jacer Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 aaaa, wiem. Zapomniałem. Wklejam linka na holenderskie forum i śle mejla do knajpy Beer Temple w Amsterdamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboV Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Świetnie wyszło. Ukłony dla twórców i dziękujemy za poświęcony czas Na www.joemonster.org też już dodałem, jak przejdzie moderację to się pojawi niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) A ja wrzuciłem link na ... naszą klasę buahahahahaha Kopyr, a co z pomysłem, żeby dać cynk popularnym portalom (wp, onet, interia itp)? Myślałeś nad tym? Edytowane 5 Lutego 2010 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Gratulacje, Panie i Panowie, świetna robota! Okolicznościowa notka już poleciała na bloga, robię też trochę szumu na facebook'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kurcze, kurcze, kurcze... moja Pani ma dzisiaj wychodne, a obiecałem jej (jako operatorowi mojej kamery), że nie będę tego oglądał bez niej... i jak ja do jutra wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam satysfakcję. Dzięki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wspaniała robota!Wszystkim gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No może być. A tak poważnie trochę żal, że się nie zebrałem i nie nakręciłem niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Rewelacja!!!! Wielkie dzięki Kopyr, Pwelk3333, Maku13 Wasze zdrowie :) Oczywiście podziękowania wszystkim "współgrającym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ukłony dla producentów wyszło naprawdę super. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Właśnie przed chwilą dopchałem się do komputera i od razu taka niespodzianka Jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę warto było czekać BRAWO BRAWO BRAWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Świetne! Oglądałem za znajomymi, byli zachwyceni filmem/ideą/ludźmi. Piękna akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ogromne gratulacje dla WSZYSTKICH zaangażowanych w ten projekt WASZE ZDROWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ogromne gratulacje dla WSZYSTKICH zaangażowanych w ten projekt WASZE ZDROWIE Też wystąpiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Ogromne gratulacje dla WSZYSTKICH zaangażowanych w ten projekt WASZE ZDROWIE Też wystąpiłeś. tak tak tle co prawda ale Przemo powinieneś się cieszyć że to jeszcze nie było w tej fazie http://www.youtube.com/watch?v=S8NKvw0CGCg Edytowane 5 Lutego 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku13 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dżisis Panie i Panowie. Wielkie dzięki za pochwły... Naprawdę, chyba w imieniu Pawełka i Kopyra mogę powiedzieć: TO BYŁA WIELKA PRZYJEMNOŚĆ zrobić coś takiego dla tak zacnego gremium... i to nie jest ściema, bo jeśli widzę ludzi, którzy z taką pasją i zaangażowaniem poświęcają się dla idei, to wszelaki marazm dni powszechnych idzie w niebyt... Na nas po prostu nie ma mocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wielkie gratulacje. Świetna promocja. Stosowny link zamieściłem na portalu piwo na wikipedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wspaniała produkcja!! Aż mnie kusi, żeby wysłać angielską wersję do wszystkich w pracy. Jeden email, 10 tys. widzów, 40 krajów i... jedno wypowiedzenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 "Ziarno"piwowrskie wypuściło dwa wspaniałe pędy,-założenie Stowarzyszenia oraz wspaniały klip.Urośnie z tego wielkie i mocne "drzewo".Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Na http://www.wykop.pl jesteśmy na głównej stronie ! http://www.wykop.pl/link/295886/jestem-piwowarem-domowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Na http://www.wykop.pl jesteśmy na głównej stronie ! http://www.wykop.pl/link/295886/jestem-piwowarem-domowym I to od razu widać trailer doszedł do jakichś 1800 odsłon w 2 tygodnie. A JPD ma 1400 w 15h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie przebrnąłem przez wszystkie 20 stron wątku - więc jeżeli ktoś już rzucał ten pomysł to wybaczcie - ale może by zainteresować spotem organizacje typu Slow Food Polska? O Wielkiej Konfraterni nie piszę, bo baner piwo.org już jest na pierwszym miejscu w "partnerach" Czy jest plan, żeby uderzać do takich organizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie przebrnąłem przez wszystkie 20 stron wątku - więc jeżeli ktoś już rzucał ten pomysł to wybaczcie - ale może by zainteresować spotem organizacje typu Slow Food Polska? O Wielkiej Konfraterni nie piszę, bo baner piwo.org już jest na pierwszym miejscu w "partnerach" Czy jest plan, żeby uderzać do takich organizacji? Nie było takiego planu. Aczkolwiek nikt tego nie wyklucza, choć wydaje mi się, że oni mają trochę inny profil, czyli istniejące i funkcjonujące na rynku produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Mam dwa wydania ich "kwartalnika dobrego smaku" i w jednym jest artykuł o domowym wyrobie nalewek. A jako swój cel podają "ochronę prawa do smaku", czyli powinno im być z piwowarstwem domowym po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 I to od razu widać trailer doszedł do jakichś 1800 odsłon w 2 tygodnie. A JPD ma 1400 w 15h. Dodaj jeszcze 200 z wersji en. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi