jacer Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wstydź się Mason TVN zapraszać do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 WP już u mnie było, to i TVN niestraszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A co konkretnie było w tym materiale? TVN mnie dziś odwiedził z kamerą, więc jest szansa że to byłem ja. Może opiszę scenografię, bo to był bardzo krótki materiał (chyba nawet nie trwał dłużej niż minutę): na pierwszym planie piwowar siedzący przy stole, do którego przymocowany był porkert, a na stole sporo słodów w workach po ok. 1kg z widoczną etykietą CP. Kufel z piwem (notabene ładna piana) oczywiście też był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 WP już u mnie było, to i TVN niestraszny Zobaczymy jak skręca materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No to ja. Muszę się zgłosić do CP po jakąś zniżkę za zrobienie im reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No to ja. Muszę się zgłosić do CP po jakąś zniżkę za zrobienie im reklamy Wiesz, ale to tylko "wtajemniczeni" są w stanie rozpoznać ich logo na odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No to ja. Muszę się zgłosić do CP po jakąś zniżkę za zrobienie im reklamy A co ty patrzysz na CP? Ty patrz aby nas piwowarów dobrze przedstawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A macie jakieś rozwiązanie dla nie posiadających telewizora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Widzieliście fakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Widzieliśmy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) To teraz na forum będzie tsunami. Tak sobie pomyślałem że można by Mazanowi podsunąć kilka butelek domowego. Krakusy postarajcie się. Fajnie że wykorzystali kawałek naszego klipu. Edit Fala już idzie 627 gości Edytowane 5 Lutego 2012 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Coś mądrego powiedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie Ale za to przynajmniej dobry test obciążalności forum za free Load average: 0.50 0.55 0.66. 670 Aktywni użytkownicy (to będzie ciężko kiedyś pobić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Coś mądrego powiedzieli? "....kto potrafi ugotować zupę, to i piwo potrafi zrobić..." święta racja czesiek1102 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mało kto już umie robić zupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://www.tvn24.pl/fakty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Chyba pierwszy raz w życiu oglądnąłem Fakty w Tusk Vision Network Komuna wraca, w pierwszej połowie lat 80tych też tak stałem za wunglem. Identyczne kolejki, kwit tez trzeba było mieć. Mróz też był i do trzeciej w nocy na dworze, pod GSem Reportaż jak reportaż, wiele było podobnych w ostatnich latach. Nie rozumiem po co się męczyć z rozlewem z tak długą rurką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mnie rozśmieszył tekst pani z tego czy innego ministerstwa, że aby coś było zwolnione z podatku to konieczne są formalności. A o piwie pani słyszała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mnie rozśmieszył tekst pani z tego czy innego ministerstwa, że aby coś było zwolnione z podatku to konieczne są formalności. A o piwie pani słyszała? Cicho, podsuniesz im zaraz jakiś durny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurka wodna! Idę na mszę do kościoła - ksiądz z ambony narzeka na rząd, chcę poczytać demoty - same narzekania na rząd, chcę się dowiedzieć co się dzieje na świecie - wszystkie serwisy piszą o rządzie i ACTA, zaglądam na fejsbuka - ACTA - Tusk - ACTA - ACTA, chcę poczytać forum - tu też narzekają na rząd, ja pierniczę, czy Wy ludzie nie potraficie myśleć i mówić o czymś innym niż o polityce?! Żyć się odechciewa... Jak musicie to przynajmniej siedźcie w hydeparku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jakby ktoś nie widział to tu można obejrzeć: http://www.tvn24.pl/2499962,28377,0,0,1,wideo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Co to są demoty i po co mieć twarzoksiążkę? Sam siedzić w tym syfie po uszy a masz pretensje do innych. Wyluzuj, im mniej się wie tym szczęśliwiej się żyje. pavulonek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Co to są demoty i po co mieć twarzoksiążkę? Wow, nie wiesz co to są demoty i po co mieć fejsbuka, ale jesteś hipsterem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 hipsterem! A kto to jest hipster ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A kto to jest hipster ? Już nie chciałem pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi