adanjan Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 klejny artykuł o koledze Dagome : http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100716/REG04/685400575 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Ubiegłeś mnie, też właśnie trafiłem na ten artykuł i chciałem rzucić linkiem ps. O Tobie również wspomnieli. Edytowane 16 Lipca 2010 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ps. O Tobie również wspomnieli. Ja to mały pikuś;-) właśnie dorwałem wersję drukowaną, tu dopiero kolega Dagome robi wrażenie, artykuł na pierwszej stronie, zajmuje jej wiekszą część z czego połowa to zdjęcie Czesława, zresztą zobaczcie sami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Bardzo fajny artykuł Brawo chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Pełen respekt dla obu Tym bardziej mi miło że miałem okazje Was poznać Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Bardzo fajny artykuł Brawo chłopaki gonimy południe , ale my wciąż Polska "B" jesteśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Bardzo fajny artykuł Brawo chłopaki gonimy południe ' date=' ale my wciąż Polska "B" jesteśmy...[/quote'] Z tego co widzę to nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Fajne Powiem nawet, że Dagome wygląda w gazecie trójwymiarowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Super. Zwłaszcza, że artykuł został dostrzeżony przez zwykłych zjadaczy chleba. Dzisiaj z kilku różnych stron otrzymałem wiadomości typu: "Jacki, widziałeś, co dzisiaj jest na głównej we współczesnej?". Oczywiście, osoby dające takie informacje były świadome, że jestem osobą zainteresowaną tematem, natomiast trafiły na to zupełnie przypadkiem. Bardzo fajnie, mam nadzieję że powoli będzie się budzić myśl o warzeniu w domu w naszym regionie. Ja już mam kilka osób, które niedługo chyba spróbują. Takie artykuły wzbudzają ciekawość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Troszkę przesłodzony ten artykuł, ale lepiej niech piszą tak, niż mieliby nie pisać wcale PS. Już dzisiaj miałem telefony od ludzi w sprawie piwa :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Monachijskie jasne to około 88 proc. słodu pilzneńskiego, ok. 10,8 proc. słodu Carapils i trochę słodu zakwaszającego. Nie powinno być czasem 88 % słodu monachijskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 PS. Już dzisiaj miałem telefony od ludzi w sprawie piwa :rolleyes: Chcą kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Monachijskie jasne to około 88 proc. słodu pilzneńskiego, ok. 10,8 proc. słodu Carapils i trochę słodu zakwaszającego. Nie powinno być czasem 88 % słodu monachijskiego? Ciemny słód do hellesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Monachijskie jasne to około 88 proc. słodu pilzneńskiego, ok. 10,8 proc. słodu Carapils i trochę słodu zakwaszającego. Nie powinno być czasem 88 % słodu monachijskiego? W życiu! Monachijskiego do Hellesa można dać najwyżej odrobinę. Chcą kupować? Ano chcą. I sporo mam takich. Aż żal za d... ściska. Przecież bardzo chętnie bym akcyzę uczciwie opłacał i legalnie sprzedawał z zyskiem i dla siebie i dla państwa. Zresztą, dyskusja już była w innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ano chcą. I sporo mam takich. Aż żal za d... ściska. Przecież bardzo chętnie bym akcyzę uczciwie opłacał i legalnie sprzedawał z zyskiem i dla siebie i dla państwa. Pielęngnuj te kontakty, myślę, że masz dużą szansę na karierę browarniczą. Masz talent do warzenia, warunki lokalowe, może już niedługo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ciemny słód do hellesa? Faktycznie, pomyliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Wywiad Dori w OX.PL - Uwarzyła najlepsze piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jutro http://www.bractwopiwne.pl/artykul/9929_audycja-w-radiu-zet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jutro http://www.bractwopiwne.pl/artykul/9929_audycja-w-radiu-zet.html Czyli jutro święto mamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jutro http://www.bractwopiwne.pl/artykul/9929_audycja-w-radiu-zet.html To Pan Marek sobie nie pogadał Ale i tak myślę, że taki wywiad choć krótki i trochę chaotyczny będzie miał pozytywny wydźwięk. Fajnie, że media coraz częściej interesują się piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Też chcialem posłuchać, ale w mojej "klatce dla wróbla" radio nie odbiera tego radnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jeśli ktoś ma ochotę i ma dostęp do platformy canal+ to w niedziele 8.08.10 o godz 23;00 będzie emitowny program : "piwo od kuchni" http://www.kuchnia.tv/program/?full/piwo-od-kuchni_33076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czyli spokojnie mozna obejrzeć przy piwku Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jeśli ktoś ma ochotę i ma dostęp do platformy canal+ to w niedziele 8.08.10 o godz 23;00będzie emitowny program : "piwo od kuchni" http://www.kuchnia.tv/program/?full/piwo-od-kuchni_33076 Czy może ktoś będzie nagrywał? . I fajnie by było udostępnić później dla ogółu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Czy może ktoś będzie nagrywał? . I fajnie by było udostępnić później dla ogółu . Nagrywanie na własne potrzeby oczywiście jest możliwe, jednak udostępnianie w sieci, to już chyba zahacza o łamanie prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się