coder Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No to święto! Wasze zdrowie rocznym koźlaczkiem! Wyszło pięknie, świetna promocja piwowarzenia. Mówiąc szczerze, z początku byłem nieco sceptyczny dla tej inicjatywy, na szczęście tego nie uzewętrzniałem, bo musiałbym odszczekiwać. Szacunek Panowie producenci - sporo roboczogodzin w tym widzę. Plusy dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pytanie kiedy będzie gotowa wersja angielska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pytanie kiedy będzie gotowa wersja angielska? YT podaje jeszcze 45 minut uploadu, no i przetwarzanie, więc sądzę, że przed północą na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Szacunek Panowie producenci - sporo roboczogodzin w tym widzę. Ciekawostkę podał mi pawelek3333 Jeszcze taka ciekawostka.. podliczyłem dziś czas wszystkich nagrań, które dostałem....Wyszło mi 2 godziny i około 26 minut..... A na antenie ukaże się około 5,5 minuty.... To też świadczy o zaangażowaniu ludzi... Naprawdę się postarali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 TOMEK jesteś the best. Siądź spokojnie i napij się piwa. Jak dalsza praca przesunie się o kilka minut to nic się złego nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja jeszcze nie widziałem i jeszcze troszkę poczekam ! Też mnie to kosztowało troszkę nerwów. GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wrzuciłem na wykop.pl. Jak macie tam konto to wykopcie to na główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jesjski jak na CIebie patrzyłem to w pierwszym momencie myśłałem, że to ktoś z naszej czołówki aktorskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) No! nastawiłem się na czekanie do północy a tu taka niespodzianka. Ekstra! Naprawdę super zrobione. Jestem pod wrażeniem. A kiedy będzie działać http://jestempiwowarem.pl/pobierz-film/ Edytowane 5 Lutego 2010 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 STASIEK to bedzie działać jak wypijesz za zdrowie twórców 10 piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A kiedy będzie działać http://jestempiwowarem.pl/pobierz-film/ No za kilka(naście) dni. Teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby to było jutro, pojutrze, ale... nie wszystko na raz. Na razie oglądamy na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Gratuluję dobrej roboty! Pomysłu i wykonania! Brawo, panowie! Szkoda, że w sensowny sprzęt do nagrywania zaopatrzyłem się już po wysłaniu materiału.:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Pytanie kiedy będzie gotowa wersja angielska? YT podaje jeszcze 45 minut uploadu' date=' no i przetwarzanie, więc sądzę, że przed północą na pewno.[/quote'] Spieprzyłem sprawę. Dałem wersję z angielskimi napisami jako odpowiedź na I'm a homebrewer, a tu k... mi piszą, że zostanie zamieszczona, jak gościu wyrazi zgodę. Pewnie wyrazi, tylko kiedy?? EDIT: a może nie będzie tak źle. Edytowane 5 Lutego 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pytanie kiedy będzie gotowa wersja angielska? YT podaje jeszcze 45 minut uploadu' date=' no i przetwarzanie, więc sądzę, że przed północą na pewno.[/quote'] Spieprzyłem sprawę. Dałem wersję z angielskimi napisami jako odpowiedź na I'm a homebrewer, a tu k... mi piszą, że zostanie zamieszczona, jak gościu wyrazi zgodę. Pewnie wyrazi, tylko kiedy?? EDIT: a może nie będzie tak źle. To nic, poczekamy! A i Jankesi dowiedzą się o naszym klipie A odnośnie klipu - Świetna robota, gratuluję i dziękuję To jest kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Jesjski jak na CIebie patrzyłem to w pierwszym momencie myśłałem, że to ktoś z naszej czołówki aktorskiej. Grało się w paru spektaklach Mam prośbę do Was o przesłanie linka w mailach i komunikatorach do znajomych. Promujmy spot jak się tylko da! Ciekawe jak za tydzień lub dwa będzie popularny? Edytowane 5 Lutego 2010 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A jakie będą gadżety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 JACER dostaniesz pochwałę w jadłospisie. U mnie w domu dla jasności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam prośbę do Was o przesłanie linka w mailach i komunikatorach do znajomych. Promujmy spot jak się tylko da!Ciekawe jak za tydzień lub dwa będzie popularny? Ja już wysłałem mały "spamik" - poszło na ok 40 adresów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dziewczyny wypadły super ha,ha, ha... A josefik to się nawet nie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 PAWEŁEK3333 - dziewczyny są zawsze bardziej gadatliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Chyba nie jest tak źle. jest wersja z angielskimi napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A jakie będą gadżety? Tajemnica. Właściwie to będzie jeden gadżet. A na marginesie, to akurat Ty wiesz jaki, bo Ci mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) dziewczyny wypadły super A szczególnie Marusia z "Lubię eksperymentować" Edytowane 5 Lutego 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A jakie będą gadżety? Prowokuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 PAWEŁEK3333 - dziewczyny są zawsze bardziej gadatliwe. No fakt, po 15 latach małżeństwa to coś o tym wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi