dori Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych, a przede wszystkim dla Andrzeja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Tak, Andrzej zrobił medalowe piwo też na suchych drożdżach. Widocznie suche nie są takie złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gratuluje wszystkim nagrodzonym Moje 2 z 4 wystawionych przeszyły do finału i to takie na ktore najmniej stawiałem Przy okazji pytanie ,oceny piw finałowych beda wysłane na maila ,a oceny tych ktore sie nie dostały tez do nas dotrą ? Czy beda jakies dyplomy dla wszystkich finalistów tak jak w tamtym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A skąd wy wiecie, które piwo przeszło wam do finału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 http://www.pspd.org.pl/uploads/aktualnosci/2012/finalisci-x-kpd.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) A skąd wy wiecie, które piwo przeszło wam do finału? tutaj można poczytać http://www.pspd.org....liminacji-x-kpd Wiktor był szybszy Edytowane 19 Czerwca 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Warto cyztać http://www.pspd.org.pl/pagesnews/garsc-statystyki-po-etapie-eliminacji-x-kpd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 I od poniedziałku one tam wiszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Hm.. no tak jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A przecież nie miały, jak to było przez 10 lat. To jeszcze zapytam w imieniu kolegi. Gdzie są jego piwa, które obiecano mu oddać, z powodu braku wpłaty? Potraktowano go jak w Misiu: Nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gratuluje wszystkim nagrodzonym Moje 2 z 4 wystawionych przeszyły do finału i to takie na ktore najmniej stawiałem Przy okazji pytanie ,oceny piw finałowych beda wysłane na maila ,a oceny tych ktore sie nie dostały tez do nas dotrą ? Czy beda jakies dyplomy dla wszystkich finalistów tak jak w tamtym roku ? Tak, piwowarzy, których piwa odpadły w eliminacjach dostaną uproszczone metryczki. Z tego co wiem, finaliści dostaną dyplomy za udział w finale. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 I od poniedziałku one tam wiszą? Zostały dopięte do aktualności w poniedziałek rano (czy to była niedziela wieczorem..? ) - na pewno po konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagga Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Szczególne gratulacje na ręce Kolomara - wygrane w kategoriach weizen i stout potwierdzają Twoją klasę i doświadczenie w tych stylach oraz to, że wygrane w innych konkursach w ostatnich latach nie były dziełem przypadku czy braku konkurencji. Mam nadzieję, że postarasz się o godną oprawę sukcesu . Rzecz jasna wyrazy uznania dla wszystkich nagrodzonych i finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wrzuciłem parę zdjęć do galerii: http://www.piwo.org/...birofilia-2012/ Hmm, nie mogę dodać moich zdjęć do tego albumu, choć mam dostęp do albumów z poprzednich edycji? Coś z uprawnieniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Hmm, nie mogę dodać moich zdjęć do tego albumu, choć mam dostęp do albumów z poprzednich edycji? Coś z uprawnieniami? Nie wiem jak dodać uprawnienia. Ani czy w ogóle mogę. Chyba trza do Tomka uderzyć... Ja utworzyłem po prostu nowy album i podpiąłem go pod album nadrzędny Festiwal Birofilia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wolałbym nie zakładać kolejnego albumu na kilka zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Źle założyłem album główny. Wracam w sobote to poprawie uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Metryczki Barley Wine zostały wysłane na adresy mailowe finalistów, jeżeli ktoś nie dostał, proszę o info na PW. Kolega Karol Kościelniak proszony jest o przesłanie mi na PW poprawnego maila, bo ten z formularza nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Metryczki Barley Wine zostały wysłane na adresy mailowe finalistów, jeżeli ktoś nie dostał, proszę o info na PW. a wiadomo kiedy bedą z eliminacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) nie widziałem nigdzie recenzji więc sie zapytam wprost - jak wypadł artezan? czy ktoś mógłby napisać recenzję? no i czy chłopaki z artezana mogliby napisać jak to teraz wyglądało z drugiej strony? Edytowane 19 Czerwca 2012 przez amap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Moim skromnym zdaniem wypadł bardzo dobrze. Oprócz naprawdę niezłego piwa można było kupić koszulki i zaje**** czapkę jerzyka. Nie mogę sobie podarować, że w tym całym zamieszaniu nie zdążyłem zakupić koszulek i czapki, za co zebrałem zasłużony łomot w domu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie mogę sobie podarować, że w tym całym zamieszaniu nie zdążyłem zakupić koszulek i czapki, za co zebrałem zasłużony łomot w domu.... Jak się kiedyś mawiało "Albo rybki, albo akwarium". Niech się w domu cieszą z GCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Tak, piwowarzy, których piwa odpadły w eliminacjach dostaną uproszczone metryczki. Z tego co wiem, finaliści dostaną dyplomy za udział w finale. A piwa tych co zostali zdyskwalifikowani nie dostana nic bo nie zapłacili ( za ocenę? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dziękuję za szybko wysłaną metryczkę. 5 miejsce w takim konkursie cieszy niesamowicie. Co do Artezana, to piwa bardzo solidne. Wit o pięknym aromacie świeżych pomarańczy. Może nieco zdominowany przez owoce, przez co mało stylowy, ale za to bardzo smaczny. Belg (dubbel) też mi smakował. Bardzo fajny w aromacie, ale nieco za słodki i chyba zbyt słaby (o ile to miał być dubbel). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Metryczki Barley Wine zostały wysłane na adresy mailowe finalistów, jeżeli ktoś nie dostał, proszę o info na PW. Dostałem metryczkę. Dzięki 12 miejsce Przy tych wadach jak opisane to idę dzisiaj do piwnicy i reszta BarleyWine idzie w kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi