Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Klasyka I tak trzymaj. Pierwsza piosenka DP, którą usłyszałem w życiu, jeszcze jako dziecko. I cały czas pamiętam ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
method99 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morten Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Fajny teledysk niczym trailer do Marsjanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Whiski, Cannabis, Ananas... Dla prawdziwych dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 I tak trzymaj. Pierwsza piosenka DP, którą usłyszałem w życiu, jeszcze jako dziecko. I cały czas pamiętam ten moment. Moja może nie pierwsza ale jedna z lepszych. Ta też super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Klasyka A w Łodzi był? U mnie natomiast Dry Stout w szklance i trash w uchu . Edytowane 30 Października 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zeD-8oVc6O8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A w Łodzi był? No niestety nie był, chociaż tydzień wcześniej byłem w Łodzi ale musiałem jechac do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Pamięci .zołnierzy wyklętych. Jebac kacapów i UB-ków i kurwy komunistów. Edytowane 29 Listopada 2015 przez BazylWidzew sebek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Tylko POLSKA. tylko WIDZEW !!! Edytowane 29 Listopada 2015 przez BazylWidzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dlaczego chcesz jebac kacapów,Ubekow i kurwy komunistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 @BazylWidzew Pomijając Twój podpis, a także treść tego filmiku, to szkoda, że autorzy pomylili orła przedniego z bielikiem, a pewnie chcieli nawiązywać do naszego godła państwowego Wg mnie żałosny błąd. alechanted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzisiaj przy rozlewie toczyła się odwieczna walka the Beatles vs the Rolling Stones.Zaczeło się od Eleonore Rigbt kontra Lady Jane, potem już Stonesi pozamiatali.Mothers little helper, Paint it black, 19th nervous breakdown a nawet Feel on baby i Memory motel.No! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek455 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja słucham ciężkiego brzmienia, np: Disturbed Muzyka niedoceniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Ja słucham ciężkiego brzmienia, np: Disturbed Edytowane 5 Grudnia 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Panoramix_ i wojtuś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=haXnZSA63qA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dla odstresowania - przypadkowe: "odkrycie" : https://www.youtube.com/watch?v=GX9A5vv-jOM elroy i cml 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jak dla mnie wersja live lepsza od studyjnej. https://www.youtube.com/watch?v=czclnmatFJM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 BĄDŹ DUMNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Szperając w jamajszczyźnie natrafiłem na proroczy kawałek z 1973 roku. Lee Perry o Czarnej IPIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Taki teścik na spinanie pośladów. https://www.youtube.com/watch?v=W8zqJwPOMoA&list=PLOv423ID7K6LdnOpqIlRSObdY2wYEA8HJ Edytowane 27 Marca 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Czytam o sytuacji na Bliskim Wschodzie i w Północnej Afryce. Teraz Egipt i Koptowie. Tekst doprowadził mnie do takiego śpiewu: https://www.youtube.com/watch?v=FTIg98vLFBo Wesołych Świąt! Edytowane 27 Marca 2016 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi