5k18a Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) W Tapatalk juz od dłuższego czasu nie ma listy nowych nie czytanych wpisów. Można to jakoś naprawić? Ok nie dostałem wcześniejszego posta juz wszystko gra. Edytowane 21 Marca 2013 przez 5k18a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 W dwóch kartach przed momentem pojawił się komunikat 503. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ok, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tapatalk po aktualizacji. Sprawdźcie proszę, czy nie ma problemów (niestety nie mam jak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 U mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 u mnie też hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 U mnie tez dziala tapatalk poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wpisałem w poście: Activator 3068 Weihenstephan. Dałem podgląd posta i przy najechaniu na 3068 pojawił się fajny opis "Wyeast 3068 Weihenstephan". Ale gdy dałem podgląd tego samego posta drugi raz to pojawiło się coś takiego: Activator 3068 Weihenstephan']3068[/acronym] Weihenstephan']3068 Weihenstephan']3068[/acronym][/acronym] Weihenstephan I każdy następny podgląd posta, to tych "acronym" było coraz więcej. Tu przykład jak to wygląda po kilku takich podglądach: http://www.piwo.org/topic/270-watek-testowy/page__st__100?do=findComment&comment=197968 Przeglądarka opera. Najnowsza wersja (12.14). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No zapętlio się Biorę to na tapetę. Dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Sprawdziłem właśnie że w Firefox (19.0.2) nie ma tego problemu. Coś się więc krzaczy chyba tylko w operze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Coś się więc krzaczy chyba tylko w operze nie tylko - używam przeglądarki Comodo Dragon i ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 To jest kwestia odpowiedniego sformułowania akronimów, nie jest zależne od przeglądarki. Założę odpowiedni wątek na ten temat później, bo trzeba to przedyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Coś jest nie tak z ustawieniem strefy czasowej dla niezalogowanych użytkowników. Daty najnowszych postów są wyświetlane -1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dla niezalogowanych jest GMT, dla zalogowanych taka strefa czasowa jak masz ustawioną w http://www.piwo.org/index.php?app=core&module=usercp Sprawdź też czy masz zaznaczone Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No to wszystko jasne! Będąc zalogowanym jest OK. Po prostu się trochę zdziwiłem gdy zaglądałem bez logowania i na wszelki wypadek wolałem dać znać. Ale jeśli to pod kontrolą to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przez ostatnią godzinę nie mogłem wejść na forum, cały czas dostawałem komunikat o błędzie "502 Bad gateway" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tak, potwierdzam, serwerek dostał trochę więcej pamięci i chwilowo była przerwa w dostawie usług. Ale to tak w 10 minutach się zamknęło. Może coś nie zadziałało jak trzeba. Powinno być już wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Teraz już jest OK, tylko sygnalizuję, że coś nie banglało wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 I słusznie. Zawsze trzeba sygnalizować, bo jak wiadomo "u mnie działa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to tylko u mnie, ale po napisaniu posta i odświeżeniu ostatnich z 48h post nie wyświetla się, acz jest jako pierwszy w danym dziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wróćmy do tematu jutro, bo lecę spać i nie bardzo już rozumiem wyżej zaistniały incydent Wklej Andrzejku najlepiej cały link z przeglądarki, oraz link do danego posta. Będzie mi prościej to ogarnąć. Dzięki i spokojnej nocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Przepraszam za zamieszanie Moje kochane "kleszcze" przełączyły mi na "Nieczytana zawartość" a nie z "Ostatnich 24 godz." , więc po napisaniu posta i kliknięciu nowa zawartość był zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A nie masz przypadkiem komórki z tapatalkiem? Bo był bug z tym związany, dokładnie tak się objawiający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właśnie od dwóch dni powoli zaczynam się bawić komórą i tapatalkiem ale jeszcze muszę go kupić. To się chyba wyjaśniło, a już myślałem że kleszcze napsociły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No właśnie od jakiegoś czasu nie miewam tego typu problemów z Tapatalk. Może mam szczęście. Co do aplikacji Tapatalk... najlepiej wydane kilkanaście złotych na oprogramowanie w moim życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi