WiHuRa Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Znajdzie się kat .. pod namiotem, jak ma się kombi można spać w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w aucie jak bym pojechał to raczej nie po to by etykiety czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jak bym pojechał to raczej nie po to by etykiety czytać trzy dni chcesz walić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Da się przekimać tą noc gdzieś na ławce w parku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To nie lepiej już na jakimś polu namiotowym? Jak zerknęłam na noclegi to widziałam jeszcze miejsca. Ja na szczęście, jako pół-Żywieczczanka, spać mam gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) trzy dni chcesz walić? W sumie przydałoby się coś zapamietać :P Tak czy inaczej nocleg niezbędny. Edit: Szukam i zaniepokoił mnie brak połączeń bezpośrednich pks i pkp Edytowane 24 Maja 2013 przez marcin_l85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Prędzej o tej porze znajdziesz coś w Szczyrku. Ale tam też po festiwalu trzeba się jakoś dostać. Zawsze są taksówki., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) To nie lepiej już na jakimś polu namiotowym?Jak zerknęłam na noclegi to widziałam jeszcze miejsca. Ja na szczęście, jako pół-Żywieczczanka, spać mam gdzie Trzy dni temu miałem problem za znalezieniem pokoju dla 2 osób - wszystko zajęte... Edytowane 25 Maja 2013 przez amap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Mała informacja: noclegi na Birofilię należy załatwiać w styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Rok temu udało mi się tydzień przed, tanio i z bezpośrednim dojazdem autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaniek Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Blisko jest Węgierska Górka, turystyczna miejscowość, busy kursują, sporo noclegów, np. tutaj: http://www.azalia.be....info.pl/cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja chyba planuję namiot , ale jeszcze nie mam namiarów. W ostateczności kombii ( ale żona jeszcze nic nie wie ) . Planuje ktoś tak noclegować ? W kupie razniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zycze powodzenia - w komunikacji z zona przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie takie akcje wspólnie ogarnialiśmy W tamtym roku nie pojechałem właśnie przez brak noclegu , teraz nie odpuszcze . A pytam czy ktoś coś takiego planuje bo mało osób znam z forum na żywo , fajnie by było się zintegrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja jeżeli pojadę to też raczej z namiotem. Wie ktoś gdzie można się rozbić w miarę blisko albo z dobrym dojazdem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ktoś wie czy są wysyłane jakieś potwierdzenia że piwo dotarło na konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak. Są wysyłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czyli jak nie dostałem to znaczy że sie stłukło? Do kogo uderzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 W regulaminie jest numer telefonu, ja nie dostałem, według kuriera gdzieś na magazynie była paczka więc zadzwoniłem i pani oddzwoniła z potwierdzeniem, że wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czyli jak nie dostałem to znaczy że sie stłukło? Do kogo uderzać? Bez paniki. Daj im chwilę. Ja dostałem potwierdzenie po 4 dniach od dostarczenia. Pewnie w zeszłym tygodniu mieli nawał przesyłek to i musi to chwilę potrwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ja też jeszcze nie mam, ale jakoś nie panikuję Będzie to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czyli jak nie dostałem to znaczy że sie stłukło? Do kogo uderzać? Wręcz odwrotnie. Jakby się coś stłukło to dostałbyś szybkie info, żeby dosłać brakujące piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ja też czekam cierpliwie na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Z tego co dzwoniłem wczoraj pani Małgorzata ma dużo roboty z naszymi paczkami (kodują od razu butelki) i w pierwszej kolejności dzwoni ona do osób którym piwa się stłukły podczas transportu. Więc jak nie dzwoniła to dotarło w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wielkie dzięki za info, już mi ulżyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi