Biniu Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 "Jak podkreślają przedstawiciele Equinox Polska, marki masowe muszą liczyć się z konkurencją ze strony nie tylko średnich browarów. Coraz śmielej poczynają sobie małe domowe browary, których w Polsce jest ok. 10 000 i browary restauracyjne, których jest ok. 40." Tomaszy Kopyra wrzucił ten link na facebook: http://www.portalspo...port,93980.html No to mamy przerąbane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 "Jak podkreślają przedstawiciele Equinox Polska, marki masowe muszą liczyć się z konkurencją ze strony nie tylko średnich browarów. Coraz śmielej poczynają sobie małe domowe browary, których w Polsce jest ok. 10 000 i browary restauracyjne, których jest ok. 40." Tomaszy Kopyra wrzucił ten link na facebook: http://www.portalspo...port,93980.html No to mamy przerąbane. A niby dlaczego mamy przerabane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No jak to. Coraz śmielej sobie nasze domowe browary poczynają, stanowimy konkurencję dla wielkich koncernów. To pewnie te wielkie koncerny będą starały się konkurencję zniszczyć. Jak to w kapytalizmie. P.S Wklejałem to w kategorii humorystycznej. Nie mogłem się zdecydować czy ten temat czy LOL, ale w końcu to jakieś media (marne, ale zawsze) no i piwowarstwo domowe się pojawia. Jak zły temat to przenieść do lol'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Koncerny i celnicy. Tyle akcyzy bokiem przechodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Nie bójta Vincenta juz nima. leech 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Z tego samego artykułu: Dane za pierwsze 3 kw. 2013 roku, wyraźnie wskazują na zwiększenie dynamiki wydatków reklamowych przez producentów piwa. W okresie tym producenci wydali łącznie prawie 418 milionów złotych, a średni koszt reklamy sprzedanego hektolitra piwa wyniósł 1200 złotych. 1200pln / 100l = 12pln/l = 6pln/but wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 biedne koncerny muszą dopłacać do interesu, koszt reklamy to 6pln/but, a piwo sprzedają za 2pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A to wszystko w trosce o klientów, sprzedają wyśmienite piwo poniżej kosztów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Błąd w obliczeniach, rozkminiony na browar.biz. Wychodzi bodajże 6 groszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szwed Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W dzisiejszym Tygodniku Rybnickim. Pochwalę się wena, Maggot, vettis i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Piękna reklama piwowarstwa domowego.Medal dla Szweda za propagowanie naszej idei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ważymy piwo dla satysfakcji.... ...a było już tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Ważymy piwo dla satysfakcji.... ...a było już tak fajnie Nieistotny szczegół , ja przegapiłem Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 SZWED - super. No plusik oczywiście. Tak jak i pokaz same plusy. Nie czepiajmy się pismaków o jakieś słowa. Gdybyście przeczytali artykuł, który napisała p.Redaktor po moim Grand Championie to by Wam wszystkie włosy wypadły. Dlatego ja zawsze proszę o autoryzację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ważymy piwo dla satysfakcji.... ...a było już tak fajnie Czepiasz się. Przecież zdanie "Ważenie piwa w Polsce jest legalne" jest całkowicie prawdziwe. Jeszcze chorych psychicznie nie wsadzają do więzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wszystko zależy na czym "ważysz" lub w czym "warzysz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zdanie "Ważymy piwo dla satysfakcji" też jest prawdziwe. Przecież można sobie wyobrazić psychicznego, który stoi nad wagą i waży Tyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jake, co ty z tymi chorymi psychicznie, przecież piwo można ważyć np przed wysyłką kurierem, nigdy nie ważyłeś piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zdarza mi się ważyć piwo, nic w tym zdrożnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zdarza mi się ważyć piwo, nic w tym zdrożnego Kamień z serca mam nadzieję, że robisz to dla satysfakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jake, co ty z tymi chorymi psychicznie, przecież piwo można ważyć np przed wysyłką kurierem, nigdy nie ważyłeś piwa? Jeszcze nigdy nie wysyłałem 50 butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 I znowu w Tygodniku Rybnickim tym razem opowiada nasz kolega Porter . Brawo Jędrek http://www.nowiny.pl/egazeta/tygodnik-rybnicki/2014-07-29/103894-warzenie-piwa-to-rodzinny-rytual.html Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak komuś się chce to ja też polecam każdemu ważenie piwa . Nie nauczą się pismaki ,oj nie nauczą. Rafek00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie nauczą się pismaki ,oj nie nauczą. Też zauważyłem, ale już tak mnie nie razi - najważniejsze, że piszą i to w bardzo pozytywnym świetle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No dobrze zawsze jakaś notatka o piwowarstwie domowym no i o PSPD. Dzięki Andrzej w końcu legitymacja o numerze 300 zobowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi