Skocz do zawartości

Wsparcie piwowarskie

Jak dobrze warzyć piwo i czego unikać. Wsparcie dla piwowarów z większym doświadczeniem. Początkujących zapraszamy do Piaskownicy.


2 186 tematów w tym forum

    • 5 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  1. Octan etylu

    • 6 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  2. dry stout i barwiący ze strzegomia

    • 4 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  3. Zapach kanalizy

    • 16 odpowiedzi
    • 6,4 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  4. dłuuuuga cicha

    • 19 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  5. Co to może być?

    • 18 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  6. Chmielenie na PINT-ę

    • 3 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  7. Duży zasyp a garnek lidl

    • 16 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  8. Nasiona chmielu?

    • 10 odpowiedzi
    • 10,7 tys. wyświetleń
  9. Witbier

    • 4 odpowiedzi
    • 982 wyświetleń
  10. Wyeast 2124 bohemian lager

    • 13 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  11. Jak chmielić?

    • 21 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
  12. Tybetański czang

    • 4 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  13. Piwo domowe a podatki 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  14. Zaplesniala warka - jaka przyczyna? 1 2 3

    • 57 odpowiedzi
    • 16,2 tys. wyświetleń
  15. arkusz ocen BJCP

    • 2 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  16. S-23 w wyższej temperaturze

    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.