Szwed Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Postaram się dołączyć do rozmowy po 20 tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To może wypróbujemy w praktyce w końcu http://www.piwo.org/online/ ? hasło: piwo Wymagania: Przeglądarka z obsługą Flash, słuchawki, mikrofon, opcjonalnie kamerka. Testowaliśmy z Jejskim owego czasu i się sprawdziło. Gdyby coś nie było tak, wrócimy na Skype. Co Wy na to ? Ja będę o 20:00 ew później gdyby dzieci nie poszły spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dzisiaj chyba nie dam rady chyba że wytrzymacie do 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dzisiaj chyba nie dam rady chyba że wytrzymacie do 21 Spokojnie wpadaj. Ja i tak bardzo punktualnie nie będę, więc na pewno zdążysz Przy okazji, mógłbyś sprawdzić, czy na Macu działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Puki co nie mam mikrofonu ani kamery , ale chciałbym posłuchać porad fachowców. Można zajrzeć ? Chyba że to takie luźne kameralne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Puki co nie mam mikrofonu ani kamery , ale chciałbym posłuchać porad fachowców. Można zajrzeć ? Chyba że to takie luźne kameralne spotkanie. Jasne, właśnie testujemy, możesz dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Można zajrzeć ? Chyba że to takie luźne kameralne spotkanie. Nie wolno się pytać, tylko trzeba wchodzić edit: a nie zauważyłem, że Dori odpisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W razie problemów z flashem trzeba poustawiać na stronie http://www.macromedia.com/support/documentation/pl/flashplayer/help/settings_manager02.html Dotyczy to zwłaszcza użytkowników linuxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A co tam trzeba ustawić? Bo u mnie pojawia się okienko flasha i udaje, że coś ładuje... i tak od kwadransa (XP+IE8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no to ja pod mackiem mam problemy okno mi się nie wczytuje powalczę jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Coś u mnie nie bangla Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Wesoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeżeli ktoś posiada IE proszę wejść bezpośrednio http://spikeria.pl/room/piwowarstwo/ Poprawię tą niedogodność następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ?utracono połączenie?. Chyba jest infekcja na stronie. Może Brettanomyces a może dzikie drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przechodzimy na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Serwery Spikery nie wytrzymały piwowarów i powiedziały: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mi działa na Linux Mint oraz Windows 7 bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak, padło im się na jakieś 30 minut. Gadamy już dobrą chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Znowu padło, czy tylko u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 I jak poszło, warto przejść na spikeria? Czy lepiej zostać na Skype następnym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Myślę, że warto, bo dobrze się rozmawiało (nawet Scoobiego z USA bez problemu). Nie mniej jednak jakoś o 20:30 zaczęły się problemy z serwerami Spikerii które minęły chyba z 30-40 minut później. Ja siedziałem do 24 i myślę, że 4-5 osób jeszcze zostały. O której skończyliście w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 O której skończyliście w ogóle ? Mi się podobało, tylko dzieci i.... więc szybko, szczególnie że chciałem iść spać bo w końcu wybrałem się do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Myślę, że warto, bo dobrze się rozmawiało (nawet Scoobiego z USA bez problemu). Nie mniej jednak jakoś o 20:30 zaczęły się problemy z serwerami Spikerii które minęły chyba z 30-40 minut później. Ja siedziałem do 24 i myślę, że 4-5 osób jeszcze zostały. O której skończyliście w ogóle ? Tak po pierwszej. Od północy to już w ogóle nie było żadnych problemów. Nie wiem czy to kwestia, że nasz pokój się wyludnił, czy ogólnie ruch zamarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To był naprawdę świetny pomysł. Mimo mojej późnej i symbolicznej obecności, łyknąłem trochę wiedzy. Liczę, że taka inicjatywa wpisze się trwale do kalendarza Piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Raczej słuchałem niż się wypowiadałem, ale za to do samego końca. Było ciekawie, warto takie konferencje kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi