dobrzanek Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 proste, że ludzie popełniają błędy ale można pracować nad ich eliminowaniem. może coś trzeba w organizacji zmienić żeby było sprawniej i mnie błędów. bo jednak człowiek czeka, czeka i chciałby dostać info o swoim piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Cierpliwość i piwowarstwo to dwie nierozłączne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Cierpliwość i piwowarstwo to dwie nierozłączne rzeczy. Nic dodać nic ująć - piwowarstwo uczy cierpliwości WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Czyli mamy czekać cierpliwie aż przyślą poprawną? Edytowane 14 Lipca 2013 przez sztyft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 proste, że ludzie popełniają błędy ale można pracować nad ich eliminowaniem. może coś trzeba w organizacji zmienić żeby było sprawniej i mnie błędów. bo jednak człowiek czeka, czeka i chciałby dostać info o swoim piwie. Można też napisać do osoby , która przysłała metryczkę i sprawę wyjaśnić . Rozumiem ,że to zrobiłaś? "mnie błędów" - :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 jasne, że zrobiłam. i tak piwowarstwo uczy cierpliwości. chodzi mi o to, żeby jednak sprawdzać czy się wszystko zgadza i dopiero wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 To już nie rozumiem. Masz metryczkę z innym nazwiskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Zastanawiam się, jaki jest rekord w oczekiwaniu na metryczkę z Żywca... Czy to tylko u mnie gołębie pocztowe zawracają, czy w ogóle nikt im skrzydełek nie rozwiązał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja dzisiaj z Raczkiem rozmawiałem, że jeszcze jednej nie dostałem - z kategorii stout/porter wędzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Też jeszcze nie dostałem za wędzonego stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 W sumie głupio się dopytywać, to dopiero 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 W dniu dzisiejszym otrzymałem moją skróconą metryczkę dymionego porteru/stoutu. Ogólnie - poprawne technicznie - niezgodne ze stylem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 a wyjaśnione na czym niezgodność polega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Podobno brak cech wędzoności. 2 kg wędzonego słodu to widocznie za mało. Raczek wypił ostatnią butelkę Wysłane z mojego Blade III przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak tam nie było czuć wędzonki to ja nie wiem kto to oceniał. Może sędziowie się chloru nawąchali Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jeśli wierzyć temu: http://pspd.org.pl/event/premiera-grand-championa-birofilia-2013 Na pewno w TESCO? A nie jak zawsze w Almie? Szklanka okropna swoją drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 no proszę TESCO, ale zmiana, szkoda, że nie biedronka Co do szklanki masz rację, poszli na łatwiznę, mogli chociaż nonic'a dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 mogli chociaż nonic'a dać Na to liczyłem, bo shakerów mam sporo własnie z...Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A ja sobie i tak kupię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) A cena i pojemność już znane? Na piwo się skuszę, ale na szkło raczej nie, jak takie coś postawić przy poprzednich? Najładniejszy byłby tulipan, żeby lepiej wyeksponować czapę piany i zatrzymać mocny aromat IIPA. Edytowane 27 Listopada 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Ja bym właśnie zapolował na tego shakera - klasyczny wzór do amerykańskiego ale. Tylko akurat Tesco zupełnie mi nie pasuje, nie mam żadnego w okolicy. Rozejrzę się gdzie tam mam piwiarnię Warki. Edytowane 27 Listopada 2013 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcrac Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Panowie zapoznanie się z piwnym savoir vivre nie zaszkodzi Oczywiście shaker pasuje do Brackiego Imperial IPA, bo jest szkłem z rodowodem amerykańskim. Nonic jest szkłem do brytyjskich ale. A że Wam nie pasuję, to trudno. Kultura musi być. Edit: Ahhhh zgoda mnie wyprzedził Edytowane 27 Listopada 2013 przez Marcrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja bym właśnie zapolował na tego shakera - klasyczny wzór do amerykańskiego ale. Tylko akurat Tesco zupełnie mi nie pasuje, nie mam żadnego w okolicy. Rozejrzę się gdzie tam mam piwiarnię Warki. Jak upoluję dwa, to Ci jednego wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Myślę że na styczniowej giełdzie w Warszawie dostanę bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi