Infam Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Będę obowiązkowo. Jak pisał Stasiek - dojazd z ekipą sprzed roku. Noclegi inaczej niż rok temu (a było tak miło...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 My również będziemy, tzn. ja i moja druga połówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja też się pofatyguję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wybierzemy się po raz pierwszy na Birofilia z Adelą. W końcu brak sesji w tym terminie Przy okazji, jeżeli pogoda nie będzie wyjątkowo nieprzyjazna to pewnie zrobimy pierwszą trasę Smoczycą. Jakby ktoś także się wybierał jednośladem to można by się jakoś spotkać na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Rybnik - a krążą takie plotki - też nie zawiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Rybnik - a krążą takie plotki - też nie zawiedzie A plotki mówią, że jedziesz pustym busem... i na miejscu nie pijesz i ludzi po domach rozwozisz :) taki żarcik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Opacznie to zrozumiałeś Jam nie jest Rybnik. jedziesz pustym busem... i na miejscu nie pijesz Święte słowa. Piję w busie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wybieram się i ja z dwoma znajomymi piwowarami-winiarzami. Będziemy pierwszy raz. Mamy już nawet rezerwację. (Aleko, Robert - pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaniek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Będę z Anią, "parę" piwek będzie do rozdania jak ktoś będzie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Ekipa żywiecka zgłasza swoją gotowość W którym miejscu zbiórka Widzę na mapie kilku piwowarów z okolic Żywca, wybiera się ktoś? Jest okazja się poznać Edytowane 26 Maja 2011 przez komoona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ja też mam zamiar się zjawić w Żywcu. Jak dobrze pójdzie to będę od wieczora w piątek. Nocleg udało mi się wcześniej zarezerwować. Będę z Olą i młodym. Pozdrawiam newark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Chyba jednak będę do niedzieli. Jak trza będzie to może i od czwartku zahaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Chyba jednak będę do niedzieli. Jak trza będzie to może i od czwartku zahaczę. W niedzielę to impreza przenosi się do Cieszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Chyba jednak będę do niedzieli. Jak trza będzie to może i od czwartku zahaczę. W niedzielę to impreza przenosi się do Cieszyna Kurcze, a to z jakiej okazji? Czy masz zamiar buchnac kolejnego GCh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Chyba jednak będę do niedzieli. Jak trza będzie to może i od czwartku zahaczę. W niedzielę to impreza przenosi się do Cieszyna Kurcze' date=' a to z jakiej okazji? Czy masz zamiar buchnac kolejnego GCh?[/quote'] tja Impreza się szykuje w Browarze. Święto Trzech Braci wypada zawsze w tym samym terminie co Birofilia. W niedzielę jak dobrze pójdzie będzie zakończenie Święta właśnie w Browarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Może zrobimy sobie jakieś identifikatory z nickiem i imieniem? Jeden wzór do pobrania i wydruk w domu. Przyznam że jestem sklerotykiem i zapominam imion ludzi już nie mówiąc o nowo poznanych, a nie wszystkich zna się ze zdjęcia. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Może coś na kształt wzoru ze zlotu piwo.org, to parę osób by nie musiało drukować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Może zrobimy sobie jakieś identifikatory z nickiem i imieniem? Jeden wzór do pobrania i wydruk w domu. Przyznam że jestem sklerotykiem i zapominam imion ludzi już nie mówiąc o nowo poznanych, a nie wszystkich zna się ze zdjęcia. Co Wy na to? Myślałem dokładnie o czymś takim. Chodziła mi po głowie koszulka ze swoim nickiem na plecach W taki sposób ktoś by mnie rozpoznał. W przeciwnym razie tylko Rybnik się do mnie przyzna W Żywcu będę prawdopodobnie tylko w sobotę. Wczoraj okazało się, że grafik pozwoli mi na uczestnictwo w imprezie także w piątek, ale jeszcze nie wiem czy zdecydować się na ten dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jejski,a my w sobotę pociągiem,tradycyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Zgadza się. Spotykamy się tam gdzie zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Na tą chwilę wygląda to tak 1 dori - Dorota 2 wena - Janek 3 szop007 - Jacek 4 jacer - Jacek 5 Tomek-Pasieka - Tomek 6 elroy - Tomek 7 przemo70 - Przemek 8 misiuzeb - Michał 9 wassyl - Rafał 10 rubezahl - Adam 11 josefik - Krzysztof 12 Stasiek - Jacek 13 kopyr - Tomek 14 skwak -Grzegorz 15 AndrzejKu - Andrzej 16 tieroo - Tomek 17 admiro - Andrzej 18 coelian - Paweł 19 apolloks - Krzysztof 20 pepek84 - Piotr 21 Przemyss - Przemek 22 Infam - Krzysztof 23 vettis - Łukasz 24 darko - Darek 25 Maidenowiec - Michał 26 Porter - Jędrek 27 skybert - Robert 28 maaniek - (Nieznany) 29 komoona - Szymon 30 newark - Sebastian 31 wogosz - Wojtek 32 pieron - Adam 33 19Mateusz87 - Mateusz 34 dziadek - Marian 35 Jejski - Andrzej 36 twawrzyniak - (Nieznany) 37 Gabi - (Gabi) 38 Ignac99 - Jacek 39 JKocurek - Jacek 40 Wiktor - Wiktor 41 Bielok - Grzegorz Teraz nie masz wyjścia, bo jak nie to, wężykiem 42 kuli - Krzysztof 43 kentaki - Krzysztof 44 paluchacab - Filip 45 ukko - Marcin 46 pako1 - Damian 47 uups - Adam 48 prusak - Jarek 49 strzelczyk76 - Marcin 50 ART200 - Artur 51 Yanek - Janusz Niezła załoga Jeszcze ktoś ??? Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jakoś tak dużo Tomków i Jacków i mi się wydało i nie mogłem się powstrzymać z małym zestawionkiem: 4 Tomek 3 Andrzej 3 Jacek 3 Krzysztof 2 Adam 2 Michał 2 Przemek Jeszcze dwóch Jacków tu się powinno chyba znaleźć: jkocurek i Ignac99. Będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jeszcze Adela, ale chyba nie jest tutaj zarejestrowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) No i ja będę z całą reprezentacją naszego browaru. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Również będę . Mam nadzieję razem z moją żoną wreszcie Was poznać i wychylić razem kufelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi