anteks Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 27 minut temu, Joosto napisał: Ale , że jak ? zamawiam przykładowo 4 wory i płacę 118 zeta za kuriera ? Toż to strzał w stopę z rykoszetem w kolano... Wtedy bierzesz półpalete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekvideo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Viking zarobi teraz więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Gąbka Pierwszy Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 minuty temu, darekvideo napisał: Viking zarobi teraz więcej Święte słowa! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Ja polecam Souflet, w marxam za 63zl ze zniżka pspd wychodzi około 57zl plus wysyłka jakieś 15zl Konstoi i dziedzicpruski 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarPAPI Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Juniorek napisał: Ja polecam Souflet, w marxam za 63zl ze zniżka pspd wychodzi około 57zl plus wysyłka jakieś 15zl Większe zamówienie zrobić w marxam za 250zl i darmowa wysyłka ? Malteurop póki co odpada.. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez BrowarPAPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkaczu Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Z taką ceną przesyłki to chyba zależało im na odejściu takich detalistów jak piwowarzy domowi.Prawie 100 zł za słód z przesyłką to żadna atrakcja.Żegnam ich czule,a miesięcznie przerabiałem ok. dwa worki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Może Malteurop załóży sobie konto na wysylajtaniej.pl, przesyłka będzie o 10 PLN tańsza niż to co podali Kupiłem w tym tygodniu 25kg worek niesłodu na allegro, przesyłka kurierska kosztowała 16 PLN. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Kaniutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 godzinę temu, tkaczu napisał: Z taką ceną przesyłki to chyba zależało im na odejściu takich detalistów jak piwowarzy domowi.Prawie 100 zł za słód z przesyłką to żadna atrakcja.Żegnam ich czule,a miesięcznie przerabiałem ok. dwa worki. 200l piwa miesięcznie? Kupuj w hurcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkaczu Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 jak dla mnie cena była spoko, a teraz muszę coś pomyśleć o hurcie ale jak na razie brak warunków do przechowywania słodu więc wolałem zaopatrywać się na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Proponuję znieść tą zniżkę i przenieść sklep na allegro. Koszty będą te same a przesyłka nadal darmowa i zasięg sprzedaży myślę że się zwiększy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 A Allegro życzliwie odstąpi od swojej prowizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zlikwidowali problem z detalistami likwidując sprzedaż detaliczną Na szczęście w Krakowie jest gdzie kupować, niestety trzeba będzie się samemu wybrać odebrać... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dla mnie sprawa oczywista i trzeba będzie zmienić dostawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 4 godziny temu, yoshko napisał: A Allegro życzliwie odstąpi od swojej prowizji. 6 godzin temu, bronek napisał: Proponuję znieść tą zniżkę i przenieść sklep na allegro I chyba byłoby podobnie, prowizja allegro 10% chyba, zniżka 10% , fakt, że teraz coś tam sprzedający musi dopłacić do smarta, bo przecież to kułacy i trzeba ich jechać na każdym kroku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 3 godziny temu, Rolnik Sam w Dolinie napisał: Zlikwidowali problem z detalistami likwidując sprzedaż detaliczną Na szczęście w Krakowie jest gdzie kupować, niestety trzeba będzie się samemu wybrać odebrać... J. A jak ci z własnej kasy zwrócę za tą przesyłkę to przestaniesz truć dupę na forum? To tak w drodze rewanżu. morgus, Konstoi, Hary86 i 6 innych 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 2 godziny temu, dziedzicpruski napisał: I chyba byłoby podobnie, prowizja allegro 10% chyba, zniżka 10% , fakt, że teraz coś tam sprzedający musi dopłacić do smarta, bo przecież to kułacy i trzeba ich jechać na każdym kroku . Kiedyś jak się wybrało wysyłkę smart to paczka nie mogła przekroczyć 25kg, teraz waga i ilość paczek jest nieważna tzn ostatnio kupowałem wapno paszowe po 25kg po ~9zł za worek i nie było żadnego problemu. Czy sprzedawcy coś dopłacają do smarta to nie wiem, bo nie jestem sprzedającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, yoshko napisał: A Allegro życzliwie odstąpi od swojej prowizji. Piszę żeby te 10% zlikwidować na rzecz prowizji dla allegro, chyba biorą 9% Edytowane 20 Stycznia 2021 przez bronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Teraz powinni napisać, że do końca tygodnia po staremu, parę ton by poszło BrowarPAPI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 34 minuty temu, bronek napisał: Kiedyś jak się wybrało wysyłkę smart to paczka nie mogła przekroczyć 25kg, teraz waga i ilość paczek jest nieważna tzn ostatnio kupowałem wapno paszowe po 25kg po ~9zł za worek i nie było żadnego problemu. Czy sprzedawcy coś dopłacają do smarta to nie wiem, bo nie jestem sprzedającym. To ostatnie nowości,więc będą dopłacać, znaczy my będziemy finalnie w większosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejpa Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 14:39, marceli_szpak napisał: @Drejpa Czy będzie możliwość odbioru osobistego? P.S. Dobrze, że dzisiaj przed tą złą informacją zamówiłem worek ? Informuje że niestety nie ma takiej możliwości. marceli_szpak, Juniorek i x1d 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli_szpak Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 2 godziny temu, Drejpa napisał: Informuje że niestety nie ma takiej możliwości. Z "frontem do klienta" zamienia się na "zadem do klienta" ? x1d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Gąbka Pierwszy Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Oj jakie to smutne... Taka duża firma i brakuje odwagi aby powiedzieć, że mamy was w d... piwowarzy domowi. Chyba łatwiej byłoby przełknąć informację o zakończeniu sprzedaży detalicznej niż takie dziecinne podchody których jesteśmy świadkami obecnie. Panie @Drejpa co Pańscy szefowie mają do powiedzenia w tym temacie? Rolnik Sam w Dolinie, BrowarPAPI, Juniorek i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 No taka jest prawda. Nic w tym dziwnego, że firmie się nie opłaca detal. Tylko trzeba to grzecznie acz jednoznacznie powiedzieć i o tyle Ludzie popłaczą chwilkę i pójdą z zamówieniami gdzie indziej, koniec świata to nie będzie... Baltazar Gąbka Pierwszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 A mnie zastanawia gdzie można kupić worek słodu taniej niż za 90-85 zł z przesyłką? Według mnie to po prostu wyrównali ceny z rynkiem i tyle. Drejpa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Godzinę temu, cen16 napisał: A mnie zastanawia gdzie można kupić worek słodu taniej niż za 90-85 zł z przesyłką? Według mnie to po prostu wyrównali ceny z rynkiem i tyle. Np. allegro ze smartem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi