały Jarzyn_waleczny, anatom i Fidel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 15 godzin temu, Mały napisał: Taka okolicznościowa etka z okazji początku edukacji mojego syna Kazika Wzory skróconego mnożenia trzeba było wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielaq Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Wrzucę i swoje alc w drugim się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Znowu złota łopata, ale przeglądałem swoje ety i trzy z ostatniego roku szczególnie mi się spodobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Ktoś będzie wysyłał? Strasznie mnie jara ten konkurs, śledziłem go od dawna a teraz dopiero pomyślałem, że można by podesłać swoje wypociny. Podejrzewam, że boom sprzed kilku lat, widoczny w tym wątku już przeminął ale może jakieś "honorable mentions" złapie ktoś z piwoorga? edit: Zacząłem się przekopywać przez etykietkowy wątek na HBT: https://www.homebrewtalk.com/threads/show-us-your-label.229144 i myślę, że nie ma wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garot Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Przesyłam moje etykiety z 2 ostatnich piw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Ogłoszono wyniki konkursu BYO, Polskę reprezentują trzy etykiety/ osoby w dziale wspomnień honorowych: Barbara Pospiech, Mateusz Haberka i najbardziej na forum znany Piotr Pieta (galeria piwo.org). Zatem grstulacje @Zdrawko!!! Więcej: https://byo.com/article/2022-label-contest-winners/ Zdrawko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi