bzium1986 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Po weekendzie mogę oddać gęstwe 3068, 4ta generacja, po dunkelweizenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harasim Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chcę wypróbować nową chłodnie i poszukuje drożdży dolnej fermentacji. Jakby ktoś miał na zbyciu jakąś gęstwę i mógł wysłać byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 3725 Bier De Garde pierwszy zbiór,znaczy jeszcze jest w wiadrze,koło piątko będę na cichą przelewał. mateos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 3068 - II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 1007 German Ale 2 zbiór za jakieś 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Poszukuję gęstwy do wita, zabraliśmy się za warzenie ale nasza gęstwa jest jakaś taka "nie bardzo". Poratuje ktoś z Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witajcie:) Poszukuje drożdzy do Wita chętnie podjade w okolicach Poznania jeśli dalej chętnie zapłace za wysyłke:) Pozdrawiam Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Poszukuję gęstwy Wyeast 3724 Belgian Saison lub jakiejś innej firmy na saisona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pk3 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Poszukuję gęstwy Wyeast Belgian Abbey, Ale, albo Trapist, Warszawa i okolice. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Witajcie witajcie:) Poszukuje gęstwy do IPA.. w okolicach Poznania chetnie dojade, dalej chętnie zapłace za przesyłke. Pozdrawiam Przemek Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) jak się tylko delikatnie ochłodzi zabieram się za pierwsze zacieranie i padło na AIPA jak by ktoś miał z Warszawy coś co by się nadawał to chętnie przygarnę nie aktualne już,ale na saison teraz chętnie bym dziabną coś Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Poszukuje gęstwy lub skosa 1275 THAMES VALLEY ALE pozdrawiam Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jakoś po weekendzie będę miał do oddania gęstwę WLP002 English Ale po Milk Stoucie. Odbiór najlepiej w Warszawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wyeast 3725-PC Biere de Garde II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
real_romek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mam na koncie kilka warek na drożdżach suchych, chciałbym spróbować płynnych, więc może zacznę od gęstwy ;] Przygarnę najchętniej coś do AIPA, bo mam surowce, albo do czegokolwiek - surowce się dokupi ;] Warszawa lub północne okolice Warszawy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbi_007 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Przygarnę najchętniej coś do AIPA, bo mam surowce, albo do czegokolwiek - surowce się dokupi ;] Warszawa lub północne okolice Warszawy. Robiłem aipę na London Ale 1028 drożdże mają za sobą trzy warki, dwa dni temu zebrane do słoiczka. do odebrania w centrum wa-wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
real_romek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Super. Dzięki. Napisałem PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ma ktoś może drożdże WLP550 Belgian Ale / 3522 Belgian Ardenness? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja szukam gęstwy German Ale :] Śląsk lub Podkarpacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mogę się podzielić gęstwą z Wyeastów 3944 Witbier jeżeli ktoś chętny, a szukam coś w stylu 1335 british ale II albo 1028 London Ale okolice Zielonej góry, lub czasem Wrocław... ale w grę wchodzi też wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norin89 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakby ktoś miał gęstwę do pszenicy (raczej Weizena niż Witbiera) lub coś nadającego się do Marcowego z Warszawy lub okolic to z chęcią przygarnę do pierwszego starcia z drożdżami płynnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Mam do oddania około 20-30 ml gęstwy British Ale II, zbiór pierwszy, mogę wysłać pocztą, info na PW. Edit: Już nieaktualne. Edytowane 26 Września 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Lada dzień mogę mieć do oddania gęstwę BREWFERM Blanche . Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Przygarnę drożdże do Belgian Blond Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Po weekendzie będę miał Wyeast 3068 - Weihenstephan II zbiór. Odbiór osobisty Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi