anteks Opublikowano 17 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 (edytowane) Warka 405 apa skład mieszanka jakiś starych słodów (pilzneński, monachijski) ok 5kg Cascade US BBC Pure Hop 2022 (cokolwiek to znaczy) 50g zacieranie 67'C 240 min ( tak wyszło) Gotowanie 60min od początku cały chmiel Wyszło jakieś 28l 13blg Edytowane 17 Maja 2025 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 (edytowane) Działo sie dzisiaj https://www.facebook.com/BrowarWidawa/posts/pfbid0ZeHaTrB2215167Y6J2V7D1F4ZKMttR8gVBTneFTwT2Uaddt1imByGJWiePCnmVcql Edytowane 21 Maja 2025 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 Jeszcze ciekawostka związana z zeszłoroczna wygraną w KPD w Grodzisku. Podczas wizyty w Browarze w Grodzisku podczas Nocy Muzeów zobaczyłem bardzo ciekawą rzecz. W jednej z gablot był "puchar" za zdobycie pierwszego miejsca w konkursie piw domowych w 2024r. Dodam że to ja wygrałem. Takiej statuetki nigdy nie dostałem , nawet napisano mi że nie przewidują takich pucharów. Nie przewidują ale wykonali 😛 korzen16, zasada, Stasiek i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 26 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 Miałeś moralne prawo zabrać go że sobą😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 (edytowane) 12 godzin temu, korzen16 napisał(a): Miałeś moralne prawo zabrać go że sobą😁 Mogłem bo gablota otwarta( były kamery), na razie trwa wyjaśnianie. Edytowane 27 Maja 2025 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano 27 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 15 godzin temu, anteks napisał(a): Jeszcze ciekawostka związana z zeszłoroczna wygraną w KPD w Grodzisku. Podczas wizyty w Browarze w Grodzisku podczas Nocy Muzeów zobaczyłem bardzo ciekawą rzecz. W jednej z gablot był "puchar" za zdobycie pierwszego miejsca w konkursie piw domowych w 2024r. Dodam że to ja wygrałem. Takiej statuetki nigdy nie dostałem , nawet napisano mi że nie przewidują takich pucharów. Nie przewidują ale wykonali 😛 Nie mamy dla Pana pucharu i co nam Pan zrobi? Puchar mamy, ale dla muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Złote a skromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 (edytowane) W dniu 1.01.2025 o 10:13, korzen16 napisał(a): Jasnowidz.... 😜 W dniu 2.01.2025 o 17:54, anteks napisał(a): W sumie w 2025 sa na chwilę obecną 2 konkursy z Grodziskim, jest szansa 😛 Jasnowidz? Potrzymaj mi piwo... Konkurs nr 1 Grodzisk Wlkp, kategoria klasyczne Edytowane 16 Czerwca 2025 przez anteks Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. anteks Opublikowano 8 Września 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 (edytowane) I dotarło, pakiet bogatszy niż w latach poprzednich ps był jeszcze słod ps2 A w przyszłym roku może zatrudnię sie jako dostawca pizzy dla sędziów to dostane koszulkę konkursową Edytowane 8 Września 2025 przez anteks Dawid Szatan, dzejkej, zasada i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 (edytowane) 10 lat temu zwycięstwo w Pomorskim KPD w kategorii Pszenica i nagroda Edytowane 30 Listopada 2025 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 (edytowane) kolejny dowód że aplikacje konkursowe mnie nie lubią, czym później tym niższa pozycja Edytowane 5 Grudnia 2025 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Odgruzowywanie garażu. Warka 290 koźlak 2016r. Prawie całą skrzynka, nawet pijalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 (edytowane) Kolejna warka Skład Pilzneński około 5kg Columbus 50g Ahtanum 50g Zbiornik wody lodowej Chmiele trochę starawe ale Columbus nadal pachnie zarąbiście Edytowane 16 Grudnia 2025 przez anteks wizi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2025 Niestety Inkbird padł i trzeba było rzeźbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Kolejne pudło w Grodziskim wizi i Ununul 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Inkbird padł więc przeprosiłem sie z STC1000, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 7 godzin temu, anteks napisał(a): przeprosiłem sie z STC1000 Sondę wkładasz do brzeczki czy na zewnątrz fermentora? Bo do tej pory przyklejałem do fermentora, ale ostatnio pomyślałem czy nie wrzucić do środka. Wygląda na szczelną, ale czy jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 18 godzin temu, anteks napisał(a): Inkbird padł więc przeprosiłem sie z STC1000, Trza było dać gniazda tablicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W dniu 5.01.2026 o 07:25, Krzyżak napisał(a): Trza było dać gniazda tablicowe. W garazu tylko znalazłem taka puszkę . Na tablicowe musiała by być większa puszka. Ta spełnia swoją rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 21:18, dzejkej napisał(a): Sondę wkładasz do brzeczki czy na zewnątrz fermentora? Bo do tej pory przyklejałem do fermentora, ale ostatnio pomyślałem czy nie wrzucić do środka. Wygląda na szczelną, ale czy jest? cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 15 godzin temu, anteks napisał(a): cos takiego Dzięki za fotkę, to znam i stosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi