fotohobby Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Oddam gęstwę Mangrove Jack M54 Californian Lager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Szukam w miarę świeżej gęstwy Omega Lutra, będzie mi potrzeba za około 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnurek Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Potrzebuję gęstwy do Witbiera, najlepiej "na wczoraj". Starachowice i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Chętnie przygarnę hornindal kveik, Wwa. Mogę wymienić się na przechodzone vossy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Oddam gęstwę Wyeast 3726 Farmhouse Ale po lekkim (10blg) piwie - zebrana przed chwilą. Bardzo żarłoczne te drożdże - te 10blg mimo zacierania "na słodko" to zeżarły do ok 0,5blg (w zasypie było 30% różnych płatków). IMO idealne do saison, do lekkich piw nie bardzo, bo mocno odfermentowują. Wg Wyeast mogą też być do Blonde lub do BGSA - ale nie robiłem to nie wiem 😉 Odbiór: Warszawa Wawer zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apq Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Hej wszystkim Poszukuje gęstwy brettowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi