elroy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Aha Ale to za jakąś godzinkę, bo jestem w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Podniesione. Coś ta nowa wersja RocketChat ma tendencję do nagłych padnięć. Może mamy kogoś na forum obeznanego z tym softem i node.js? Ostatni log https://pastebin.com/eWs7JwQN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Po dzisiejszych pracach na czacie nie powstał on z niebytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) aka grozi mi produktywność Edytowane 15 Marca 2019 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 45 minut temu, elroy napisał: Już ok Elroy znowu nie bangla. Pomóż bo będę musiał wziąć sie do roboty, a w piątek to ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 A mi sie striming onlajn z warzenia przerwał i widzowie pewnie nie wiedza co ze sobą zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 @elroyczat znowu padl i znowu po tym jak probowalem dodac zdjecie pompy Jakis związek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Że jesteś psujem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Musiałem posprawdzać czy wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Jak tu żyć.... jak czat nie działa @elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Lasek rozwalił czata z pompą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Godzinę temu, Kaniutek napisał: Lasek rozwalił czata z pompą! Uwazaj bo tu tez ja wrzuce i zawiesze forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 @Laseku, może wyłącz już tę pompę, to się brama piekieł zamknie i zamiast niej wyświetli się normalny czat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 wiem wiem, walczę. Generalnie działa, ale może w każdej chwili przestać. Szukam problemu. Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Działa, ale z pewnym ograniczeniem. Szukam rozwiązania (no chyba, że ktoś się zna na nodejs, to chętnie przyjmę pomoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dzisiaj musimy się pogodzić, że dodawanie załączników jest niedozwolone. Jutro będę pracował nad tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Chat, ze względu na update node.js na serwerze operatora nie będzie działać w dniu 27.10.2019 od 0:30. Być może uda się uruchomić bez problemów, ale sadzę, że jakieś opóźnienie może nastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 W dniu 23.10.2019 o 18:38, elroy napisał: Chat, ze względu na update node.js na serwerze operatora nie będzie działać w dniu 27.10.2019 od 0:30. Być może uda się uruchomić bez problemów, ale sadzę, że jakieś opóźnienie może nastąpić Elroy, to nieludzkie tak traktowac użytkowników. Caly dzien przepracowalem bez przerwy na czata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 @elroy wygląda na to, że czat padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Chciałem zmienić avatar na czacie i padło... Chyba popsułem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 4 minuty temu, buk0 napisał: Chciałem zmienić avatar na czacie i padło... Chyba popsułem ? no to ban buk0 i Mibor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jest jakiś problem po update ostatnim. Proszę nie dodawać do odwołania żadnych załączników. Tematem zajmę się jutro z samego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Działam - chat chwilowo offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi