bielok Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cześc I co leciała? cały czas leci, tak po kostki ..... no i ciągle pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja ledwo do pracy dojechałam, tą samą drogą jednak już na pewno nie dam rady wrócić. Sytuacja wygląda podobnie jak 2 tygodnie temu, ale wody przybywa znacznie szybciej. Cały czas stała woda na zalanych polach, ziemia już więcej nie przyjmuje, a teraz nie przestaje padać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Coś mi się zdaje że ta sytuacja obije się znów na cenach słodu i chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Coś mi się zdaje że ta sytuacja obije się znów na cenach słodu i chmielu. Ogólnie odbije się na cenach żywności. U nas w okolicy na polach nie ma praktycznie nic. Całe pola rzepaku, zboża są zalane, rośliny już zupełnie zżółkły więc zbiorów w tym roku nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Save the ales, brother! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Widok z mojego okna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 hehee, właśnie czytam, że Tuskowi przywalili w twarz w Sandomierzu, poszedł się fotografować na wały i ludzie nie wytrzymali. podobno widać, że ma szramę na pyszczku. cyrk się zaczyna na całego. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Coś mi się zdaje że ta sytuacja obije się znów na cenach słodu i chmielu. Ogólnie odbije się na cenach żywności. U nas w okolicy na polach nie ma praktycznie nic. Całe pola rzepaku' date=' zboża są zalane, rośliny już zupełnie zżółkły więc zbiorów w tym roku nie będzie.[/quote'] Dori słody i chmiele to cała żywność piwowara no może jeszcze woda i drożdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i ważny krok w końcu podjęty. Po 12 latach w branży informatycznej, w tym 4.5 w aktualnej firmie, podjąłem decyzję o zajęciu się całkowicie piwowarstwem. Niestety nie da się pogodzić pracy, portalu, sklepu, rodziny i snu. Myślę, że wszystkim wyjdzie to na lepsze ps: nie mniej jednak trzymajcie od końca sierpnia kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No to teraz jesteś NASZ. A tak na poważnie nie da się łapać wszystkie sroki za ogon. Chcesz coś zrobić dobrze to musisz się zająć tym porządnie. Takie jest życie. Powodzenia trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i ważny krok w końcu podjęty. Po 12 latach w branży informatycznej, w tym 4.5 w aktualnej firmie, podjąłem decyzję o zajęciu się całkowicie piwowarstwem. Niestety nie da się pogodzić pracy, portalu, sklepu, rodziny i snu. Myślę, że wszystkim wyjdzie to na lepsze ps: nie mniej jednak trzymajcie od końca sierpnia kciuki Wspieramy Cię elroy!!! Przykład Marusi pokazuje, że jest to jak najbardziej możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i ważny krok w końcu podjęty. Po 12 latach w branży informatycznej, w tym 4.5 w aktualnej firmie, podjąłem decyzję o zajęciu się całkowicie piwowarstwem. Niestety nie da się pogodzić pracy, portalu, sklepu, rodziny i snu. Myślę, że wszystkim wyjdzie to na lepsze ps: nie mniej jednak trzymajcie od końca sierpnia kciuki Tomek,powodzenia!Trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Cześć No i ważny krok w końcu podjęty. Po 12 latach w branży informatycznej, w tym 4.5 w aktualnej firmie, podjąłem decyzję o zajęciu się całkowicie piwowarstwem. Prawdę mówiąc nie wiedziałem że zajmujesz się czymś innym niż piwowarstwo. W każdym razie trzymam kciuki za powodzenie i trafność Twoich decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Gratulacje, na nowej drodze życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Gratulacje, na nowej drodze życia. Jaka tam ona nowa może tylko bardziej wydeptana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i ważny krok w końcu podjęty. Po 12 latach w branży informatycznej, w tym 4.5 w aktualnej firmie, podjąłem decyzję o zajęciu się całkowicie piwowarstwem. Niestety nie da się pogodzić pracy, portalu, sklepu, rodziny i snu. Myślę, że wszystkim wyjdzie to na lepsze ps: nie mniej jednak trzymajcie od końca sierpnia kciuki Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Gratulacje' date=' na nowej drodze życia. [/quote']Jaka tam ona nowa może tylko bardziej wydeptana. Rozstał się z żoną poszedł do kochanki, albo odwrotnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Powodzenia i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Elroy życzę sukcesów i trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Brawo, brawo, brawo!!! Trzymam Bądź na swoim i niech ci się wiedzie jak najlepiej w nowej rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja też kiedyś tak goniłem. W końcu padłem, a świat szedł dalej do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Trzymam kciuki Tomek Może za rok zrobię podobny krok, jak tylko warunki się zmienią, bo obecne mam dojść dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Powodzenia.teraz możesz jeżdzić na zloty i spotkania piwowarskie.Brawo.Punkt za decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wow! odważny krok. Ale jestem dobrej myśli, mamy boom piwowarski i masz wszelkie szansę, żeby się na niego załapać. A we własnej działaności fajne jest to, że nie ma górnego limitu zarobków. Dobra decyzja, ryzyko akceptowalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 o 16 mnie wzięło na warzenie saisona. Szło dobrze, nawet filtracja była ok, tylko podczas podgrzewania do chmielenie nie przestawiłem termostatu z wody do wysładzania na gotowanie i trochę straciłem czasu bo zostawiłem to samopas i poszedłem robić coś innego a to się zagrzało do tych 75 i sobie tak stało... no ale już kończę chłodzić, potem tylko umyć gara, ogarnąć i jeszcze nastawię kolejne drożdże. Będą mi 2 mieszadła w pokoju chodzić, ale mam nadzieje że będę tka zmęczony ze usnę bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi