cen16 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzięki za info że rozpoczęli wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Piero Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 no to już ,,paznokcie obgryzam,, .ja napisałem sporo odmian , ale czym obdarują będę wdzięczny.oby cokolwiek wysłali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, chochlik napisał: Też się muszę pochwalić, dziś dostałem przesyłkę, brakło tylko Hallertau. Sztobry wydają się być konkretne ! Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Joosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzisiaj i ja dostałem przesyłkę z IUNG. Jeden pęd odłamał się w trakcie transportu, ale dwa kolejne oczka były widoczne. Tymczasowo wsadziłem do doniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziunonni Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Do mnie również przybyły wczoraj, choć 3 z 5, ale i tak radość na gębie. Szkoda że zamówiłem u tej pani na alledrogo za 11 zł za sztukę, a przyszło w ten sam dzień i identyczne tylko wsadzone do doniczek z ziemią. Ktoś kosi na tym niezłe pieniądze. Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Dziunonni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Mam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 52 minuty temu, Joosto napisał: Mam i ja A co to za odmiany ? Niewiele, albo i nic da sie o nich wyczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 minut temu, fotohobby napisał: A co to za odmiany ? Niewiele, albo i nic da sie o nich wyczytać... http://www.hopslist.com/hops/dual-purpose-hops/talisman/ http://www.hopslist.com/hops/aroma-hops/record/ SzkP65 - odmiana eksperymentalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Rozumiem że przesyłki przyszły pocztą polską? Chcę wiedzieć kogo wypatrywać, mam nadzieję że do mnie również dotrą, chociaż w ogrodzie już 7 sztuk z allegro po 4 zł za sztobr wsadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glowa Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Do mnie też doszły już chmiele, dostałem 3 z zamówionych 4. Nie powiem jakie, bo są pod innym adresem niż teraz przebywam, dostałem tylko infoże doszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Do mnie też już dotarły. Pocztą oczywiście. Dostałem Magnum, Iunga, Lomik, Nugget, Oktawia, Sybilla, Zatecki Brak Cascade i Fuggle. Wiecie czy trzeba coś podpisywać i odsyłać? Dostałem tylko listę, nie mam żadnej umowy. A wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 I ja dostałem dzisiaj przesyłkę. Fuggle, Cascade, Żatecki i Iunga. 4 na 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubmi3 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja również dostałem przesyłkę. Wydaje mi się, że nie trzeba nic wysyłać bo nie dostałem żadnego papierka do odsyłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 11 godzin temu, cen16 napisał: Wiecie czy trzeba coś podpisywać i odsyłać? Dostałem tylko listę, nie mam żadnej umowy. A wy? W ubiegłym roku trzeba było odsyłać podpisaną Standardową Umowę o Transferze Materiału. W tym roku wydaje mi się, że zmieniono procedury i nie trzeba nic podpisywać, ani odsyłać. cen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 No dobrzy są to ludzie. Swoją zamówiona Oktawię tez dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Również potwierdzam otrzymanie przesyłki. Chcę wysadzać we wtorek, trzymać w tych torebkach czy wyciągnąć na powierzchnię żeby się nie kisiły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 włóż do doniczki/wiaderka/ jakiegoś pojemnika i zasyp ziemią. majlosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harny Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Sybilla, Izabella i Królewski doszły, Książęcego i Cascade dla mnie brakło Dziś lądują w ziemi obok Marynki od girgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Piero Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Dla mnie też zabrakło Cascady.Ale to co otrzymałem to przeszło moje wszelkie oczekiwania.Wielkie , wielkie podziękowania dla pani Urszuli no i oczywiście dla firmy !!!!!. kubmi3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURGOWIAK Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ja na początku kwietnia bałem się, że nic nie dostanę więc kupiłem na allegro magnum, marynkę, hallertau i sybillę. A w środę dostałem taką niespodziankę:) Wprawdzie nie dostałem żadnego amerykana, to i tak jestem bardzo zadowolony chociażby z jakości tych sztobr. To co dostałem z allegro, to jakieś kłykcie i nie wiem czy wszystkie się przyjmą. A tak dzięki tej przesyłce na pewno we wrześniu czymś będę mógł się cieszyć:) No i zdumiewa mnie, że w naszym pięknym kraju można dostać coś za darmo i to coś tak fajnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Chyba trzeba zrobić zrzutkę i do IUNGU wysłać kilka skrzynek domowego browarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 4 godziny temu, Gawron napisał: Chyba trzeba zrobić zrzutkę i do IUNGU wysłać kilka skrzynek domowego browarka. Ja rok temu zostawiłem kilka flaszek. Dlatego w tym roku poszło tak sprawnie i bez papierkowej roboty Gawron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Również potwierdzam otrzymanie sztobrów. Dostałem Izabellę, Oktawię, Cascade i Zatecki. Zabrakło Willamette i Cometa. Trzy sztobry dorodne, Cascade lichuteńki z ledwie widocznymi oczkami ale mam nadzieję, że się przyjmie. Już nie takie mi się przyjmowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ciekawi mnie skąd różne opisy, mój sztober opisany był jako Saazer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi