krzychu_72 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Obserwowałem temat Mycie i dezynfekcja, z wyłączonymi powiadomieniami. Dwukrotnie je wyłączałem, a wciąż otrzymywałem maile o nowych odpowiedziach w tym temacie. W końcu przestałem obserwować :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zniknęły ostatnie wpisy forum na głównej stronie (20 nowych) Musiałem to wyłączyć. Na razie się nie pojawi. Obserwowałem temat Mycie i dezynfekcja, z wyłączonymi powiadomieniami. Dwukrotnie je wyłączałem, a wciąż otrzymywałem maile o nowych odpowiedziach w tym temacie. W końcu przestałem obserwować :-| A to tylko z tego forum, czy w ogóle dostajesz podwójne maile? Jak możesz, to podeślij mi oba na elroy@piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Na kilkuletniej N78 niestety mizernie czyta się nowe wpisy Edytowane 9 Czerwca 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Weekend mam wolny, więc nadrobię zaległości forumowe i mam nadzieję, że masz rację weekend minął, ... a ja nadal mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie Ty jeden Doktorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Weekend mam wolny, więc nadrobię zaległości forumowe i mam nadzieję, że masz rację weekend minął, ... a ja nadal mam nadzieję To zależy kto ile ma tego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No to licznik już jest i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Działam działam, zaraz będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ok, funkcjonalność przywrócona względnie do poprzedniego wyglądu. Jutro dopracuję, żeby nie straszyło. Przy okazji wrzucam dla chętnych temat do rozeznania. Może znacie usługi gdzie (free lub komercyjnie) można ogarnąć rozmowy głosowe lub wideo w prostszy sposób? TS jest ok i super jakościowo, ale myślę, że dla wielu osób może być barierą kwestia instalacji, konfiguracji itp. Może warto pomyśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Thx Może masz rację, że dla niektórych TS jest trudny do instalacji i konfiguracji ale o alternatywę nie łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jest coś takiego jak VoiceChatter: http://sourceforge.net/projects/voicechatter/ Kiedyś z tego korzystałem - jeżeli dobrze pamiętam, to jest nieco prostszy od TeamSpeak'a - mniej konfiguracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Eeeee, ale kiedyś, dawno, dawno temu to na dole strony z gównej foruma była taka fajna belka z najnowszymi fotkami w galeriach, a teraz ni ma :-/ Wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tak tak, powróci. Jak już wspomniałem, szukając jednego błędu musiałem powyłączać wiele dodatków. @@Dr2, Jak sądzisz, może skasować z TSa sekcje "Luźne pogawędki" inne i zostawić główny kanał? Byłoby troszkę czytelniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 może skasować z TSa sekcje "Luźne pogawędki" inne i zostawić główny kanał? Myślę, że z kanałów dodatkowych wystarczy zostawić góra ze dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Proponuję zatem dodatkowo pozostawić: Luźne pogawędki Rozmówki a resztę na razie wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 a resztę na razie wyłączyć IMHO, będzie OK BTW, może w wyskakującym okienku można by było jeszcze wkleić link otwierający TS na kanale piwo.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 BTW, może w wyskakującym okienku można by było jeszcze wkleić link otwierający TS na kanale piwo.org? Dobry pomysł, a co programu to moim zdaniem jest ok, jeżeli ktoś chce porozmawiać to z ustawieniami da sobie rade zresztą dawniej tak było że nowemu się pomagało co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Eeeee, ale kiedyś, dawno, dawno temu to na dole strony z gównej foruma była taka fajna belka z najnowszymi fotkami w galeriach, a teraz ni ma :-/ Wróci? Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje, administrator naszego forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za linki w okienku TS, jednak coś link "Dołącz" jest nie taki jak trza bo TS wywala błąd "Failed to resolve hostname 'ts3server'" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Cofnęło mi uprawnienia Administratora na TS (zmiana kompa), mógłby mi ktoś je przywrócić? Bo nie mogę wchodzić na kanał i dodawać nowych osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) mógłby mi ktoś je przywrócić? tylko admini EDIT moderator może chyba Cię na kanał wprowadzić Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za linki w okienku TS, jednak coś link "Dołącz" jest nie taki jak trza bo TS wywala błąd "Failed to resolve hostname 'ts3server'" Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi