elroy Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 A bo jakoś nie zauważyłem dołączonego przez Ciebie zrzutu ekranu. Opera coś nie radzi sobie z javascriptem z facebooka, zatem profilaktycznie wyłączyłem tego drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie zapamiętuje logowania, po wejściu na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 "ptaszek" zaznaczony przy "Zapamiętaj mnie" ? Sprawdziłem na wszelkie sposoby, wszystko funkcjonuje poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ptaszek zaznaczony, nie działa. Od kilku dni tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ustawienia konta masz prawidłowe, więc to kwestia zapamiętywania cookies na komputerze. Jaka przeglądarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 No to z pracy nie sprawdzę, bo jej nie zainstaluję. Najwcześniej wieczorem. Jeżeli ktoś ma Operę to prosiłbym o doraźne sprawdzenie jak się zachowuje zapamiętywanie logowania. Czyli logujemy się z zaznaczoną opcją "Zapamiętaj mnie", zamykamy wszystkie okna przeglądarki, uruchamiamy ponownie piwo.org i sprawdzamy czy jesteśmy zalogowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czyli logujemy się z zaznaczoną opcją "Zapamiętaj mnie", zamykamy wszystkie okna przeglądarki, uruchamiamy ponownie piwo.org i sprawdzamy czy jesteśmy zalogowani. Sprawdziłem - jest ok, tj. po ponownym otwarciu przeglądarki zostałem zalogowany. Wersja Opery 11.64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 "wyświetl nową zawartość" też coś się rypie. Przed chwilą na górze był wątek o grzałkach, bo odpwiedział darko. Po ponownym kliknięciu znikło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Coś Ci się chyba z ciastkami kaszani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Coś Ci się chyba z ciastkami kaszani. Cos mu zjada ciasteczka stawiam na tego pana : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 czy tylko mi wyświetlają się dawno przeczytane wątki jako nieprzeczytane? Wyświetla się, że jest nowy post (kropka obok tematu), a nic tam nowego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Problemu nie stwierdziłem. Proszę ew. o wypowiedź innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 czasmi tak się zdaża - zwłaszcza jak korzystam z tapatalk'a to na laptopie mam takie cuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie mam takiego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No ja zauważyłem to na Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Aa Tapatalk. Oczywiście tak. Jest to znany problem nie tylko na naszym forum. Ponoć w nowej wersji klienta ma być to poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja z tapatalk'a nie korzystam, ale obsługuję forum na smarfonie z poziomu przeglądarki (opera mobile) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jedynie co mi przychodzi na szybko do głowy, to sprawdzenie w ustawieniach Opery/Prywatność czy Akceptuj cookies jest włączone. Ew usunięcie ciastek i pamięci podręcznej. Posiedzę na Operze i sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ok, dzięki. Zrobię i zobaczę, czy coś się będzie pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja też to miewam. Wątek pojawia się rzekomo z nową odpowiedzią, choć faktycznie nic nowego się w nim nie pojawiło. Po otworzeniu takiego wątku przez kropkę-odnośnik do pierwszego nieczytanego postu przenosi mnie do absolutnie pierwszego postu, tak jakby cały temat był nieczytany, a jestem pewien że był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Czy sprawdzanie błędów w edytorze odpowiedzi, nie funkcjonuje w Firefox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Czy sprawdzanie błędów w edytorze odpowiedzi, nie funkcjonuje w Firefox? Sprawdzanie pisowni to funkcja twojej przeglądarki a nie forum. Kliknij PPM w edytorze i zaznacz "Sprawdź pisownię" (lub podobnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Moduł sprawdzania pisowni to kwestia przeglądarki, nie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Dziękuje za odpowiedź. Pozwoliłem sobie na wpis ze względu że na innym forum podkreśla błędy (skrypt przemo PHP). Na Chrome błędy mam podkreślone. Edytowane 21 Września 2012 przez pershi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi