Usiu Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Swoją drogą facebook mocno kompresuje fotki, ta wyżej z fejsa, ta niżej uploadowana na postimage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) moje 4 ostatnie etykiety (zaczynajac od najnowszej) - dwie ostatnie warzone na wesele - stad takie dziwne nazwy natomiast dla wszystkich poza grand prix zaprojektowane byly rowniez kontretykiety, stad taka malo informacji sie na nich znalazlo Edytowane 14 Lipca 2014 przez sebpa korzen16 i Mały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ślimak w pszenicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tym razem bez żadnych informacji, bo będą na kontrze. azbest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Z dzisiejszego rozlewu P.S Jak dodajecie całe zdjęcia bez miniatur? Edytowane 18 Lipca 2014 przez Krugerius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 napierw wrzucasz fotkę na serwis typu imgur a potem używasz tego narzędzia do wstawiania fotki z linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja mam własny serwer i tam uploaduje pliki lub wrzucam link bezpośrednio z FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) @Krugerius ja wchodzę w galerię, biorę "duży rozmiar" pliku, który mnie interesuje, kopiuje link, a potem wklejam używając tagu img /edit chyba trochę zaspałem Edytowane 18 Lipca 2014 przez ktoZjarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) powstanie depozytu w Katowicach skłoniło mnie w końcu do zrobienia uniwersalnej etykiety na moje piwo. dzięki alechanted za podpowiedzi Edytowane 23 Lipca 2014 przez Voitas alechanted i zasada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) kolejne planowane piwo i kolejna eta: Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez azbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ciemne Jasne Ale ? Może z opisu wywal "stylu pale ale". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azbest Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ciemne Jasne Ale ? Może z opisu wywal "stylu pale ale". słuszna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ja mam własny serwer i tam uploaduje pliki lub wrzucam link bezpośrednio z FB FB przelinkowuje często linki zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Na nowy sezon zmieniłem logo i postanowiłem posłuchać trochę głosów krytyki. Piwa na razie w planach, więc jeżeli głosy krytyki znów się odezwą jest szansa na ich uwzględnienie. Czyli po prostu - co w tych etykietach można poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Co kto lubi, ale do mnie nie trafia to logo Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez nms007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Rosanke Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Usiu azbest i karczmarz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Rosanke Fajne masz te etykiety, każda z pomysłem i dobrze wykonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzięki za miłe słowa :-) Niestety ostatnio mam mało czasu na bawienie się przy etykietach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichN Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wrzucam trzy etykiety. Robię czasem mniejsze wersje ze względu na oszczędność kolorów w drukarce W piwowarstwie od początki nużyło mnie mycie butelek i w tym miesiącu nakupowałem kegów, więc chyba będę robił uboższe etykiety, ale to czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hap Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 etykieta z której jestem dumna do CDA (z piwa tez jestesmy zadowoleni ) i etykieta uniwersalne dla piw mniej lub bardziej udanych nms007, Aosoth, Usiu i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Świetne! Sama rysowałaś? edit: dobra nie było pytania, to Ty jesteś autorką artezanowych etykiet Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzisiaj zaczynam warzenie w nowym miejscu, kuchni sali ślubno-komunijnej na osiedlu Maltańskim. Na początek dwie pszenice i jedno piwo - piwo. Do Hefeweizena okładka będzie taka sama jak do poprzedniego, a dwie nowe prezentują się następująco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Prosta etykieta typu jedna dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mi się podoba. I zmodyfikowany weizen (tak się rozbujał na WLP300, że boję się spacerku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi