bimbelt Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę, za mnogość wspaniałych piw, których nie sposób nawet wymienić. Te, które zapadły mi wyjątkowo w pamięci to Oud Bruin od Wogosza, California Common od Bujoków i Saison Vettisa. Warto było jechać przez 3/4 Polski, żeby się z wami spotkać i uczestniczyć w tej wspaniałej imprezie. To mój pierwszy Żywiec, ale z pewnością nie ostatni. No i ogromna przyjemność eskortować zdobywcę GCH do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Niestety nie było mi dane uczestniczyć w tym roku w birofiliach, pewnie była świetna impreza Za rok nie odpuszczę, trzeba będzie się pojawić. Gratulacje dla wszystkich medalistów i GCH :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dla mnie to też był pierwszy Żywiec ale na pewno nie ostatni! Gratulacje dla zwycięzców! Pozdrowienia dla nowo poznanych i już starych znajomych! Doborowe towarzystwo i świetna zabawa, kto nie był niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przed chwila na TVP Info była krótka migawka z festiwalu. Tzn nie wiem czy krótka bo włączyłem jak już trwało. Dori parę słów powiedziała o warzeniu, pokazali też oczywiście nowego zdobywcę GC. Myślę że niedługo ten materiał pojawi się stronie tvp info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Festiwal Birofilia 2012 Gratuluję wszysktim zwycięzcom, a przede wszystkim Grand Championowi ze Szczecina, Andrzejowi Milerowi! Zdjęcia: http://www.brunnenbr...2012/index.html Dokładniejsza relacja później tu: http://www.brunnenbraeu.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla nagrodzonych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Nagrodzonym już gratulowałem osobiście, więc teraz tylko podziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo i możliwość skosztowania tak wielkiej ilości doskonałego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja też, raz jeszcze moje gratulacje. Do następnego !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla GCh oraz wszystkich laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bardzo dziękuje za wspólne spotkanie, impreza jak to zwykle bardzo udana, za co serdecznie wypada podziękować organizatorom. Pomysł na imprezę bez mega koncertu z gwiazdą wg mnie się sprawdził, nie było tłoku jak przed rokiem, przybyli ci którzy mieli przybyć. Gratulacje dla laureatów i do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Parę zdjęciówek z le fonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A kiedy będzie można spodziewać się metryczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Do pobrania lista finalistów ze strony PSPD http://www.pspd.org.pl/pagesnews/garsc-statystyki-po-etapie-eliminacji-x-kpd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No ładnie. Obydwa piwa przeszły eliminacje. Kolejność nazwisk jest oczywiście przypadkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A kiedy będzie można spodziewać się metryczek? Myślę, że do dwóch tygodni byłoby dobrym terminem. Ja dostałem do opracowania jedną kategorię, to postaram się to zrobić as soon as possible bo to AIPA, ale niektórzy sędziowie dostali po dwie (a może i 3) to może potrwać dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Do pobrania lista finalistów ze strony PSPD http://www.pspd.org....liminacji-x-kpd Ale numer Moje się zakwalifikowały dwa piwa na osiem. Na dodatek mój dry stout nie dostał się do fnału - to musiała być jakaś parszywa butelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Na 5 piw weszły 3. Wit i AIPA odpadły. Zastanawiam się nad AIPĄ. To był mój faworyt, więc też musiało się coś stać, albo nie rozumie pojęcia AIPA Ale i tak jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Łukasz, weszły tylko 3 ale za to jak!! Edytowane 18 Czerwca 2012 przez JacekKocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Łukasz, weszły tylko 3 ale za to jak!! Spoko, spoko Ale będę czekał na metryczkę AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No, 50% procent moich piw w finale, czyli jedno Czekam z niecierpliwoscią na kolejność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Co rok się poprawiam. Dwa lata temu 1 z 2, 9-te miejsce, w tamtym 1 z 2, 8-me, tym razem 2 z 3 w tym pudło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A moje weszły 4 piwa na 5 wysłanych. Jest nieźle !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Huuuuuuuuuurrrrrrrrraaa!! Mam 100% trafień. Dwa wysłałem i dwa były w finale, biorąc pod uwagę, że to pierwszy konkurs w którym biorę udział to mój osobisty piwowarski sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pojawiła się też lista wszystkich startujących w poszczególnych kategoriach. Mi w debiucie udało się wprowadzić 1 z 3 piw do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Spoko, spoko Ale będę czekał na metryczkę AIPA Ja też czekam na nią (tzn. swojego AIPA) z niecierpliwością. Wiedziałem, że nie będzie łatwo, ale wolałbym znać swoje błędy. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi