krzysiek9999 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kolejny: http://www.nomart.redcart.pl Nie wiem jaki jest sens polecania takich sklepów. Oferta prawie żadna (dla piwowarów, reszty nie sprawdzałem), a to co jest ma ceny z kosmosu - 100g Marynki za 11 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Przecież nie polecam, tylko informuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A to nie zrozumiałem intencji sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Odkąd część sklepów wprowadziła usługę wysyłki za pomocą paczkomatów wybierałem te u których ta opcja istnieje (tylko 9,9 zł za wysyłkę) i nie mają zbyt wygórowanych cen (euro-win.pl; zwłaszcza jak coś jeszcze winiarskiego kupowałem), ale ostatnio bardzo mnie zaciekawiła cena wysyłki w homebeer.pl - 13,9 zł do 30 kg. Szczerze polecam! Poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, iż ceny ekstraktów Bruntala spadły. W piwowin.pl co prawda tylko odbiór osobisty, ale homebeer.pl ekstrakt WES-owy bez problemów wysyła. Edytowane 24 Września 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, iż ceny ekstraktów Bruntala spadły. Z tego co wiem w http://alepiwo.pl taka cena na Bruntala jest od początku. Poza tym sklep też prowadzi wysyłkę paczkomatem. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Ktoś kupował ostatnio ze skepu Twój Browar lub Ale Piwo? bardzo mnie interesuje praktyczny czas dostawy Edytowane 13 Stycznia 2014 przez ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja kupowałem w obu sklepach. Jak na razie jestem z obu zadowolony ale chyba szybciej zawsze miałem towar ze sklepu alepiwo.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 mają u mnie plusa za paczkomaty. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 TB ma sporo unikalnych surowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgadzam się dlatego też często korzystam z ich oferty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ktoś kupował ostatnio ze skepu Twój Browar lub Ale Piwo? bardzo mnie interesuje praktyczny czas dostawy No właśnie po raz pierwszy TB mnie rozczarowało. Normalnie czas realizacji był szybki, tj. do 48h od zaksięgowania zetów. Tym razem zamówienie złożyłem w zeszły poniedziałek, zaksięgowano we wtorek, a przesyłki jak nie było tak nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem i dostałem szybką odpowiedź z przeprosinami. Czas wydłużył się ze względu na zamknięcie roku. Dostałem zapewnienie, że max wczoraj, albo dziś paczka dotrze. Nie dotarła. Tydzień to naprawdę długo jak na dzisiejsze standardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No właśnie po raz pierwszy TB mnie rozczarowało. Normalnie czas realizacji był szybki, tj. do 48h od zaksięgowania zetów. Tym razem zamówienie złożyłem w zeszły poniedziałek, zaksięgowano we wtorek, a przesyłki jak nie było tak nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem i dostałem szybką odpowiedź z przeprosinami. Czas wydłużył się ze względu na zamknięcie roku. Dostałem zapewnienie, że max wczoraj, albo dziś paczka dotrze. Nie dotarła. Tydzień to naprawdę długo jak na dzisiejsze standardy Ja zamawiałem we czwartek a wczoraj paczka już była w domu. Miałeś pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No właśnie po raz pierwszy TB mnie rozczarowało. Normalnie czas realizacji był szybki, tj. do 48h od zaksięgowania zetów. Tym razem zamówienie złożyłem w zeszły poniedziałek, zaksięgowano we wtorek, a przesyłki jak nie było tak nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem i dostałem szybką odpowiedź z przeprosinami. Czas wydłużył się ze względu na zamknięcie roku. Dostałem zapewnienie, że max wczoraj, albo dziś paczka dotrze. Nie dotarła. Tydzień to naprawdę długo jak na dzisiejsze standardy Ja zamawiałem we czwartek a wczoraj paczka już była w domu. Miałeś pecha No to nieźle. U mnie paczka będzie dopiero dzisiaj, czyli 7 dni roboczych od zaksięgowania. Ciekawe dlaczego zamówienia składane później wyszły wcześniej ;] Dziwne i trochę mi daje do myślenia. Wszystkiego pechem wytłumaczyć się nie da W każdym razie zapowiada się bardzo pracowity weekend w Piwnym Ulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tydzień temu złożyłem zamówienie w Piwodzieju i zapłaciłem przelewem natychmiastowym (pieniądze są na koncie po 15 sekundach od zlecenia przelewu). Wszystko spoko, w pon. dostałem info, że pieniądze dotarły i zamówienie jest potwierdzone. Myślę sobie, że spoko no i czekam... Pewnie przed weekendem wyślą. Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że przez cały, pracujący tydzień nie dali rady tego zrobić, co więcej, informując w piątek, że "aktualny status zamówienia to w trakcie kompletowania". Kurde, widzę że czas realizacji zamówień idzie zgodnie ze standardem wyznaczonym przez Browamatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ja ostatnio kupuje w piwopiweczko , zamówienie 15kg różnych słodów do ześrutowania wysłane o 13 , zostało zrealizowane w tym samym dniu i o 15 następnego dnia kurier dostarczył pod drzwi . Robią wysyłkę do paczkomatów i mają szybkie płatności PayU . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun87 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Znalazłem 2 sklepy, o których nie widziałem żadnej wzmianki na forum 1. robiepiwo.pl Duży wybór gotowych zestawów surowców do zacierania w niskich cenach i każdy można kupić w 3 wersjach: na 20l, 25l i 40l. Z maila, którego od nich dostałem wynika, że przy kupnie niedużej ilości słodów można też liczyć na ześrutowanie gratis 2. piwniczka.org Wybór taki sobie, ale mają słody w bardzo dobrych cenach i nie kasują za śrutowanie. Od razu mówię, że w żadnych z nich nic nie kupowałem, więc nic konkretnego na ich temat nie powiem, ale pewnie w lutym się skuszę jak już będę miał cały sprzęt na zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 robiepiwo.pl ma faktycznie bardzo fajne ceny. 500 gr laktozy za 8,99 kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ktoś pytał o czas dostawy m.in. w TB, dziś dostarczono mi paczkę z zamówieniem złożonym w zeszły poniedziałek zapłaconym tego samego dnia. Przelew został zaksięgowany we wtorek i byłem mocno zaskoczony, że nie zdążyli z przesyłką na weekend. Wcześniej realizowali dużo szybciej, nie wiem czy teraz już tak będzie, czy to tylko wypadek przy pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zrobiłem zakup w TB z piątku na sobotę. Konto w tym samym banku więc kasa z pewnością była natychmiast. Paczka w drodze, pewnie będzie dzisiaj. Bywało szybciej, ale tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wrzućcie na luz - teraz jest środek sezonu i sklepy maja maksymalne obłożenia stąd i czasy się wydłużają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 teraz jest środek sezonu Dlatego zależy nam na szybkiej realizacji zlecenia, żeby warzyć, kiedy są ku temu warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 właśnie dlatego zaopatrzenie robię jeszcze przed sezonem, a później tylko warzę. WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czyli robisz na starym chmielu? Bo 2013 dopiero zaczynają się pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 jak to, chmiel 2013 był już w październiku 2013, przynajmniej Polski, Czeski i Niemiecki. Z pozostałych faktycznie korzystam ze zbiorów 2011-12 wykańczając zapasy. Poza tym teraz robię głównie lagery, a na te świeże z USA/ZN mogę spokojnie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Widzę że na tapecie jest sklep w którym robię zakupy. W twojbrowar zrobiłem na razie tylko 3 zamówienia i nie mogę powiedzieć złego słowa. Każda przesyłka elegancko dochodziła w 2 dni. W najbliższych dniach przymierzam się do kolejnej, wiec zobaczymy w ile tym razem się wyrobią. Edit. Zapytałem czy mają na stanie filtratory z oplotu i odpowiedź przyszła za 2 minuty. To też jest ważne. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez RobertJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi