Sojer Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Podoba mi się zrzut stron 41 i 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Podoba mi się zrzut stron 41 i 42 Tyle się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Najnowszy numer Piwowara został już wysłany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, dostałem w piątek. kania_krzysiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Najnowszy numer Piwowara został już wysłany? Tak, w czwartek 6.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 To pewnie na dniach do mnie dotrze, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) A ja "nówka" dostałem także w piątek 7.12. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Do Wrocławia jeszcze nie dotarł, ale pewnie będzie na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przykładowe strony 9 numeru PIWOWARA (Zima 2012) już do przejrzenia na stronie pspd.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przykładowe strony 9 numeru PIWOWARA (Zima 2012) już do przejrzenia na stronie pspd.org.pl Fizycznie go jednak jeszcze nie mam, proszę o cierpliwość, będę rozsyłał w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Czy planujecie synchronizację numerów z porami roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Czy planujecie synchronizację numerów z porami roku? A czy zima się już skończyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A czy zima się już skończyła? Pewnie jak dojdzie do mnie ostatni numer to się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przykładowe strony 9 numeru PIWOWARA (Zima 2012) już do przejrzenia na stronie pspd.org.pl Fizycznie go jednak jeszcze nie mam, proszę o cierpliwość, będę rozsyłał w przyszłym tygodniu. A może jest opcja, żeby odebrać w Cieszynie? Zawsze to mniej roboty przy wysyłaniu, a i kilka złotych w kasie PSPD zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tak miało być, drukarnia zawaliła, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Czy rozwazana jest 'dystrybucja' w wersji elektronicznej? Cos na ksztalt abonamentu(ow), tak jak ma np. BYO? Edytowane 14 Marca 2013 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Na pewno będzie rozważana. Ale to zadanie dla nowego naczelnego a taki jeszcze nie został wybrany. Edytowane 15 Marca 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 "Piwowar" zapakowany, za chwilę jadę na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja już czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A ja chyba muszę nową prenumeratę wykupić, muszę to sprawdzić bo nie pamiętam czy łapię się jeszcze na ten numer czy już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A ja chyba muszę nową prenumeratę wykupić, muszę to sprawdzić bo nie pamiętam czy łapię się jeszcze na ten numer czy już nie Napisz mi na PW, jak się nazywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A czy wiadomo, kto został redaktorem naczelnym Piwowara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Cierpliwości, jest bardzo poważny kandydat, wkrótce ogłosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi