piwowarmlody Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Zamówione 16.02 a pake dostałem 24.02. Jak będę chciał coś znów zamówić to zrobię to wczesniej lub zakupie u konkurencji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mientkijanek Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Korzystając z porównywarki na pierwszej stronie zauważyłem że w tym sklepie sa atrakcyjne ceny. Może trzeba wybrać czy chcemy szybko i drożej czy taniej i "za tydzień" Edytowane 5 Marca 2014 przez mientkijanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 chcemy szybko i najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Zamawiałem w niedzielę, paczka przyszła we wtorek w południe. Magiczne zaklęcie brzmi: czary mary hokus pokus przesyłka pobraniowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Heh ktoś kiedyś powiedział: jak zapłacisz to przestajesz być klientem:) korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) To nie czary pobraniowe, to po prostu początek sezonu ogórkowego. Edytowane 11 Maja 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Akurat z przesyłką pobraniową jest tak, że jak przyjdzie po dwóch tygodniach to możesz powiedzieć, że osoba która zamawiała nie miała czasu dłużej czekać i się wyprowadziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekB Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Kupowałem kilka(naście) razy (że mi się rabat 5% uzbierał), chyba za każdym razem odbierałem osobiście i było od ręki, czasem czekałem kilka minut gdy zamówienie wysłałem pół godziny wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Miło mi poinformować, że zamówienia z BA (kurier) wysyłane są bez zbędnej zwłoki- czyli max do 48 h od złożenia zamówienia. Dotyczy to również opłaconych zamówień przelewowych. Przesyłki pocztowe odbierane są od BA 2 razy w tygodniu więc tutaj czas od zamówienia do wysyłki może być dłuższy. Liczba zamówień w Browamatorze rośnie miesiąc w miesiąc nieprzerwanie od 2002 roku :-) ale dzięki gruntownej reorganizacji magazynu wysyłkowego na przełomie 2013 i 2014 roku jest szansa na utrwalenie aktualnego, przyzwoitego tempa wysyłek. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości zapraszam do kontaktu z BA: biuro@browamator.pl lub 172761411. Pozdrawiam, Ziemek Fałat WiHuRa, FurioSan, Undeath i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Konkurencja rośnie to i Browamator się zmobilizował Dla piwowarów to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja pochwalę sklep za elastyczność i kontakt. Złożyłem jedno zamówienie na sprzęt i słody za jakieś 140 pln dostawa kurierem, później postanowiłem zrobić sobie mały zapas drożdży, po wypadku jaki miałem, że musiałem na gwałt jechać do sklepu i tu też musiałem podać sposób przesyłki - wybrałem najtańszy czyli list. Browamator sam skontaktował się ze mną ustalając, że dołączą zamówienie do poprzedniego a ponadto z listy 1 zamówienia usunąłem filtrator kubełkowy, jako, że w międzyczasie zrobiłem sobie oplot. Wszystko bez najmniejszego problemu. Różnicę w kasie również mogłem sobie wybrać, czy chcę zwrot na konto, czy zostaje do wykorzystania przy następnym zamówieniu. Podsumowując same plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 też bym był pewnie stałym klientem gdyby nie ta wysyłka w 10 dni. Takto teraz jestem stałym klientem TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A TB to niby lepsze? Od zamówienia do dostawy mija 5-6 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 zamawiam we wtorek i zawsze w piątek mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio_1977 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 To masz szczęście. Ja zamawiam w poniedziałek rano i rzadko bywa że mam w piątek. Najczęściej poniedziałek - wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) A ja na odpowiedź na maila czekam już 5 dni i w sumie nie liczę już na odpowiedź. Edytowane 26 Maja 2014 przez karczmarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Dzwine, co piszecie. Kupuję w TB od dłuższego czasu. Od złożenia zamówienia płatnego przelewem mija 2-3 dni i paczkę mam w domu. Co do odpowiedzi na maile, to zawsze otrzymuję je błyskawicznie, powiedzmy do 30min od wysłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Od browamatorw odpowiedzi otrzymałem szybko. Od TB czekam od 3 miesięcy. Ale nie kupowalem nic w tych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Kupuje w BA ponieważ mają opcję płatności kartą, robiłem już tam 3 zakupy i zazwyczaj było to kilka dni 3-4, jedno zamówienie trwało dłużej może z 7. Pisałem maila do nich i wszsytko szybko otrzymuje, dzisiaj pisze jutro odpowiedz. Co mnie u nich denerwuje: - bardzo mały wybór drożdży suchych - tylko jeden dostawca słodów - skromne zestawy słodów do zacierania - czasami podstawowego sprzętu brakuje u nich. Dla porównania na dzień 29-05-2014 sklepy posiadają zestawy surowców - BA - 18 zestawów - CP - 50 zestawów - HB - 34 zestawów - AP - 12 zestawów Jak widać w porównaniu do CP i HB różnica jest spora. Miałem zamawiać teraz w BA zestawy ale chyba zamówie w CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbarus Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ale Piwo bazuje na bardziej doświadczonych piwowarach. Nie potrzeba mu więcej zestawów. Zresztą miarą dobrego sklepu nie powinno być ile zestawów oferuje. Sent from my BlackBerry 9800 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgorek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jednak nie należy zapomninać o tych co dopiero zaczynają bo oni później napędzają sprzedaż. Osobiście sam szukam odpowiedniego stylu piwa dla mnie i wole kupić gotowy sprawdzony zestaw niż kupić składniki które nie komponują sięze sobą. Dlatego chciałbym mieć już gotowy zestaw. A później już jak mamy wiedzę co i jak się łączy i daje smak wiemy aby zakupić resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jednak nie należy zapomninać o tych co dopiero zaczynają bo oni później napędzają sprzedaż. Osobiście sam szukam odpowiedniego stylu piwa dla mnie i wole kupić gotowy sprawdzony zestaw niż kupić składniki które nie komponują sięze sobą. Dlatego chciałbym mieć już gotowy zestaw. A później już jak mamy wiedzę co i jak się łączy i daje smak wiemy aby zakupić resztę. Z mojej strony jeśli chodzi o zestawy do zacierania to mogę polecić sklep www.robiepiwo.pl.Spory wybór w różnych opcjach wielkosciowych w sam raz.dla zaczynających przygodę z browarnictwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) I jeszcze dla potwierdzenia poprzednich słów Ziemka: Komunikat z FB Browamatora: Z satysfakcją zawiadamiamy, że po zakończonej modernizacji magazynu wysyłkowego zamówienia z Browamatora (kurier) wysyłane są bez zbędnej zwłoki - czyli przeciętnie max do 48 godzin od złożenia zamówienia. Dotyczy to również opłaconych zamówień przelewowych. Przesyłki pocztowe odbierane są od Browamatora 2 razy w tygodniu więc tutaj czas od zamówienia do wysyłki może być dłuższy, ale z pewnością nie przekracza deklarowanego terminu "Wysyłka do 7 dni". Wszystkie produkty ze statusem "Wysyłka do 7 dni" znajdują się w magazynie Browamatora. Jednocześnie miło nam poinformować, że od teraz oferujemy przesyłki kurierskie FedEx w nowej, niższej cenie - od 15 zł za paczkę o wadze do 30 kg. Pełen cennik kosztów dostawy dostępny na stronie www.browamator.pl W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości zapraszam do kontaktu z BA: biuro@browamator.pl lub 172761411. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Moje pierwsze zamówiemie z BA i dwa spostrzeżenia- przesyłka bardzo szybka- zmawaiłem symultanicznie w BA i centrum piwowarstwa i przsyłka z BA przyszła 2 dni wcześniej, więc tu duży plus. Jeżeli chodzi o towar to jedna uwaga- zamówiłem kalendarz piwowara, okazało się że z chochlikiem drukarskim i 2 strony są do góry nogami, niestety na mojego maila z uwagą, że towar z błędem drukarskim powinien być tka opsany na stronie BA nie zareagował. nie będę robił chryji o towar za 5zł ale płacę więc wymagam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Dla paczki z CP widocznie destynacja paczki była dalej niż dla BA. Ot, całe wyjaśnienie. Edytowane 11 Lipca 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi