skitof Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 21:53, elroy napisał: 646 stron od deski do deski Czeski błąd Stron jest 664 +4 dla Piwo.orgu i PSPD. elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jedwabiście! Ja osobiście odliczam dni kiedy te 664 + 4 wpadnie w moje łapy elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) 51 minut temu, skitof napisał: Stron jest 664 +4 dla Piwo.orgu i PSPD. Dla piwoorgu i pspd - to znaczy, że dla reszty będzie inna liczba? Edytowane 20 Listopada 2020 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 42 minuty temu, bart3q napisał: Dla piwoorgu i pspd - to znaczy, że dla reszty będzie inna liczba? Dla browarbizowców jest ino pićcet tabacznik i majlosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 No skąd, na końcu książki są dwie grafiki informacyjne PSPD oraz piwo.org i to są te 4 strony anatom i bart3q 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Widzę, że wyraziłem się nieprecyzyjnie. 2 strony dotyczą reklam Piwo.org i PSPD, więc po prostu nie stanowią liczby treści książki. Ale spokojnie, wszyscy te reklamy dostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) 19 godzin temu, anteks napisał: Dla browarbizowców jest ino pićcet Chciałeś chyba napisać Jewarzkowców, którym przeszkadza wszystko, od tłumaczenia podtytułu zaczynając, a na dostępności amerykańskich słodów kończąc. Swoją drogą to cieszę się że swoją przygodę z piwowarstwem zacząłem od Piwo.org a nie Jewarzki, bo o dziwo w miejscu gdzie funkcjonujemy pod zasłoną nicków, jest większa kultura niż tam gdzie swoje chamstwo i prostactwo firmuje się swoim imieniem i nazwiskiem Edytowane 21 Listopada 2020 przez Hary86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Bo my z Anteksem starej daty jesteśmy Hary86 - te pytania na fb/jewarzka były akurat bardzo na miejscu, ja akurat nie mam nic przeciwko Dobrze, że padły. A co do kultury, no to ciężko mi się wypowiedzieć. Czytam grupy na FB, ale że się nie udzielam zbyt często, to jeżeli są jakieś podjazdy, to po prostu to ignoruję. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 11 minut temu, Hary86 napisał: Chciałeś chyba napisać Jewarzkowców, którym przeszkadza wszystko, od tłumaczenia podtytułu zaczynając, a na dostępności amerykańskich słodów kończąc. Swoją drogą to cieszę się że swoją przygodę z piwowarstwem zacząłem od Piwo.org a nie Jewarzki, bo o dziwo w miejscu gdzie funkcjonujemy pod zasłoną nicków, jest większa kultura niż tam gdzie swoje chamstwo i prostactwo firmuje się swoim imieniem i nazwiskiem Nicki nickami a wyobraź sobie że na początku istnienia tego forum w większości znaliśmy sie osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 A wracając do tematu, to dostaliśmy zaproszenie od Mazowieckiego OT PSPD na spotkanie video dotyczące książki. Zapraszam! https://www.facebook.com/events/393241718392388 16 grudnia 19.00 Spotkanie video będzie realizowane przez Zoom - podeślę link do spotkania. Czy będzie zapis tego jeszcze nie wiem, ale postaram się, żeby było dla osób które nie będą miały wtedy możliwości. Do zobaczenia! Muchor i Konstoi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Wiem, że pytaliście o tę część książki w języku polskim, ale wcześniej się po prostu fizycznie nie dało Zapraszam do pobrania pełnego spisu treści wraz z indeksem, który został całkowicie przez Krzyśka przemodelowany Jest więc dodatkowo spis tabel, spis receptur, indeks osób. Tego w oryginale nie ma, a bardzo pomaga, żeby szybko znaleźć interesującą nas tematykę. Na blackweek malutki rabat (do niedzieli 29.11) https://jakwarzyc.piwo.org/jak-warzyc-piwo-kompendium-wiedzy-piwowara-domowego-p-1.html Jak warzyć piwo - spis treści PL.pdf Gawron, MaciejD i Delano 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 55 minut temu, elroy napisał: Wiem, że pytaliście o tą część książki w języku polskim, ale wcześniej się po prostu fizycznie nie dało Zapraszam do pobrania pełnego spisu treści wraz z indeksem, który został całkowicie przez Krzyśka przemodelowany Jest więc dodatkowo spis tabel, spis receptur, indeks osób. Tego w oryginale nie ma, a bardzo pomaga, żeby szybko znaleźć interesującą nas tematykę. Na blackweek malutki rabat (do niedzieli 29.11) https://jakwarzyc.piwo.org/jak-warzyc-piwo-kompendium-wiedzy-piwowara-domowego-p-1.html Jak warzyć piwo - spis treści PL.pdf 1 MB · 9 pobrań namówiłeś elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzaraGoryczy Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 A może mały bonus dla osób które kupiły w przedsprzedaży w formie autografów twórców polskiego wydania książki ? Stawiam pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Bonusik będzie, ale innego rodzaju Czekam na dostawę. BrowarPAPI, godal07, paulox81 i 4 innych 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george1255 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja tez zakupiłem :-) mam nadzieję że do 24.12 dotrze w moje ręce. Taka książka, swoje piwko i choinka :-) boski klimacik :-) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ja też kupiłem. Konkretnej wiedzy nigdy za wiele elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek 05 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Też zakupiłem, będzie co czytać na zimowe wieczory. elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 No i przed nami ostatnia prosta Książki powinny dotrzeć niebawem do magazynu, a w nowym tygodniu do Was wyruszyć. Przedsprzedaż będzie trwać do 15.12.2020 Gawron, BrowarPAPI, Nucleon i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 I jeszcze taka zakładka czeka na Was w książce (do wszystkich zamówień w przedsprzedaży i do wyczerpania zapasów zakładek) Delano, Gawron, gowain i 5 innych 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawiosław Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 To teraz pojawia się podstawowe pytanie. Dojdzie na Święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jeżeli faktycznie zgodnie obietnicą drukarni dostawa dojedzie 11.12 i 14.12, to jak najbardziej. Dzisiaj wysyłam do magazynu zlecenia zamówień złożonych do 20:00 od początku preorderu, jako pierwsza partia wysyłkowa. Ogólnie Inpost na razie daje radę, a 90% zamówień jest tym przewoźnikiem. Może być pewnie lekka czkawka ze względu na premierę Cyberpunka, ale powinno nas to ominąć. smola, MaciejD, szczawiosław i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Właśnie dostałem informację od Krzyśka, że pierwsza partia wyjechała z drukarni do magazynu Joosto, szczawiosław, Gawron i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Czekamy. Co prawda całą tę wiedzę mamy w małym paluszku, ale przynajmniej ładnie będzie wyglądać są półce. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 I to jest bardzo dobre podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi