jacer Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale piwo schodzi na pniu i chyba o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Czyli jak Pina znana tylko w PL lub np. EDi znany tylko w ..... Edytowane 22 Lutego 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Ale piwo schodzi na pniu i chyba o to chodzi. Ale później rozczarowuje /chyba przez tą otoczkę z "ograniczoną " dostępnością, dającą do zrozumienia że jest wyjątkowe/ przynajmniej mnie, wolę inne. Edytowane 22 Lutego 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 5 lat temu byś piał z zachwytu Im bardziej wypitych piw tym bardziej grymasimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 5 lat temu byś piał z zachwytu Im bardziej wypitych piw tym bardziej grymasimy. Nie no przy pierwszym chciałem szczytować, że wreszcie ja zwykły szary człowieczek mogę zamoczyć usta w pokalu z tak wyjątkowym trunkiem. Jednak byłem rozczarowany, kiedy dochodziły do mnie kolejne butelki, nie miałem już wątpliwości że to piwo jest przereklamowane. Mam teraz swoje typy, które smakują mi niezmiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nigdy nie zapomnę jak kupowałem trapisty w Amsterdamie do tego kielich i później wracałem do wsi Abcoude na rowerze z tymi piwami na kierownicy cały w strachu, żeby sie nie potłukły, bo kolanem je obijałem. A w domu dosięgnięcie absolutu, święto podrasowane jeszcze ziołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A w domu dosięgnięcie absolutu, święto podrasowane jeszcze ziołami Znaczy gruit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wszelkie uwagi dotyczące jeża, prośby do niego, wnioski, zażalenia, pochwały oraz donosy możecie kierować na adres jez(maupa)artezan.pl. Jeże lubią długo spać, więc często odpowiedzi nie otrzymacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ale piwo schodzi na pniu i chyba o to chodzi. Imielinowi też schodzi wszystko na pniu i z całych 20 000 hl rocznie niewiele zostaje w magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A tak z ciekawości zapytam - jak macie rozwiązany system chłodzenia brzeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dwa wymienniki płytowe (woda sieciowa + woda lodowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A dezynfekcja tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 W przepływie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Poza tym te wymienniki są na tyle tanie, że będziemy mogli je w miarę często wymieniać na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A ja głupi myślałem, że szacunek dla klienta to podanie mu dobrego, naturalnego produktu. To jednak koncerny mają rację, trzeba zrobić ładne opakowanie, dodać historyjkę, kampanię reklamową i sprzedać byle co. Wtedy klient będzie cię szanował. No tak, najlepiej popadać w skrajności. Podpowiem, świetna strona internetowa plus beznadziejne piwo =/= szacunek do klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 =/= Rozwiń w/w oznaczenie, bo ja osobiście go nie rozumiem, a wpływa myślę znacząco na wydźwięk Twojego wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Rozwiń w/w oznaczenie, bo ja osobiście go nie rozumiem, a wpływa myślę znacząco na wydźwięk Twojego wpisu To pewnie porządnie posmarowane tuszem rzęsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Rozwiń w/w oznaczenie, bo ja osobiście go nie rozumiem, a wpływa myślę znacząco na wydźwięk Twojego wpisu nie równa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ok, (masz rację, znalazłem), aczkolwiek ciut jaśniej nie zaszkodzi napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 To bardzo nowoczesne myślenie, że jak nie ma strony, profilu na FB i tłytera, to rzecz nie istnieje. Jak dla mnie to jest tak jakby ogon kręcił psem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Poza tym te wymienniki są na tyle tanie, że będziemy mogli je w miarę często wymieniać na nowe. Ale jakich środków chemicznych używacie do dezynfekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmalkow Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 To bardzo nowoczesne myślenie, że jak nie ma strony, profilu na FB i tłytera, to rzecz nie istnieje. Jak dla mnie to jest tak jakby ogon kręcił psem. To chyba nie do końca tak. Takie czasy, że strona firmowa być powinna i to ładna. Bo to po prostu wizytówka firmy. Wchodzisz do sklepu i widzisz pleśń na ladzie, to chleba nie kupujesz. Oczywiście nie jest to kluczowe, "ale niesmak pozostaje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wszelkie uwagi o pleśni proszę kierować do jeżyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ale jakich środków chemicznych używacie do dezynfekcji? Na razie żadnych. Dlaczego pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi