grzechu_k Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Boję się czy mojego browaru nie uznają za "dziuplę" rozbierającą skrzynki z butelkami na części. josefik Ty też uważaj bo Ciebie wezmą za hurtownika. Za http://www.ostrow24.tv/news/policjanci-zatrzymali-zlodziei-skrzynek-na-butelki Policjanci wydziału kryminalnego ustalili i zatrzymali sprawców serii kradzieży skrzynek z butelkami, które już od ubiegłego roku ginęły z terenu jednej z ostrowskich firm. Trzech mężczyzn odpowiadać będzie wspólnie za dokonane czyny. Odzyskano większość skradzionego mienia. 10 stycznia policjanci ostrowskiej komendy dowiedzieli się o dokonanej w ostatnich dniach kradzieży 55 plastykowych kontenerów z butelkami, która miała miejsce na terenie jednej z firm. Wartość skradzionego mienia wyniosła prawie 400 złotych. Policjanci wydziału kryminalnego, którzy łączyli tę kradzież z innymi, które miały miejsce w ubiegłym roku na terenie tej samej firmy już w tym samym dniu ustalili, kto mógł dokonać przestępstwa. Nazajutrz zatrzymano w tej sprawie trzech mieszkańców naszego miasta w wieku od 24 do 27 lat, znanych już policji z dokonywanych wcześniej podobnych przestępstw. Jak ustalili policjanci, mężczyźni od listopada ubiegłego roku dokonali łącznie sześciu podobnych kradzieży kontenerów z butelkami na szkodę tego samego właściciela, a łączne straty wyrządzone przez nich wyniosły prawie 2.000 złotych. Pomimo że młodzi ludzie skradzione skrzynki i butelki sprzedawali, policjanci odzyskali większość skradzionego mienia, które wróciło do pokrzywdzonego. Sprawcy natomiast odpowiedzą teraz wspólnie za dokonane kradzieże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Znaczy ukradli a następnie mu sprzedali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 he he wypada czekać, w grudniu był u mnie tvn co prawda nie w tej sprawie i przez pomyłkę aleeee .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Synek znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kurcze... Sam kiedyś dałem się wystraszyć, podesłałem później link paru osobom, ale żadna nie walnęła w monitor przykręcony do biurka. Hmmm Przykręcacie monitory do biurek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) UWAGA dla zaniepokojonych rodziców dzieci grających online: Chłopak tę scenkę odegrał ilustrując stereotypowy obraz gracza internetowego (jest całkiem normalny - to tylko odegrana scenka) http://www.youtube.com/watch?v=W2QxLpS3aIM EDIT. A Unreal Tournament 2004 to może i stara gra... ale świetna !!! Edytowane 18 Stycznia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) EDIT. A Unreal Tournament 2004 to może i stara gra... ale świetna !!! Stara gra to może być River Raid, no względnie Wolfenstein 3D albo Centurion, ale gra, która ma 6 lat? Edytowane 18 Stycznia 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hape Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 W tej dziedzinie technika idzie trochę szybciej niż w innych i jeżeli coś ma więcej niż rok czy dwa to już istotnie często uważane jest za stare. A Twoje przykłady są po prostu bardzo stare . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) EDIT. A Unreal Tournament 2004 to może i stara gra... ale świetna !!! Stara gra to może być River Raid' date=' no względnie Wolfenstein 3D albo Centurion, ale gra, która ma 6 lat?[/quote'] Grałem i w River Raid i inne... Road Race, Galaxian, Blue Max... To, że UT2004 to "staroć" słyszałem już parę lat temu. Mówiłem, że gram w UT i słyszałem "W taką starą grę grasz??" Zdaje się, ze czas w "tych sprawach" płynie szybciej. Osobiście nie przeszkadza mi "metryka" gry. Gra jest tak długo dobra jak długo sprawia radochę w czasie gry. A Twoje przykłady są po prostu bardzo stare . Jakiś rok temu grałem w emulatorze ATARI w te stare gry... :rolleyes: Może ponownie program zainstaluję... ? Edytowane 18 Stycznia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A Twoje przykłady są po prostu bardzo stare . Bardzo stare to są "Atic atac", "Knight lore", "Jet set Willy" (że tylko kilka wymienię). Bo jeszcze jest kategoria NAPRAWDĘ stare, czyli "Spacewar!" (1962) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Prymitywna grafa ale grywalność 120% !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pnCyBh53p7A Edytowane 18 Stycznia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Do #226 z wyliczenia wychodzi ok 7,30 zł za kontener z butelkami. Ciekawa cena, normalnie to 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 UWAGA dla zaniepokojonych rodziców dzieci grających online:Chłopak tę scenkę odegrał ilustrując stereotypowy obraz gracza internetowego (jest całkiem normalny - to tylko odegrana scenka) http://www.youtube.com/watch?v=W2QxLpS3aIM EDIT. A Unreal Tournament 2004 to może i stara gra... ale świetna !!! To się nazywa bezstresowe wychowanie dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 jaceq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zakaz zawracania d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zakaz zawracania d... Wisi u mnie w biurze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie wiem gdzie to napisać, więc tutaj Wczoraj byłem na polskiej komedii "Och, Karol 2". Otóż pojawia się w tym filmie, ku mej wielkiej radości, wąteczek browarnictwa i piwa domowego Scena: Teść Karola, grany przez Wiktora Zborowskiego częstuje, głównego bohatera Karola piwem własnej roboty, piwem ciemnym O ile dobrze pamiętam wypowiada tam takie oto słowa: "Odkąd spróbowałem piwa domowego sklepowego do ust nie wziąłem". Podaje także informację, że sam hoduje chmiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja znalazłem dziś nudząc się trochę w robocie coś takiego: http://www.joemonster.org/art/10719/Co_kryje_tajemniczy_wlaz_w_kuchni_ Ciekawe jaki koszt wybudowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja znalazłem dziś nudząc się trochę w robocie coś takiego: http://www.joemonster.org/art/10719/Co_kryje_tajemniczy_wlaz_w_kuchni_ Ciekawe jaki koszt wybudowania Mamo! Kup mi takie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Guiness Press Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Znaczy, zbyt hermetyczne. Kto robi w IT na pewno rozpozna ten charakterystyczny układ okładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie kumam Ja też, ale ja się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 To jest książka dla wędkarzy czy kucharzy? Słaby dowcip jeżeli nie rozumie go większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi