Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 5 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Czołem Jak zawsze coś tam na początku roku będę kombinował W najbliższych dniach podmianka serwera, potrzebujemy zdecydowanie więcej miejsca (bo nie ma za dużych limitów załączników na stronie i dobrze), a zejdziemy trochę z mocy serwera. Aż tyle nie trzeba. Przewiduję 2-3 godziną przerwę w działaniu piwo.org, ale to będę oczywiście 10 minut wcześniej dawał znać A może już pora na jakieś AWSy itp... Jak ktoś ma doświadczenie, to zapraszam do dyskusji i pomocy Będzie też duży upgrade strony, ale bez większych rewolucji. Raczej ewolucja technologiczna. anteks, rolek86, punix i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Prace zaplanowane na dzisiaj popołudniu. Będzie większy update, więc pewnie chwilę strona działać nie będzie. Przy okazji - parę dni temu wysłałem info na skrzynki pocztowe piwo.org informację. Proszę zerknąć, kto posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Czy zmieniły się czcionki w kategoriach? Mam wrażenie, że jest mniej widoczna różnica pomiędzy boldem a zwykłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 A wrzuć proszę printscreena. Na pewno parę wizualnych spraw się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Nieco mało czytelne przez te dość grube czcionki podstawowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ok, szlifnę Łachim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Niestety na razie aplikacja "Giełda" wyłączona. Deweloper nie zrobił stosownych update i nie jest już kompatybilną aplikacją z resztą systemu. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Dałbyś radę zamienić miejscami przyciski zaloguj i zarejestruj w widoku strony na komórce? Wcześniej zaloguj było wyżej niż rejestruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawc Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Od kilku dni lista wątków na osi czasu nie ładuje się w tapatalku na telefonie, czy to moze byc powiązane z aktualizacja forum?PS. Jeżeli potrzebujesz pomocy z AWS mogę popatrzeć. Daj znać na priv jeżeli czegoś potrzeba.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Pewnie coś z tym związane, choć wszystkie pluginy aktulizowałem..Sprawdzę i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @mkrawc Chodzi o taki efekt jak na zdjęciu (dół)? Wysłane z mojego CPH2095 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawc Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Hmm, u ciebie jest i tak lepiej niż u mnie, u mnie wątki się wogole nie ładują, ale nawigacja po konkretnych kategoriach działa i mogę odpisywać.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Może to być związane ze zmianą silnika wyszukiwania forum, może być konieczność w takiej sytuacji wyczyszczenie danych aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawc Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Usunięcie forum i dodanie go ponownie pomogło. Dzięki.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zasada Opublikowano 30 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Czesc Pracy, zajmowalem sie moderowaniem forum z grubsza przez dwa i pół roku. Nie mam juz ani serca, ani czasu do tej roboty. Dziękuję za przygodę, przechodzę na pozycję usera/ lurkera. Pozdrawiam Zasada monodem, Łachim, anteks i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Dzięki @zasada za wszelaką pomoc! 🍻 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi