Skocz do zawartości

Piaskownica piwowarska

Najlepsze miejsce do pisania i czytania dla początkujących piwowarów. Pisz, jeżeli nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi.


7 621 tematów w tym forum

  1. Pytanie o Hefe-Weizen. 1 2 3

    • 67 odpowiedzi
    • 17,1 tys. wyświetleń
  2. Drożdże w akcji czy infekcja?

    • 7 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
  3. suchy ekstrakt słodowy, ile?

    • 12 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
  4. Po wysładzaniu 5°Blg

    • 8 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  5. żelatyna

    • 4 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 8,3 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  6. Nadmiernie bananowa pszenica

    • 2 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  7. Kwaskowy posmak!

    • 19 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
  8. Problem z filtrowaniem.

    • 15 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  9. Skończona fermentacja?

    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  10. Syfon z pompką

    • 20 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
  11. Matka drożdżowa na miodzie?

    • 13 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  12. Kiedy piwo staje się piwem

    • 16 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  13. Resztki słodów i nowicjusz

    • 9 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  14. Pirosiarczyn

    • 14 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  15. Mech irlandzki a piana

    • 14 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
  16. Dziwny smak!! 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 7,1 tys. wyświetleń
  17. Filtracja po gotowaniu? 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 11,5 tys. wyświetleń
  18. Fermentacja-piana ?

    • 9 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.