bielok Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zawsze można próbkę mocnej brzeczki rozcieńczyć pół na pół, oczywiście wagowo, i dopiero pomierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ...ufffffff!... chociaż coś!... a już chciałem napisać, że nuuuuuda, nic nie wybuchło...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No i po co tam zaglądasz. Marzysz o kolejnym kwachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak to przeczytałem to pomyślałem że ktoś wypija Ci trunek. 5l by poszło przez wieko jakoś dziwnie "pachnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Musiały bardzo się rozhulać te twoje grzybki, a może jednak masz wspólnika. Pięć literków to dużo, chyba że szczelnie pokrywę dobiłeś, piwo dobrze się nagazowało, a jak w końcu pokrywa pościła to i piwko poleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zazwyczaj zaczynałem słowem witam, tym razem było by to nie na miejscu. Ostatnie kilka lat które spędziłem z Wami było nieźle wykorzystanym czasem. Jednak od jakiegoś czasu nie godze się z myslą która podąża wielu piwowarów domowych a ostatnich kilka ostatnich postów kolegów z forum rozjaśniło mi w głowie że nie tu jest moje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Grzesiu prośba - uszanuj grono i nie kasuj swoich postów. Nie chciałbym tej funkcji blokować. edit: za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ... (bez komentarza) R.I.P. - tu był jeden z najlepszych wątków w zapiskach piwowarów domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Grzesiu prośba - uszanuj grono i nie kasuj swoich postów. Nie chciałbym tej funkcji blokować. edit: za późno. Niezła jazda. No to bielok dałeś do pieca. Żebyś jeszcze miał powód? :o Cóż od paru miesięcy widać było, że szykujesz odejście z wielkim hukiem. Nie rozumiem dlaczego, Twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 szkoda postów... mogłeś zostawić je dla tych, z którymi się nie pożegnałeś (bo ja się w żadnej z wymienionych grup się nie odnajduję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Grzesiu rozumiem i jestem z Tobą po ciemnej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Grzesiu rozumiem i jestem z Tobą po ciemnej stronie Ciemna strona? Jako stary punkowiec nie widzę dla siebie miejsca nigdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi