anteks Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fakt że w podziemiach było pustawo i do domu wracałem z pełnym kegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fakt że w podziemiach było pustawo i do domu wracałem z pełnym kegiem Trio krakowskie się w tym roku wykruszyło i to dlatego Aczkolwiek dziwna sprawa z lochami, to racja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fakt że w podziemiach było pustawo i do domu wracałem z pełnym kegiem Trio krakowskie się w tym roku wykruszyło i to dlatego Aczkolwiek dziwna sprawa z lochami, to racja... Chyba żartujesz Anteks, a u mnie zeszły 2 kegi 18l. Co do frekwencji to jak zwykle złotego środka nie ma, albo za gęsto albo za rzadko. Zawsze ktoś będzie niezadowolony Myślę że dla równowagi spokojnie mogłoby wejść jeszcze 50 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Gratuluje, zwłaszcza szanownym sąsiadom 100 - pustawo, ale ten dziki tłum z przed roku to zupełne przegięcie w drugą stronę. Możliwe że 150-200 to optymalna liczba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ale rok temu były kolejki na 100 km, może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fakt że w podziemiach było pustawo i do domu wracałem z pełnym kegiem Trio krakowskie się w tym roku wykruszyło i to dlatego Aczkolwiek dziwna sprawa z lochami, to racja... Chyba żartujesz Anteks, a u mnie zeszły 2 kegi 18l. Co do frekwencji to jak zwykle złotego środka nie ma, albo za gęsto albo za rzadko. Zawsze ktoś będzie niezadowolony Myślę że dla równowagi spokojnie mogłoby wejść jeszcze 50 osób. może po moim wyjściu się ruszyło bo ten pierwszy schodził przez 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 O 19 mieliśmy koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 O 19 mieliśmy koniec. to w 40 min rozlałeś tego alta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie wiem kiedy przepiąłem beczkę, ale chyba nieco wcześniej, potem już schodziło jak jak zawsze /jak co roku/. Pewnie inne źródełka osuszono wcześniej co spowodowało większe zainteresowanie moim kranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 dzięki za gratulacje, sam jestem mocno zaskoczony, pierwszy konkurs w życiu i od razu pudło... dwójeczka w pilsie to dla mnie spore wyróżnienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratulacje dla nagrodzonych! :beer: :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Nie wiedziałem czy nie wstawić to do tematu lol ale niech będzie tu, w sumie to zdjęcie jest z festiwalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 e tam, zdjęcie nie oddaje całej dramaturgii sytuacji Wszystko się zapadało, cały czas padało za kołnierz, ale i tak była "spora" publika. Wielki plus dla chłopaków w TB, że im się chciało Również gratuluję wszystkim nagrodzonym p.s. Swoją drogą ciekawe kiedy dostaniemy metryczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Swoją drogą ciekawe kiedy dostaniemy metryczki Regulamin zdaje się mówi, że do 30.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 to se poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 "Do" to nie znaczy, że nie będzie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratulacje dla zwycięzców!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dziękuję i serdecznie gratuluję wszystkim laureatom konkursu. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Macie zdjęcia z warsztatów i piwnicy : http://www.piwo.org/gallery/album/255-x-wroclawskie-warsztaty-piwowarskie-11052013/ z festiwalu nie mam niestety bo aparatu zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Też byłem mocno zaskoczony wynikami. Pierwszy konkurs w życiu i 3 miejsce w kategorii Stout. Aż naszła ochota na warzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratulacje dla "pudłowiczów" :beer: JACER szkoda, że przy nazwiskach mistrzów nie podałeś nicków - byłoby łatwiej ich rozpoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja też ich nie znam Info ze strony warsztatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Impezka się udała, wykłady nie zaliczone z powodu za obfitego "śniadania" Postulował bym o zwiększenie ilości degustatorów-amatorów o jakieś co najmniej 50%. Dzięki wszystkim za spotkanie, szczególnie współpijcom i współlokatorom. Z degustowanych piwek stawiałbym na ofertę browarów Szałpiw i Alebrowaru, a szczególnie wymiatał Maredsous Tripel z oferty Sławka z Kriek Pabu, w szczególności "siano" z portfela Do zobaczenia na kolejnej odsłonie WWP jak już im trawa odrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja również gratuluję medalistom. Chyba nawet komuś gratulowałem w lochach, ale nie pamiętam komu. Czy ogłoszenie wyników tylko mi umknęło czy też generalnie było mało nagłośnione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 tez mi umknęło ogłoszenie wyników...nawet nie wiem kiedy było jest już jakaś lista wyników obejmująca więcej niż 3 pierwsze miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi