Jump to content

Międzynarodowy Dzień Kobiet

Szwed

Recommended Posts

Wszystkim naszym wspaniałym Piwowarkom

Kosz kwiatów wysyłam,

a z nim słów miłych kilka.

Z okazji Dnia Kobiet

życzę Wam na twarzy uśmiechu,

życia bez pospiechu!

A ja chciałbym Wam Kobiety złożyć życzenia, każdej z osobna z imienia. Ciężka to sprawa, więc życzę czytającym: dużo kobiecości, miłości i fajnego podejścia do życia i cierpliwości...

no i wyrozumiałości ;)

i matczyności, i mądrości

i (a niech tam) chmielowości.

Drogie Panie, Wasze zdrowie!

• 11 months later...
  • 11 months later...

Co tam kwiaty naszym Panią przesyłasz lepiej jakieś dobre piwo :) Wszystkim kobietą dnia dzisiejszego życzę wszystkiego dobrego, a także samych udanych warek i wygranych konkursów!

• 11 months later...

Chłopaki, jutro jest Święto Waszych Kobiet i wszystkich Pań, pamiętacie? Od godziny 24 mają swój dzień... Trochę mało bo tylko 24 godziny więc życzę aby miały więcej :)

Cześć :-D

Chłopaki, jutro jest Święto Waszych Kobiet i wszystkich Pań, pamiętacie? Od godziny 24 mają swój dzień... Trochę mało bo tylko 24 godziny więc życzę aby miały więcej :)

Rozumiem że wstałeś o 7 rano:-P , wymknąłeś się cichcem z łóżka, zabrałeś psa na spacer, po drodze kupileś gorące jeszcze bułeczki. Wróciłeś do domu zrobłeś fikuśne śniadanie i bosko pwchnącą kawe. Zanim to wszystko zaniosleś do łóżka pozmywaleś po sobie gary i sprzątleś kuchnię.

Jeśli tyle zrobiłeś dla Niej dziś, to znaczy że potrafisz to robić i powinieneś robić to codziennie. Jeśli nie zrobiłeś nawet tyle, to nie jesteś jej wart.

Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka