-julian- Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja dzisiaj w lidlu znalazłem zastawionego piraata i gulden draak po 2,99. Wsumie to wszystkie po 2,99 były petrusy blond i dubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_s-c Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Fotki z nowej gazetki Real-a (pewnie i w Auchanie będzie). Promo od 21.05. "Źródło" dodaje iż pewnie zakres promocji będzie większy niż to co wydrukowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Komes w tej cenie no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 W tesco w Olsztynie dubbel cieszyński był dzisiaj po 2 pln. Niestety było tylko 10. W tej cenie wziął bym więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ofensywy Lidl'a cd, Petrus'y po 2,49, Komes po 3,99-może jeszcze stanieć, Lubuskie też spadły za to hit hitów Tiger 0,99 gr za puszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Od czwartku w Tesco mają być Grodziskie, te co w Żabce, cena 2.99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tesco jelenia góra dubbel cieszyński 2zl/but, stoi jeszcze półtorej kartonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 U mnie w lidlu w Rzeszowie belgi po 2,50 i lubuskie ipa po 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) W Intermarche jest od tego tygodnia trochę ciekawych piwek w dobrej cenie, m.in: Kłos Kormorana i Witbier po 4,99 zł, Coffee Stout i Weizenbock po 5,99 zł (AIPA niestety brak ). Parę piw z Gościszewa (Drwal, Naturalne, Surfer, Rycerz, Darz Bór) po 4,99 zł. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez luk1999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 W lidlu mają być argusy edycja limitowana. Dobra cena, co warto wziąć oprócz portera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 mnie zastanawia czy to nie argusy z poprzedniej edycji, ponieważ mają terminy do bodajże września 2015. trochę mało jak na piwo o takim ekstrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Rzeszowski Leclerc, nie będę jakiś taki dusiwieść, i się podzielę. Maksymalna obniżka na różne ciekawe i znane piwka: Noc Kupały z Peruna 3,49zł, Opactwo Olbrachta 1,99zł, mnie akurat piwo nie przypadło do gustu, ale w tej cenie chcąc nie chcąc jest za darmo i różne, różniste w cenach albo 1/3, albo 1/2 albo jeszcze niżej. Warto się przejść i sobie coś-co się lubi-upolować w cenie adekwatnej do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przecena bo termin leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 dziś w tesco (szczawno zdrój) widziałem klasyczne szklanki do pilsa za coś ok 3,70 czy 3,50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 promocja w Auchan Swadzim k/Poznania. Klieliszki z Krosna za 22zł, otworzyłem kartonik i wydają się solidniejsze niż kieliszki jakie były na Targach Poznańskich 2014. Zestaw do piwa z Krosna za 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Widziałem te zestawy w poznańskim Makro, mi się jednak wydaje, że w kwestii solidności kieliszków nic się na lepsze nie zmieniło. Ceny były podobne. Zestaw szklanek do IPA w cenie 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 szejk te Kronoskie IPA glass to 500ml sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Rzeszowski Leclerc, nie będę jakiś taki dusiwieść, i się podzielę. Maksymalna obniżka na różne ciekawe i znane piwka: Noc Kupały z Peruna 3,49zł, Opactwo Olbrachta 1,99zł, mnie akurat piwo nie przypadło do gustu, ale w tej cenie chcąc nie chcąc jest za darmo i różne, różniste w cenach albo 1/3, albo 1/2 albo jeszcze niżej. Warto się przejść i sobie coś-co się lubi-upolować w cenie adekwatnej do jakości. Byłem i już puste półki. Jakaś pszenica została Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 szejk te Kronoskie IPA glass to 500ml sa? 400 ml, pół litra wlejesz ale bez piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Byłem i już puste półki. Jakaś pszenica została Po 19ej przyjaciel mi dał znać, że ostał się porter jurajski za 3,50 i Sabat Czarownic za 3. Co ciekawe nie było tego, co ja widziałem, a jak byłem te piwka, które on kupił, nie były jeszcze przecenione. Warto więc polować dalej, np. jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Sabat Czarownic był mam ze dwa, ale to pszenica jest i data do 7.07.2015 Ale z 3 rodzaje w dobej cenie wybraøem, do tego porter zywca po 3,50 Edytowane 1 Lipca 2015 przez -julian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pije thora (fes) Jana Olbrachta chyba za 4zł data 16.07 i jest super. Delikatna piana która utrzymuje się już dobrą chwile, aksamitne w smaku, nie za duzo palonego . Mogłem kilka więcej zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Thora oceń w odpowiednim wątku. No, widzisz, stratny nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Lidl wraca z Brytanią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Lidl wraca z Brytanią Late red! Bardzo dobra wiadomość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi