jacer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 cotygodniowa kontrola pogody na weekend. Nie wygląda to ciekawie. http://www.meteogroup.pl/pl/home/pogoda/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X3606/zywiec.html?sredirect=cGwvaG9tZS9wb2dvZGEvcG9nb2RhLW5hLXN3aWVjaWUvd3luaWstd3lzenVraXdhbmlhLmh0bWw%252FJmFtcDtzd29yZD3Fu3l3aWVjJmFtcDtvcHRfdHlwZT1jaXR5JmFtcDtzcmVkaXJlY3Q9LTE%253D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 2009 rok padało cały czas, a jak było miło w towarzystwie piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Moje piwa dotarły, więc i ja chyba za nimi podążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dopiero dzisiaj zobaczyłem, że na koniec będzie KULT! Gdybym to doczytał wcześniej, to prawdopodobnie bym się postarał o poprzesuwanie planów i wybrałbym się do Żywca Szkoda Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć tym co jadą udanego festiwalu i super zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dopiero dzisiaj zobaczyłem, że na koniec będzie KULT! Gdybym to doczytał wcześniej, to prawdopodobnie bym się postarał o poprzesuwanie planów i wybrałbym się do Żywca Szkoda Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć tym co jadą udanego festiwalu i super zabawy Dla Kultu byś się wybrał, a dla koleżanek i kolegów piwowarów nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 KULT przeważyłby szalę! Na ten weekend mam takie plany ze znajomymi, że tylko KULT byłby w stanie je zmienić i zaciągnąć do Żywca - mnie i ich No ale niestety już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co niektórzy już balują w Szczyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja tam będę ok. południa. Jak się cieszę, że zawitam za cały weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wyjeżdżam jutro ok 9 rano z dolnego śląska jadę sam jakby ktoś po drodze chciał sie zabrać to prosze o info ..pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czy ktoś z Krakowa wybiera się w sobotę rano i posiada 1 wolne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To do zobaczenia w Żywcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Czy ktoś z Krakowa wybiera się w sobotę rano i posiada 1 wolne miejsce? Ja się wybieram ale dzisiaj popołudniu. Jeżeli ktoś szuka noclegu w Żywcu to okazało się, że na kwaterach na których mam zarezerwowane są wolne dwa pokoje: - 1 pokój 2-3 osobowy - 2 pokój do 6 osób. Odległość od Browaru około 3,5 km. Kontakt: http://www.zywiec.turystyka-online.pl/pokoje-goscinne,11119.html Edytowane 17 Czerwca 2011 przez newark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czy ktoś z okolic Skoczowa, Cieszyna wybiera się dziś popołudniu do Żywca (i wraca wieczorem), tak żeby być na ok 17? Chętnie bym się przybrał (mechanik przetrzymuje mój środek transportu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Jeszcze 16 godz. i będzie pełnia szczęścia Trzeba zacząć od mastnego na śniadanie. Wstyd się przyznać jeszcze nie piłem. Coś się pusto zrobiło na forum, aż strach pomyśleć co będzie jutro? Chyba dla podbicia frekwencji na forum zaloguje się z komórki. W przyszłym roku to już powinna być transmisja online, przynajmniej z namiotu piwowarów. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja też się nie mogę doczekać jutra;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek-123 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja niestety nie pojawie sie na imprezce ponieważ urodził mi sie syn ale barzo mocno dopinguje Vettisa,licze na jakieś piwko konkursowe.Pozdro i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 byłam, zobaczyłam, powróciłam - niestety. Szkoda, że jutro nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 byłam, zobaczyłam, powróciłam - niestety. Szkoda, że jutro nie dam rady Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja niestety nie pojawie sie na imprezce ponieważ urodził mi sie syn Gratuluję! Nie ma co się łamać, Żywiec jest co roku (syn pewnie nie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 byłam' date=' zobaczyłam, powróciłam - niestety. Szkoda, że jutro nie dam rady [/quote']Jakie wrażenia? Jak dla mnie wrażenia niestety średnie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Cześć. Impreza z roku na rok nudniejsza. Piwo, piwo wszędzie piwo, dobrze że przywiozłem piersiówkę było czym płukać gardło. Menu takie samo jak w poprzednim roku. Pajda chleba ze smalcem 8 zł, golonka 25. Masakra. Scena muzyczna mniejsza niż przed rokiem i bez telebimu. Pokaz warzenia piwa w wykonaniu Jacka i Żony (przepraszam nie mam pamięci do imion) był jaki był (sam bym pewnie nie zrobił lepiej), gratuluje pomysłu oszołomowi który wpadł na pomysł warzenia RISa. Jeśli się nie mylę pokaz nie został ukończony z powodu kłopotów z filtracja i kończącym się czasem prezentacji. Komercha, komercha, na każdym kroku. Aleja piw świetna. Ale po festiwalu zadałem sobie sprawę ze to tylko świetny produkt w wysokiej cenie. Nie dziwię się, nie ma nic darmo. Fartuchy mistrzów jeansowe, ciężkie i za duże brak im zwiewności. Były oczywiście plusy. Przyjaciele, piwowarzy, pogaduchy. Raczej nie o piwie. Normalnie - o wszystkim. Było wspaniale poznać nowych ludzi. Zarówno ślązaków jak i poznaniaków i krakowiaków - wszystkich. Cieszy zaproszenie na kawę do Krakowa ot .......... kilka moich słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Grzesiu,takie są spotkanie,pogadać o dupie Maryni.O piwie wszyscy wszystko wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Impreza z roku na rok nudniejsza. Piwo, piwo wszędzie piwo... Taaa, nuda! Trafia mnie jak czytam i oglądam fotki, że nie dane mi było razem z Wami się ponudzić . Oby za rok. Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 25 zł za golonkę to normalka. Dlaczego tylko świetny produkt, nie kumam? Fartuchy rzeczywiście trochę za duże, ale to bardziej gadżet niz do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi